Benim kaynanam/kayinpeder bizi sevmiyor hanimin diyor. Surekli baski yapiorlar gelip gitsin niye gelmiyor diye. Beni yok sayiyorlar? Bizim evimizi kendi evleri gibi goruyorlar? Benim istemedigim birsey olursa Sen istemiyorsan Biz istiyoruz diyorlar? Kaynanam yanlizim diye agliyor kocama?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senin ilgini istiyorlar , çocuklarını onlardan koparmandan korkuyorlar. ayırmak için değilde senin ilgini istiyorlar bence. git ziyaret et onları
Niye Benim ilgimi istiyorlar sebeb ne? 2 gelini daha var ne gelirler ne giderler Niye tek benden?
En çok o oğullarını seviyorlardır. onlar senin kocanın onlara bakacağını düşünüyorlardır.
Evet Diger 2 oglu ne gelir ne gider. Bende Bunu Kabul etmiyorum. Diger ogullarina birsey demezler ama bize basKi yapiorlar. Olan bana oluyor. Haksizlik Bu. Bencillik. Ben istemiyorum Bunu onlarda Bunu biliyor.
Eger O kadar cok sevseydi ogullarini banada Iyi davranirlardi. Cekiskili bence.
Evet tamda tahmin ettiğim gibi. en vicdanlı oğullarına yapışırlar , diğer vefasızlar da daha değerlidir onlar için. eşinin tavrı önemli. o nasıl davranıyor sana?
hayır sana iyi davranmazlar , onlar hiç oğullarının bekarlıktan farklı olarak gideceğini düşünmediler. sen oğullarını çaldın onlardan. Cahil anne babanın küçük oğlu olmak hep böyle sorunlar çıkarır. akıllıca davranmalısın. bu yüzden boşananlar var etrafımda
Evet kocam cok vicdanli. Anliyorum esimi ama aramiz hep bozuldu Bu yuzden. Digerleri rahatini bozmasken biz tartistik hep. Kocam bana baski uyguladi git annemgile diye. Ben burada kizimla tek kaldim annesini babasini memlekette goturdu arabayla birde 10 gun kaldi orada. Ne kocam dusundu ne annesi babasi. Bende artik rest cektim abi Baba evine gittim. Dondugumden beri kocam Normal davraniyor. Dedigimi yapiyor. Simdi ne degisti? Illa babamin evine gitmem mi lazimdi rezil mi olmamiz lazimdi?
Kocama ustelik dedim uzaga tasincaz Diger abinin yanina gidelim dedim. Kabul etti. Gidecez yani yoksa yine bosarim kalmam burada. Annesi Bunu duydu bizi deniyor oglum diyor inanmiyor kocama.
Mecburlar bana Iyi davranmaya. Ben ogullarinin karisiyim saygi duymalari lazim abi. Boyle olur mu. Simdi kararim kesin uzaga gitmekle. Insan olsaydilar gitmezdik.
Çok zor bir durum. ona ailesini kötülemen aranızı da bozacak. gurur meselesi yapıp seni değil onları tercih eder ve ayrılabilir senden
O dereceye gelmisti abi. O yuzden Baba evine gittim. Diger eltimle konustum sizde varsiniz tek Benim kocam yapior diye eltim kocamin mecburiyetleri var bize karsi dedi. Yani ilgilenemez dedi. Benim cok zoruma gitti. Kimse dusunmuyor kocami aslinda ne annesi ne babasi ne abileri. Dusunseler kocam arada kalmazdi. Simdi son 2 aydir Iyi gidiyor abi aramiz. Dedigimi yapiyor degisir mi geri Bilmiyorum kocam.
Eşin değişmez. Değişmesini bekleme. Anne babasını memnun etmeyi bir zorunluluk olarak görüyor. Onlar borçlu. Aslında eşin vicdanlı ve merhametli. Sorun diğer kardeşlerinin ve ana babsının anlayışsız olmaları. eşin iyi bir insan , bence onu kaybetme
Biliyorum Iyi oldugunu. Kizdigim nokta kaynanam sIr gibi sakliyor olanlari. Bosanma raddesine geldik Diger ogullarini arayip demedi tek Bu oglumdan bekleyemem aralari aciliyor diye. Soylemiyor.
Söylemezler. oğullarını senden kıskanırlar. ayrılsanız mutlu olurlardı.
Isine gelmiyor soylemek. Kendi Annem soyledi ama kaynanama mutlu olmus gibisiniz kizimin Baba evine dondugune dedi ama oyle kaynanama resmen.
Hangi şehirdesin , evleriniz yakın mı?
Evet fazla uzak degil o yuzden uzaga tasincaz. Kararim kesin. Dedim kocama tasincaz yoksa bosarim seni dedim. Annem oyle dedi kaynanama iyi mi dedi Sizce
senin ailen karışmasaydı keşke. aileler inatlaşmaya başlarsa arada siz ezilirsiniz. sen zaten eşine gerekeni söylemişsin. annelerin inatlaşması dahada gerecektir ortamı.
