+1 yılVar ama isteklerinde net olacaksın. Kendini iyi bilecek iyi tanıyacaksın. Karşı tarafın isteklerini iyi anlayacak ve bunun için sende çabalayacaksın. Sadece karşılıklı değerler belki bir hayat boyu aynı kişiyle sürer. O kişi seninle hep aynı yolda yürüdüğün olsun istiyorsan sende onun için onun seninle yürümeye devam edeceği hep aynı kişi olmaya özen göstereceksin. Her şey karşılıklıdır. Karşılığını almadığın yerde olmayacaksn. Hepsi bundan ibaret.
13 Yorumla- +1 yıl
O işte karşılıklı da olsa olur ama çoğu kişi karşılıksız yaşıyor
- +1 yıl
işte çoğunluğa uyarsan kaybedersin. Bir özgünlüğün kalmaz. Sen sen olarak yaşamış olmazsın. Başkası adına başka biri gibi geçer tüm ömrün. Bu da sonunda seni tüketir. Hayatını çalar. Gerek yok. Kendin gibi var olmadıktan sonra hayatında biri olmasa da olur. Buna gerek yok yani. Önemli olan karşılıklı eşit dengeli ilişkiler. Yoksa yok kardeşim, tek başına zorlamaya yürütmeye değmez hiç bir şeyi.
- +1 yıl
Doğru diyosun tek taraflı zaten o kişi için kötü olur
En İyi Cevaplar
+1 yılYok dersem beni çok sevdiğine emin olduğum insanlara haksızlık etmiş olurum. Sevgi ve değer kavramım çok yüksek belki 100 defa seni seviyorum sözünü duymuş olabilirsin ama gerçek sevginin ne olduğunu sözlerle ya da yapmacık, taktiksel hareketlerle özelleştirilme hatasına düşersen, her sevgiye kanarsın. En etkili yol kesinlikle ipleri gevşetmekten geçiyor bunu defalarca yaptım, seni seviyorum sensiz bir hayat istemiyorum bla bla diyen bir çok kadının 24 saat geçmeden neler yaptığını da gördüm ben olsam da olmasam da çizgisine sahip çıkanı da gördüm!! Sevgi nedir iyi biliyorum o nedenle zaten kimseye gerçek bir sevgi hisetmedikçe gerçek bir iletişim içine girmiyorum,
yani sevgi vardır işin özü yalan olduğunu düşünenlerin sevgiye hazır bir karakteri yoktur dersek fazla da abartmış olmam herhalde.
115 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylemişsin kardeşim o dediğini genelde çok yapan oluyor
- +1 yıl
İnsanları sal gitsin herkesin doğrusu kendine aslında sanki biz doğru bi halt mıyız her şeyi dört dörtlük yapan biri asla olmadım, ama sevgi diyince işler değişir bende
- +1 yıl
Valla doğru diyosun ama senin bak yorumlarını anlayan mesajları anlar ☺️
- +1 yıl
Mesaj yok yorumda özeleştiri yapıyorum😀
- +1 yıl
Var var sende 😂
- +1 yıl
Kur'an getir basayım 😀
- +1 yıl
😂 tamam okadarda değil
- +1 yıl
Yooo hayatta bırakmam o Kur'an gelecek ,😀
- +1 yıl
😂😂😂 günaha gireriz kardeşim 😂 çay var mı cay 😂
- +1 yıl
Çay hep var altı kapanmaz bende ama mesaj yok orada anlaşalım 😀
- +1 yıl
Bilmiyorum ama varsa ki okur seni o mesajda yok diyosan tabikide sıkıntı olmaz 😂
- +1 yıl
En fazla ruhuna Fatiha okur okuyan çarparım yanlış mesaj alanı cin gibi herkes burada ama ben Ayetel Kürsi biliyom 😀
- +1 yıl
😂😂 valla hemde ne cin
- +1 yıl
Çok anma musallat olmasın kimseyi çekecek havada değilim kar yağıyor mis gibi ruhum kadar temiz bir doğa var tadını çıkaracak😀
- +1 yıl
Bereket yağıyor orası neresi kar yağan kardeşim 😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sevgi de yalan , aşkta yalan kısacası bu insanlar komple yalan :D
216 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sen komple yalan yapmissin kardeşim haklısın 😂
- +1 yıl
Sana yapmasınlar kardeşim bu karşı taraf seni çok üzüyor 😂
- +1 yıl
Valla bak kardeşim senin ben bakım gorcem mi aşk yasadini oldunda bana söyle 😂
- +1 yıl
Anlaştık kardeşim bulcan sen bulcan aşkı 😂
- +1 yıl
😂😂 bulursan sonu gelir 😂
- +1 yıl
Gelcek sen bana güven
- +1 yıl
Saol reis teşekkür ettim ☺️
- +1 yıl
Ne demek reis
Çocukluk travmalarımızı tetikleyen insanlara aşık oluruz.. değişmemiz için bu gereklidir fakat insanlar buna odaklanmak yerine yaşadığı soruna odaklanmaya meyilli oluyor… hiçbir karşılaşma tesadüf eseri olmaz hayatına senin için gerekli olan insanları çekersin.. tam ve olman gereken insan olduğunda bazı şeylerin farkındalığına varırsın… Hiçbir şeyin boş ve yalan olmadığını anlarsın.. mesele yalan gerçek meselesi değil mesele var olma mücadelesi..
