Durduk yere giden erkek, biraz uzun ama lütfen okuyun?

Kısa süredir (1haftadır ) konuştuğum birisiydi flörttük her şey anı gelişti tanıştık 1 gün sonra buluştuk ikimizde aynı yerde işi vsrdı, birbirimize beğendik bana güzel şeyler dedi hatta daha dün çok güzel şekilde günaydın msjı atmıştı, wp geçtimiz gün son görülmesi açmasını istedim hemen açtı, bir kaç kere tartıştımız oldu tartıştımız zaman girse bile bakmıyordu bakcam geri çekme , geri çekeceğni bildim için ss aldım falan diyordu, en son sinirlerim konuşma bitsin dedim bakmadı msja aradım bende oda sen zaten bana bişi Danışmıyorsun dedi bende ona dedim konuşmamı kesmeli miyim sence dedim oda bana ben konuşmamız devam etmesini istiyorum dedi o gün sorunlsrı çözdük gibi oldu 2 gün falan iyi olduk, sabah işte güzel mesaj attı, sonra baktım son görülme kapalı , dedim neden? Oda yoo kapalı değil dedi, bende ss attım millettin gözüküyor da senin niye yok dedim bir kaç ses attım hiç mesaj bakmadı cvb vermedi 1, bugün ile 2 gün oldu hala yazmadı hikayelere de bakıyor ama geç, inst da aktf mi bilmiyor wp den de inst dan ya bakmıyroyads geç bakıyor, neden böyle durduk yere gitti anlam veremedim, ve kendisi konuşmayı kesmek isteyemen buluşup sorunlsrı yüz yüze konuşmak isteyen biriydi, hocam ile konuştum kendi haline bırak sıkma erkekler bunalır, eğer senden cidden hoşlandıysa beğendiyse yazar sana dedi
Durduk yere giden erkek, biraz uzun ama lütfen okuyun?