Yok annemle kaynanam konusuyor Şu an . Ama babam kiziyor. Aramislar acmamis babam telefonu. Sonra annemi aradiktan sonra mecbur konusmus babam. Ama göz dagi vermis kaynanamgile babam.
sizin mevzu baya büyümüş.
Keşke kocan gelip hiçbiriyle sıkı fıkı olmayacağım ben yuvamı geri istiyorum dese , ki demez. üzüldüm. galiba boşanacaksınız siz.
Geldi kocam. Aramiz bozulmasin artik dedi babamgilin yaninda. Bende herseyi dedim ailene cok duskunsun bizi gormuyorsun dedim. Degismezsen bizden yol olmaz dedim herkesin yaninda. Kocam Tamam dedi. O günden beri iyiyiz kocamla. Kayinpederde gelmiyor fazla bize artik kaynanamda geri cekildi. Kaynanam Diger oglunun evine gitti beni goruntulu aradi bi tek senin kocan sahip cikiyor dedi Diger oglunun yaninda. Ne demek Bu
Dediğim gibi işte. Bir tek senin eşin onlara saygı gösterip değer veriyor. muhtemelen eltin kötü davranıyor. senin yanında mı kalıyor lar?
Hayir Eltim kendi birsey demiyor onun yerine kocasi konusuyor iste. Benim kocam konusmuyor. O isini kaynimla hallediyor. Benim kocada o yok. O yuzden ben kotu gelin ilan edildim.
Yemin ederim Biktim bunlardan. Al boyle oldu mutlu olsunlar simdi. Yuvasini dagitacaklar ogullarinin. Beyin yok ki. Bu gidisle en buyuk oglunu ararim ben ama Oda biraz duskun bunlara karisi engel oluyor. Derim artik herseyi.
Evet eşin senin önünde duvar olmalı kendi ailesine karşı bile. aslında adaleti sağlamalı. aksi halde ezilen sen olursun. Senin evinde durmuyorlarsa ilgilenin sahip çıkın
dur sakin ol. dağıtma hemen.
Evet oyle oldu hep ezilen ben oldum. Artik umarim farkina varmistir cunki gercekten boyle devam etmez. Hayir sahip cikmam ben ilgilenmemde. Basima bela alamam. Beyinleri olsaydi Basta boyle yapmazlardi bana sansini kayip ettiler. Kocam yine yapsin ama seviyeli bir sekilde bizi unutacak kadar musadem yok artik. Diger abileride fena baksana 3 yil oldu abi telefon aciyorlar ama ne gelirler ne giderler. Kocam kaynanam Bunu biliyor goruyor ama birsey demezler. Devam ederse kaynanam kayinpeder dicem artik bize sardiginiz kadar Diger ogullariniza sarin biraz onlarin yuvasi kiymetli bizimki kiymetli degilmi dicem.
Herseyi kaynanam yapti ama simdi masum ayaklarini yatti. Ne olduda simdi herkes sustu. Kayinpeder birsey demiyor. Daha önce engel olabilir di. Enayi saniyor beni. Iyi davraniyorum Ona kocam cok duskun annesine tek sebebi Bu.
yo bu sorunlar tekrar eder devamlı. daha geçen gün bir arkadaşım boşandı , hikayeniz aynı.
burada da konuşmuştum biriyle o yazıyor sandım seni , İstanbul'da yaşıyordu ve bankada çalışıyordu
ne yazıkki çok sık raslanana bir durum. kocanla birbirinizin yüzüne bakamayacak duruma gelirsiniz bu mevzular yüzünden.
Hep söylüyorum anakuzusuyla evlenmeyin diye
Hersey aile yuzunden iste. Gelini istemedikleri icin boyle. Kocam beni dinlesin asla istemezler. Aramiza giriyorlar bilerek. Yuva yikiyorlar. Neden boyleler onu anlamiyorum bir Anne Baba boyle olur mu Ya.
Evet anakuzusu Benim kocam haklisiniz. Ama biraz olsada mesafeli artik annesine. Gecen ilk kez Hadi Anne seni Eve birakim dedi. Normalde annesi demeden o asla demezdi kocam.
Anlamadigim ana kuzusu bir erkek ayrim yapamaz mi Anne kalir Kadin gider boyle olursan. Bunun bilincinde bile degiller. Karin ceker gider yani. Cocugunuda alir. Yuvasini Bu kadar riske atmaya degmez ki. Sev say ama karinla iyi ol. Neden zor ki Bu.
Eşinle dışarı çıkın , şuraya gidelim buraya gidelim de. sık görüştürmemek için meşguliyetler bul. evde iş çıkar , sinemaya gidelim de. nadiren görüştür olabildiğince
Anladim. Mantikli. Olabilir. Annemgile gidiyorum ben kendim bazen kaliyorum orada, onu azaltmam lazim.
Herşeyi yapar büyü bile
sen o kaynananı bana bi gönder onun derdi belli :D
Çok mu yakınsınız