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel yazmissin beğendim ama işte cektiginde onun nasıl gerçek bir sevgi olduğunu anlicaksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi var ben inanıyorum...
150 Yorumla- +1 yıl
O var ona bende inanıyorum ama işte aşk yok birde çayımız var 😂
- +1 yıl
Yaw napıcaksın aşkı en büyük aşk çay işte neyine yetmiyo.😄
- +1 yıl
Valla demleyenimiz olmadı caylarinda tadı yok napcaz 😂
- +1 yıl
Kahve iç sende.😄
- +1 yıl
Onu içiyorum spordan sonra uyuyamıyorum napcaz biz 😂
- +1 yıl
Ninni dinle.😄
- +1 yıl
Ben ninni uyucak adammiyim bakım 😂kundakta bulalım bana ozaman 😂
- +1 yıl
Öff sende ona mızmızlanıyosun buna mızmızlanıyosun napıyosan yap banane...😄😄
- +1 yıl
Sen çay demle ben mızmizlarim ama sığmam besige sigdirirsin ok 😂
- +1 yıl
Nasıl sığdırcam onu da söyle töbest ahahahah
- +1 yıl
Büyük yaptirman lazım 1.86 boya göre 😂 bu aralar sende nedense bir üzüntü seziyorum yanlismi doğrumu bakım
- +1 yıl
Neye göre bu sezgilerin.
- +1 yıl
İç sezgi 6 his sanki bir derdin var ve bu derdin içinden cikamiyosun gibi bir his bende bu nasıl oluyor konusurken oluyor genelide hep doğru cikiyor
- +1 yıl
Bugün mü çıktı bu sezgiler.
- +1 yıl
Yok diğer iki soruda konustumuzdada vardı doğrumu yoksa yanlismi sen onu söyle bakim
- +1 yıl
Şaşırdım bir derdim ya da üzüntüm yok şükür.
