Aşk İlişkileri Tekrar dünyaya gelseydin yine eşinle evlenir miydin? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Seve Seve Evlenirdim Asla Evlenmezdim Başkasını Tercih Ederdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tekrar dünyaya gelseydin yine eşinle evlenir miydin? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. tekrar dünyaya gelmem.. zaten eşim de yok 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. https://youtu.be/_y4MePH5NiM?si=tJPU93Dx51hZLWv9 0 0 Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Hayır Allah ömrüme onu tekrar yazdıysa bin kere daha bozsun kurtulmuşum zaten bir daha çekemezdim yazık bana da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu an bekarım ama bi 5-10 yıl sonra bunu düşünüp evet demek istiyorum. Allah nasip eder inşallah 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kesin bilgi yayalım : SEVE SEVE EVLENİRDİM. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yine onu severdim🖤 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tekrar dünyaya gelmem.. zaten eşim de yok
Hayır Allah ömrüme onu tekrar yazdıysa bin kere daha bozsun kurtulmuşum zaten bir daha çekemezdim yazık bana da
Şu an bekarım ama bi 5-10 yıl sonra bunu düşünüp evet demek istiyorum. Allah nasip eder inşallah
bende merak ettim
Kesin bilgi yayalım : SEVE SEVE EVLENİRDİM.
Yine severdim
Hiç şüphesiz
Yine onu severdim🖤
Evlenirdim.
Bekarım djd
Olmdıgından hayır