Dert dinlemeyen insandan sevgili olur mu?

6 aylık bir ilişkim var. Zaman zaman sevgilimle kavga ederiz. İlk başlarda aynı ilde yaşıyorduk, her gün görüşürdük ancak ailevi sebepleri yüzünden memleketine dönmek zorunda kaldı. 3 ay civarı bir süredir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Birlikte oyunlar oynayıp dizi film falan seyrediyoruz.

Kız tarafı olarak sürekli onu bir şeyler teşvik eden insan ben oluyorum. Derdin varsa söyle içinde kalmasın bak bana anlatabilirsin, sorun olmaz çözeriz anlayışla karşılarım vs vs... Ama o hiç bir zaman bana derdini anlatmaz. Ben ona bir konuda sorunumu belirttiğimde bana bağırmaya ve beni suçlamaya başlar.

Olay bu gün yaşandı. Yine beraber vakit geçiriyorduk ve ben ona ciddi bir konuda sorunumun olduğunu söylemek istedim. Videoyu durdurdum, konuşmaya başladım. Uzun süredir bana iltifat etmedin, beni sevdiğini söylemedin, artık bana karşı eskisi kadar kibar ve sevgi dolu değilsin dedim. Bunun bir sebebi var mıdır? Benim yaptığım bir hata yüzünden mi? Sebebi neyse çözmek isterim ama ben böyle olsun istemiyorum diye ekledim. Anında triplere girip seni sevdiğimi anlaman için sevdiğimi mi söylemem lazım? Ne gibi sana karşı nazik değilim saçma canım hareketlerinle kafanda kuruyorsun, kendi kendine moralini bozuyorsun diye kızmaya başladı. Ben zaten ona derdimi açmak için kendimi zar zor cesaretlendirdim. boş ver ben kafamda kuruyorum diye sustum. Ondan sonrasında ben konuşmadan hiç bir şekilde benimle konuşmadı.

Neden tepki vermiyorsun hiç söylediklerime, neden hiç konuşmuyorsun dedim. Neyin var diye sordum, enerjim yok dedi ve bu konuşmanın üstünden beş dakika bile geçmeden ben çıkayım diyip konuşmadan çıktı.

Bunca zaman boyunca ne ona karşı bir şeyleri açabildim ne ondan bir şey duyabildim. Her şeyi kendi içine atıp kendi içinde saklayan ve aynı şeyi benden de bekleyen birisi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl açabilirim? Yoksa bitirmeli miyim?

Not: kendisi benden 4 yaş büyük. olgun olmasını beklerdi herkes, ama benden daha çocuk ve mantıksız hareket ediyor.
Dert dinlemeyen insandan sevgili olur mu?