- +1 yıl
Olmasın zaten ama benimkisi his bak bugün bir bardak çay içtim aklma sen geldin gene kokmuyodurdu çay lanet olsun dedim 😂
- +1 yıl
Tomurcuk almadın demek ki daha.😄
- +1 yıl
Yok bu çay kağıt bardakfa adam demekki tomurcuk kullanmıyor 😂 o yönden çayı güzel içmeden ölcez 😂
- +1 yıl
Kâğıt bardaktaydı madem hiç içmemeliydin.😄
- +1 yıl
Hangi bardakta içilir birde böyle küçük fondip bardak var tek yudumluk bak ondan iyi oluyor 😂
- +1 yıl
Çay badağıyla içilir şu orta boy cam olanla.😄
- +1 yıl
Sendeki çay tutkunluguna hayranim caysiz kalsak napcan bakım ☺️😂
- +1 yıl
Sus sus öyle bişeyi düşünemem bile.😄
- +1 yıl
😂😂 dusunmelisin ama haberlerde okudum 2025 yılında kıtlık geliyomus onu okudum ama çayı zor bulursun şu icccen artık 😂
- +1 yıl
Stok yapmalıyım bir an önce o halde.😄😄
- +1 yıl
Hahaha sesli güldüm onu yapcan stok kuru baklagilleri yapman lazım 😂 bizimkisi çay stokluyor kadın doymazsa onu icsen nolcak 😂
- +1 yıl
Açlığa dayanırım çaysızlığa dayanamam tutma beni stok yapmaya gidiyorum.😄😄
- +1 yıl
Hahah tamam yap doğru caysiz kalamazsn sen varya ama harbi senin sohbetin güzel kız seviyorum sohbetini senin 😂
- +1 yıl
Bu doğru bağımlılık yapar sohbetim.😄
- +1 yıl
Az alçak gönüllü ol kız 😂 güzel çünkü kafa yapindan dolayı güzel sohbetin
- +1 yıl
Taam güzelce teşekkür edip çekiliyim bari.😄
- +1 yıl
Haha dur dur gerçi kardiyo baslicam 20.00 olmam burada rica ederim ama arada kayboluyon gözümden kaçmıyor değil 😂
- +1 yıl
Gözlerde fel fecir gibi maşallah.😄
- +1 yıl
Gözlerimmi güzeldir 😂 bakmayimmi ama şu tedin tabiri Ankaralılar bilir sadece diğerleri bu ne diyo der 😂
- +1 yıl
Ankaralılar bilsin kafi zaten.😄
- +1 yıl
Yani biz biliriz misal bunu soru olarak sor bir keresinde bakım bilceklermi anlamı ne diye 😂
- +1 yıl
Çayı demledinmi bakım 😂
- +1 yıl
Ohoo çay bitmelik oldu.😄
- +1 yıl
Hahah çaycı Hüseyin vardı çaylar diyomusun sen senin çayını alacam ben korkma 😂
- +1 yıl
Yapma şöyle şeyler yüreğime inecek. Ahahaha
- +1 yıl
Hahaha olmaz çay senin canın çayını almam lazım kaçak çay var mı kaçak çay 😂
- +1 yıl
Çayın kaçağı yok ama her an ben kaçabilirim.😄😄
- +1 yıl
Nereye kaciyon sıkıldınmi 😂
- +1 yıl
Dizi izliyorum reklam bitince kaçarım.😄
- +1 yıl
Ne dizisi hiç dizi kültürüm yok neymiş dizinin adı 😂
- +1 yıl
Ooo dizi izlemeyen elit kitleden misin sende.😄
- +1 yıl
Dizi kültürün yoksa adını ne diye merak ettin. Ahahah
- +1 yıl
Yok ben genelde yabancı film izleyendenim birde yabancı dizi izlerim Türk dizilerinin baslangici sonu aynı ya o ona göz koyuyor ya o ona ya da din farklı bir şey var mı 😂
- +1 yıl
Merak ettim neymiş seni bu kaçıran dizi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYalan tabi ki de
11 Yorumla- +1 yıl
Afferim barış aynen öyle
+1 yılYalan değil, insanlar yalan. Misal Dünya şöyle böyle diyorlar ya. Kötü ve bozuk olan Dünya nın kendisimi yoksa üstünde yaşayan insanlar mı?
Yaratıcı kainatı kusursuz yaratmış bana göre. Havadan düşen kar tanelerinin yere düşmeden birbirine değmemesi bile nasıl bir yazılımla üretüldiğinin kanıtı.
Sıkıntı insanlarda.. Aşk a layık olmayan bizleriz11 Yorumla- +1 yıl
Orasida doğru çok güzel söylemişsin
Evet var tabi ki aşkı sevgiyi yaşayamayan insanlar var sadece aşk ve sevgi her zaman temiz duygular ve var olandır.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru temiz duygudur ama aşk bence şu zamanda kalmadı ama sevgi hep var herşeye karşı
+1 yılVar ama kısa süreli şeyler ya bence bir hataya bakar unutmak
11 Yorumla- +1 yıl
Kısa sureliyse aşk olur mu sence bir hataylada aşk bitmemesi lazım
her şey yalan diyerek kendimizi yalan olduğuna koşullandırıyoruz. Sonra en ufak bir problemde zaten her şey yalan, aşk diye bir şey yok diyoruz. Doğru kişiyle, doğru zamanda yaşanan aşk da sevgi de gerçektir. Hissedebildiğin kadar gerçektir.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki doğru kişiler bulanabiliyormu
- +1 yıl
Çok doğru dedin acaba biz dogrumuyuz ama bunu diyen ilk kişisin doğru diyosun ne kadar doğruyuz
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Var gerçekten var. Acısı da bir o kadar gerçek. Yalan diyenler ya hiç yaşamamış olanlar ya canı yanmış olanlar. Hadi yaşamayanlar neyse de yaşayıp yalan diyenler o zaman acısı neden bu kadar gerçek? Derler adama.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşamadım ama sen yasamissin ne gibi acı cekiyosun mesela
- +1 yıl
Çok uzun yıllar önce acısını yaşamıştım. Sana bunu anlatamam. Yaşayarak görmen gerek.
