5buçukta whatsapptan aramış uyuyordum tabi, daha önce de bit keresinde yine aynı saatte yazmıştı whatsaptan. Uyuduğumu tahmin eder sonuçta niye o saatte?
Bu arada biz bir şeyler yaşadık zaten
Bu arada biz bir şeyler yaşadık zaten
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sabah sporu yaparken yanlışlıkla eli çarptı kesin. yazışmalarda foto falan var mıydi?
Hayır. Sadece geçen hafta ona şey yazmıştım “ne zaman gelebilirsin biraz seveyim seni onu istiyorum” yazmıştım. El çarpmaz artık whatsapp aramalarda o eskidendi
niye çarpmasın be yukarda tek düğmeden başlıyo aramaya. her halikarda herif seni düşünüyo aslında o bakımdan iyisin :D
Evet ama dün de telegrama girmiş 5te, ki telegrama çok kullanmaz. Yine uyumamış yani ama aramamış da. Ve evli bu kişi nasıl aradı o saatte anlamadım
laan karısı mı kurcaladı acaba telefonu? kurcalarken basmış olmsın? aha yuva yıktın kadın sabah sabah :D
Yok yahu o karının sknde bile değil emin ol. O kadın sevgililerken de aldatılıyordu aldatıldığını bile bile evlendi hiçbir ladın canım değildir. Adamın butik oteli vardı bekarken o kadın koskoca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu. O ilişkiyi sen düşün artık…
Ama adam tedirgin oluyor tabi söylerim diye korkuyordu. Şimdi nasıl aradı o saatte ona takıldın
Bende sevgilimi arıyorum kızım sen deli misin diyor🤣🤣😂😂
kuşu uyanmıştır o aratmıştır kesin
O saatte kendisi uyuyordur aw
ama kuş uyumuyor dim dik olmuştur kesin
Evet ama dün de telegrama girmiş 5te, ki telegrama çok kullanmaz. Yine uyumamış yani ama aramamış da. Ve evli bu kişi nasıl aradı o saatte anlamadım
avradı uyuyordur kesin
Evde cesaret edemez bence ya Mesaj neyse de aramak riskli değil mi
bak arkadaşım bende evliyim şimdi sana burdan anlatamıyacaklarım var ben o arkadaşı gayet iyi anlıyorum yani istersen bir takip at sana tek tek anlatayım
Ettim yazın
Bin kere söyledim azmış
O saatte uyuyordur aw
Geçen gün 3 buçuk diyordun 🤣
Niyeti bozmuş
O saatte uyuyordur ama
O aradığına göre uyumuyomuş
Bence alkollüydü yoksa o saatte uyuyor olduğumu tahmin eder. Neren alkollüyken arat peki erkek
O saatte farklı şeyler için arar erkek
Karısı yok dedi demek
Evdeyken aramaz bence ya
Bilemem
Alkol almistir
O saatte mi? Alkollüylen neden arar ki peki erkek
Seni arzuladığı için
Eşi uyuduğu için ya da disardadir
Evde cesaret edemez bence
Mesaj neyse de aramak riskli değil mi
Hayir değil neden olsun Dışarı da olabilir eşi evde olmaya bilir bir sürü şey olabilir ama aramak isterse arar
Beni düşünerek mi
Eşi varken senle bulunabiliyor aramayacaksın? Sence
Ne anlamadım?
Eşi evde yoktur dışarı çıkmıştır seni aramak için dedim