Ek olarak diyecegim su ben yazmadan yazmiyo wp girip cikiyo mesela
Konuşmak istiyor mu, istemiyor mu?
Ek olarak diyecegim su ben yazmadan yazmiyo wp girip cikiyo mesela

Sende çok iyi bak görüşürüz inşallah 🙏 dedi ve ara ara watsaba girip cikti bugun hasta ve evde
Bahanelerin ardına sığınıyor olabilir böyle bor izlenim bırakmış fakat hasta olduğunu da dile getirmiş bu da var olabilir insanlar her an iletişim kurmak zorunda değildir..
Wp ye giriyor sen yazınca kötüyüm diyor ama wp ye giriyor sonucta, bence öncelik meselesi bu, konusmak istemiyor...
Bende yaziyordum ama son 5 gundur saldım gelen gelir aksi bir durumda psikolojin alt üst olur sen üzülürsün degmez boş dünyada
Onu en iyi sen taniyorsun neden boyle yaptigini az çok anlayabilirsin diycemde bazı kadinlari anlamak gercekten zor o yuzden üzme kendini salllll birazzzzzz...
Ezikce cevaplar veriyorsun alçak gönüllü kibar vs görünmek için fakat bunlar Kızı soğutur bu tip şeyler yazma Tm yaz geç istediği kadar aksi söylensin sen öyle yap ve Meseleye gelirsek Sana ilgisi yok konuşmakta istemiyor başkası bile olabilir bilemem artık
Cevap
7Cevap
Konuscak halde degildir belki cidden tekrarlayan gec yazmalar ve soguk konusmalar belli eder konusmak istemediğini
Ara sira wpye bakabilir konusmaya modu yoktur ve ailesiyle konusuyor olabilir hastaligi hakkinda vs seninle daha guzel seyler hakkinda keyfi yerindeyken konusmak istiyor olabilir
Konuşmak istese kendisi gelir yazardı kibarca geri ceviriyor seni daha yazma artık.
Sevgilinse hemen ayrıl ve engelle, eğer değilse çok şanslısın.
Kız bir yandan ilgi istiyor gibi duruyor biraz ilgili davran derim
Konuşmak istese zaten yazardı ayrıca kadın konuşacak halde değilim demiş neyini anlamadın ne kadar anlayissizsin
Kardeşim bu kız sana devamlı bahane uyduruyor senin durumunda benim gibi o yüzden sen bilirsin ama üzerine düşme artık
Bence şimdilik çok üstüne düşme belki gerçekten iyi hissetmiyor yazacak hali yok konuşmak isterse zaten iyi hissettiğinde yazar
Ya bırak Allah aşkına böyle insanlara ne diye bi daha mesaj atacaksın ki hak ediyor mu sence. d
Vatsaba giryo ama sana gelince cok kötü ya birakin bu işleri 😄
İlgisi yok birader, tamamen alakayı kes, zorlama.
Konuşacak halde değilim demiş zaten. İyi olduğunda kendini iyi hissettiğinde geri dönüş yapar.
Tekrar yazma. Konuşmak istiyorsa kendi yazsın
Insan Öğren yani Çok mu zor bir şey
Konuşmak istemiyor.
Karı tripleri normal
istiyor
İstemiyor zorlama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?