- +1 yıl
Ama umarım hiçbir zaman yaşamak zorunda kalmazsın.
- +1 yıl
Yok ben yaşamayım öyle şeyler bana ters emin ol ama anlatırsan dinlerim
+1 yılElbette var... Yalan olan sevmiş gibi yapılan, cesareti olmayandır.. Gerçek kalpte hissedilir, inanılır, güvenilir, mücadele edilir... Koşulsuz ve her özelliğiyle sevilir ya... Artısısıyla eksisiyle... Gerçek aşk elbette var...
151 Yorumla- +1 yıl
Peki bir taraf severken ikinci taraf ya menfaatciyse
- +1 yıl
Bu aşk olmaz... Tek taraflı aşk olmaz... Aşk iki kişinin yüreğinde hissedilir , bir bağ oluşur... Onun neye üzüleceğini, neye sevineceğini bilirsin , kimi zaman hissedersin... Enerji uyumu gibi düşün... Enerjisini hissediyorsun alıyorsun yani... Ruhlar bir oluyor... Tek başına bencillik değil. Tek olan platonikliğe girer... Aşk bencillik değilde daha çok fedakarlık bence... Menfaatin olduğu yerde aşk, sevgi olmaz... Sadece iyi niyetini kullanır ve enerji sömürür.
Eğer birine aşıksan şunu söylemezsin... kafanda şu sorular cevaplar olmaz mesela... Eğerli sevgi olmaz. Eğer böyle olsaydı severdim demezsin... Aşk koşullu değildir, koşulsuz çıkarsızdır...
Çünkü olmaz... Çünkü bu nedenden dolayı sevdim demezsin... Aşkın nedeni olmaz...
Ve son olarak... Rağmen... Rağmen sevmek. bu gerçek sevgi. herşeye rağmen koşulsuz... Onu olduğu gibi sevmek , aşık olmak, güvenmek, inanmak, kabullenmek...
Aşık olmak güzel şey... hayatta bir defa başa geliyor... ama yaşamaya değer... o hissi hissetmek...
- +1 yıl
Ben hissismi kaldım yoksa söyle bakım ben neden olamıyorum 😂
- +1 yıl
Sen belkide gerçekten aşık olmadın. ya da bir kere oldun bir daha olamadın. 🤣🤣İnsan hayatında 1 kez aşık olur. Ve yüreğinde onu hisseder...
Bir süre sonra insan hissiz kalabiliyor doğal ya... Onu kendine sor. 😅😅 - +1 yıl
Ben olamadım yani olan çok olmuştur ama ben olamadım bir insan bir insanı tipi sayesinde aşık oluyorsa uzak olsun en güzeli ☺️
- +1 yıl
Tipine aşık oluyorsa o aşk değildir hahaha o görünüşü beğeniştir... Aşk öyle bir şey değil ki... Görünüşünü sevmezsin onu o olduğu için seversin... kalbine bakarsın, ruhunda hissedersin...😄
- +1 yıl
Bana gelenler hep neden tipe geliyor onuda merak etmiyorum değil
- +1 yıl
Şans işte... Tamamen şans. Tipine bakıyorsa arkana bakmadan kaç... Ondan hayır gelmez. O sadece hevestir... Henüz tanışmadın büyük ihtimalle... Ama her insan hayatında bir kez ruh eşiyle karşılaşır, tanışır... İlla birlikte olur ya da olmaz diye kural yok. Bazen olmaz... Ama herkesin var mutlaka... Bu beklemediğin anda gelir unutma... hiç beklemediğin zamanda , beklemediğin yerde :) henüz tanışmadın, tanışacaksın. bu sözümü unutma😄
- +1 yıl
Benmi oo yok ben tek iyiyim benim aşkım hayatımdaki spor 😂
- +1 yıl
Tamam 🤣🤣
- +1 yıl
Bak sana örnek dedim herzaman oluyuor benim
- +1 yıl
Ee doğal olabilir. Herkes tipe bakıyor. Tipe bakmayan çok nadir. Gerçek aşk tipe bakmak değil dediğim gibi...
- +1 yıl
Ee hepsi bakıyor ama bak erkekler azda olsa kalbe bakıyor soleyim
- +1 yıl
Bakıyorlar evet. Beni genellemeye sokma. Benim gibi olan kızlarda var elbette...
Erkekler tipe bakar. Kalbe bakan erkeklerde çok nadir...
Kısaca kalbe bakan insan nadirdir... - +1 yıl
Yani oda işte aşk olmuyor ne oluyormus çıkar
- +1 yıl
Kalbe bakmak çıkar mı hahah
- +1 yıl
Kalbe bakmamak çıkar simdikiler bakmıyor dedin ya
- +1 yıl
Aynen o çıkar tabii. Sende kalbine değilde, şekline semaline bakana bakma. 😅
- +1 yıl
Bakmıyorum zaten beni tanırsın bakmam zaten
- +1 yıl
Evet seni biliyorum. Özü sözü birsin. İyi birisin. Gerçekten iyisini hakediyorsun. Ve dediğim gibi tanışacaksın inanıyorum :) yeni biri bir gün hayatına beklemediğinde girecek.
- +1 yıl
Yok girmesin kız spor yoğun ben şu an istemiyorum 😂
- +1 yıl
İstemiyorsan söylersin geldiğinde ona hahah bana değil 🤣🤣istemiyorsan istemiyorsundur yani.
- +1 yıl
Yani gelmesin kız naptın falami baktın😂
- +1 yıl
Gelmezse gelmesin aman takma kafana :d Kendi falıma baktım hahah yine hüzün yine hüzün 🤣🤣
- +1 yıl
Niye hüzün 😂
- +1 yıl
Bilmiyorum. abuk subuk falcı sevmedim. Bakmiycam bir daha 🤣🤣
- +1 yıl
Ne dedi falcin 😂
- +1 yıl
Saçma sapan şeyler aman :d
- +1 yıl
😂 ne anlatıyor ki zaten falcilar genelde sallar sen sevin diye
- +1 yıl
Kalp kırıklıkları vs vs. herkesin diyebileceği şeyler. Sallıyor zaten. Bakmam bir daha zaten 🤣🤣
- +1 yıl
Kalbin kırık ama doğru bilmiş 😂
- +1 yıl
Onu neneme sorsan nenem bile bilir hahah
- +1 yıl
Ee hep öyle diyolar ama.😂
- +1 yıl
Aynen öyle diyorlar hahah filme dalıp sana yazmayı unutmuşum:d
- +1 yıl
Ne filmi kız ne izliyon 😂
- +1 yıl
Cesaretin var mı aşka hdjrjrh
- +1 yıl
😂 izledigi filmde aşk 😂
- +1 yıl
Aynen hahah bu filmi yıllar önce izlemiştim ama şimdi bir daha izleyesim geldi🤣
- +1 yıl
Niye acaba sebep neydi ki 😂
- +1 yıl
Ne bileyim... herşeye bir sebep aramıyorum ya da bulamıyorum :d
- +1 yıl
Ariyonda bulamiyon haklısın bulcan bulcan 😂
- +1 yıl
Aramıyorum bir şey. Ne arayabilirim ki? Ne alaka? :d Aslında biraz ağlamak istiyorum... Ama ağlıyamıyorum bu sefer... hahah
- +1 yıl
Ağlamak gucssuzluktur ağlama kız 😂
- +1 yıl
Her zaman insan güçlü olamaz ki :d
- +1 yıl
Olur insan bunun için yaratıldı unutma kuzu
- +1 yıl
peki öyle olsun... haha meeeeeee :d
- +1 yıl
Mee ne kız hahah
- +1 yıl
kuzu demedin mi oğlan :d
- +1 yıl
He sen ona dedin ok tamam seni kuzu yaptım artık 😂 oğlak 😂
- +1 yıl
hahaha :d
- +1 yıl
😂
+1 yıl
.. Böyle bi yazıya denk geldim +1 atıyorum
115 Yorumla- +1 yıl
Güzel söylemiş bak sencede böylemi peki
- +1 yıl
katılıyorum sanırım aşka dair bir bilgim yok ama sevgiyi benzer şekilde tanımlardım
- +1 yıl
Seninde aşka dair bilgin yok bence bu aşk kayboluyor gibi sevgi hep var ama
- +1 yıl
Herkes o kadar çok tanım yapıp konuşuyor ki herkese aynn diyesim geliyor. Aşk için yorumsuzum ama sevgi masum ve sonsuz bence. Bitip tükenen bişi değil en azından
- +1 yıl
Yani herşeyi sevebilmek oluyor hayvalari insanlari insan olduğu için hiç peki sen aşk oldunmu peki
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Kötü olursun belli ilerde gerçekten varsa istersin sanırım
- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
Aşık olmamissin ya o yönden kötü dedim ilerde belki sende birgün aşık olursun onu dedim istersin yani aşık olmak değilmi dedim☺️
- +1 yıl
Anladım, ilk kısım biraz karışıktı o yüzden anlamamıştım. Ben sevginin ve aşkın çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Birini merak eder ilgilenirsin vakit de verirsen hoşlanırsın. Hoşlantı zaman içinde büyür ve sevgiye dönüşür. Sevgide yoğunlaşır aşk olur. Yani bir anda aşık oldum, ansızın sevdim falan hikaye. İlla ki birini severiz, ilgileniriz
- +1 yıl
Yani bak sen çok mantıklı dusunuyosun herkezde senin gibi düşünmeli
- +1 yıl
teşekkürler ama herkes aynı düşünürse dünya çok sıkıcı ve monoton olur, farklı fikirler olsun ki gelişelim
- +1 yıl
Oda ayrı doğru ama ne kadar gelişiyoruzki birde o var şu an
- +1 yıl
Öğrenmeye açık olduğumuz sürece gelişebiliriz, çabalamakta yerimizde saymakta bizim elimizde
- +1 yıl
Güzel konusuyosun peki ne kadar çabalıyor insanoglu
+1 yılGerçek sevgi var ve bu sevgininde iyileştiriciliği var
Aşk resmen beynin kimyasal tepkimesi bu yüzden geçebiliyor13 Yorumla- +1 yıl
Ama şu zamanda sanki ya yok ya da çok az var
- +1 yıl
Yok olmak üzere diyebiliriz rahatlıkla
- +1 yıl
Bencede diyebiliriz
Aşk gelip geçici bir heves bence ama gerçek sevgi var. Tüketilmemesi gereken karşılıklı olduğunda anlam kazanan.
17 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun ama anlam kazanan yok şu an hep bir cikar mesala
- +1 yıl
Çok doğru kaptirmiyorum ya da beni kapabilen bu dünyada yok bayağı Zeki olması lazım öyle insanın olması icin
- +1 yıl
Amin seninde sen iyi bir kızsın unutma
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine ☺️
+1 yılYalan dediklerine karşina öyle biri çıkar ki bunları benmi demisim dersin. Yalan değilmiş dersin
27 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama aşk eskidenmis sevgi hep var
- +1 yıl
Sevgi ayrı aşk ayrı bir olay karşına inandiracak insan çıktığında anlıyorsun farklıymış diyorsun gülüp gectigin deli saçması dediğin şeylero kendinde yapmaya başlıyorsun önemli olan o kişinin karşına çıkması
- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi o kişiler vardır çünkü şu an baktigimizda hayatta çıkar dönüyor aşk denilen şeyde
- +1 yıl
İnsan kendini belli ediyor hal. harrket tavırlar yaklasim ile kendini anlatıyor konuşma. arasindaki halleri ile maksat görebilmek çözebilmek
- +1 yıl
Doğru diyosun görebilmek çözebilmek
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
@-Felaketce- karşıma çıkanım ❤️❤️❤️
+1 yılHayatta gerçek aşk, sevgi eskiden varmış, şimdi ki zamamda yok her şey menfaate döndü.
26 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bende onu anlamıyorum neden böyle oluyor kimse menfaat için sevmemezlik yapmasa keşke
- +1 yıl
Maalesef öyle oldu yapacak bişey yok. Kimseye güven kalmadı.
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum güven yok insanalr sahte nolcak böyle
- +1 yıl
Böyle devam edecek.
- +1 yıl
Sen üzülme bunun sonu birgün güzel olcak ☺️
- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılsevgi saygı kesinlikle gerçek, yoksa annemle babam yıllardır evli kalmaz
11 Yorumla- +1 yıl
İşte o eskide kalmış onlar doğal güzel olanlari
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben bir kadının bir erkeği sevebileceğine olan inancımı kaybettim. Tek dertleri menfaatleri
11 Yorumla- +1 yıl
Ona bende hak veriyorum menfaat çok yükseldi bu zamanda
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk denilen şey zaten sevgi, ikisi aynı şey. Sevgi elbette vardır ama ilk görüşte olacak bir şey değil, ilk görüşte sadece hoşlantı duyulur ama sevgi emek verdikçe, tanıdıkça gelişir
19 Yorumla- +1 yıl
Kim peki bu zamanda emek veriyor aşka sevgiye
Cevap sahibi+1 yılBen görmedim şahsen
- +1 yıl
Bende görmedim ondan var olan tek şey bence sevgi olabilir
Cevap sahibi+1 yılTamam da sevgi görmekle olmuyor ki, tanıdıkça gelişen bir şey
- +1 yıl
Yok sevgi hani bir hayvanı sevebilirsin bir ağacı onu dedim ☺️ onları tanımadanda sevebilirsin insan işi zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılOnlar çok farklı bir durum ama, ayrıca çoğu evcil hayvan insanlardan daha insan yani
Cevap sahibi+1 yılKöpekler çok sadıktır mesela
- +1 yıl
Yani misal benim evimdeki kuş insanlarda daha iyi konuşuyor kereta 😂
- +1 yıl
Köpek vardi golden ama şu an sadece kuş besliyorum onlarda sadık bakma dibinden ayrılmıyor 😂
+1 yılVarsa da bize denk gelmediginden bisey diyemeyiz yok deriz
15 Yorumla- +1 yıl
Yani gelmediğinden olduğuna karşı inanç kalmıyor gibi ama eskiden güzel varmış bunlar şimdi çıkar
- +1 yıl
Hersey eskide kaldi diye bosuna demiyolar iste
- +1 yıl
Evet öyle diyolar ne kadar doğru diyolar simdi neden yaşanmıyor herkes bir çıkar ariyor sevince değilmi
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Sende hiç yaşamadım sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ama bu devir de doğru kişiye denk gelmek zor herkesin derdi sevişmek olmuş günümü geçireyim derdindeler umarım bu kafadaki herkes yalnız kalır
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun simdikilerin yaptığı sadece Zaman ondan gerçek sevgi yaşancaksada yaşanmıyor
+1 yılVar var beni de bul ask allah askina bekliyorum bak burada valla degerini bilcem
11 Yorumla- +1 yıl
Bulamadımi seni bir türlü
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bu soruyu sormana neden olan gerçek düşünce yalan dünyada bulamadığım gerçek sevgi ve aşk kavramları, değil mi?
117 Yorumla- +1 yıl
Ben gerçekte bulamadım zaten istemiyorum ama genel bir sorun bu insanlarin
Cevap sahibi+1 yılBen de bu durumdan muzdaribim.
- +1 yıl
Sana noldu peki kardeşim tek taraflımi. oldu seninkisi
Cevap sahibi+1 yılNişan attığımı söylersem, daha doğrusu buna akıl sağlığım açısından mecbur kaldığımı söylersem ne demek istediğimi anlarsın kardeşim.
- +1 yıl
Üzüldüm kardssim o raktede olması kötü olmuş peki değerini bilmedi mi ya da geri dönüş olmadimi
Cevap sahibi+1 yılUzun bir mevzu. Değerimi bilemedi, zaten geri dönüş de yapmadı. Ben de yapmadım. Fakat o aşamaya gelme süreci başlı başına süreç oldu. Nikaha bir ay kala dönüş kararı verdim ve çok zor bir karardı. Hiç pişmanlık yaşamadım, hatta o kadar ki Allah'a şükrediyorum bugünkü kafa rahatlığım ve huzurum için.
- +1 yıl
Benim kafadasin kardeşim sende şu an mutluysan senin için bence çok güzel
Cevap sahibi+1 yılBiz erkekler kadınlar konusunda zaafı olan varlıklarız. Fakat evlilik gibi önemli aşamalar kaydederken mantıklı hareket etmek gerekiyor. Çok lüzumlu bir durumda vazgeçmeyi bilip karşı tarafa dur işareti vermenin önemli bir meziyet olduğunu anladım.
- +1 yıl
Valla güzel düşünmüşsun ilerde belki evlenince sana sıkıntı olcakti
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin sevgisinin kadının sevgisinden daha hakiki olduğunu düşünüyorum. Çünkü erkekler daha saf varlıklardır. Kadınlar ise daha farklı...
- +1 yıl
Bu sözünün üstüne başarım valla kafa yapımız aynı kardeşim ama kadınlara göre en kötü bizleriz
Cevap sahibi+1 yılSevmek kadar sevilmek de önemlidir. Sadece evlilik vb. için değil, dostlukta da arkadaşlıkta da bu böyledir. Hatta o kadar ki, bir insanı kardeşiniz olarak kabul edebilmek için aynı annenin ve babanın evladı olmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Çok doğru dusunuyosun bayağı bilgili birisin sen belli ediyosun kaliteni
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin bir tarafı saftır ve bir tarafı açtır. Erkek sevgiye açtır, ilgiye açtır, doğası gereği cinselliğe açtır. Kadın, erkeğin aç olan bu yönlerini bilir ve saf olan yönüyle erkeği kendine bağlar. Erkeğin saf olan yönü daha katıksız sevgisidir.
- +1 yıl
Evet yani kadınlar bu yönünü kullanıyor erkeklerin doğru diyosun
Cevap sahibi+1 yılDostluk manasında arkadaşlık ilişkileri erkeklerin kendi aralarındaki diyalogları bile çok samimidir. Aynı samimiyet kadınların arasında yok. Bu yüzden bir erkeğin dostluğunu kolay kolay bir kadının dostluğuna değişmem.
- +1 yıl
Katılıyorum sana bizim dostluğumuz iyi zaten saf dostluklar hep
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılask ve sevgi ilaçtır ama hiçbir hasta iyilestikten sonra ilaç içmeye devam etmez:)))
11 Yorumla- +1 yıl
Neden peki 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşk gerçek ama sevgi bı müddet zaman geçince anlıyoruz ki yalan yani
11 Yorumla- +1 yıl
İşte sevmeleri insanların menfaat oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar olmasaydı neden o kadar acı çektim, elbette var
148 Yorumla- +1 yıl
Boşa çekilmiş bence gerçek aşk acı çekilmez bence
Cevap sahibi+1 yılGerçek aşkta acı çekilmez mi
- +1 yıl
Çekilmez aşk neden acı cekilmesi lazım yaşanması lazimken mantıklı dusununce
Cevap sahibi+1 yılAşk tek taraflı olunca öyle oluyor yaşanmıyor
- +1 yıl
İşte aşk bence tek taraflı olmamalı doğrumu
Cevap sahibi+1 yılAşk karşındakinden bir şey beklediğin zaman aşk olmaz ki
- +1 yıl
şu an kim birisinden bir beklenti içine girmiyor goruyosundur çevrende mesela
Cevap sahibi+1 yılZaten aşık olabilen insan sayısı oldukça az ama aşk yok diyemeyiz bu yüzden
- +1 yıl
Bence gerçek aşk yok kerem aslı Leyla Mecnun o zamanda kalmis göremedim ben aşık olup evlenip boşananda çok
Cevap sahibi+1 yılInsan aşkından vazgeçer mi sence, artık imkansızsa
- +1 yıl
İnsanlar aşık oluyor ama neye ne sebeple oluyor örnek gozunemi kasinami fiziğinemi şu an öyle aşık oluyorlar kalbine olan yok gibi
Cevap sahibi+1 yılTamam ben de çoğu öyle diyorum ama herkes değil illaki var aşık olabilen kıymet bilebilen
- +1 yıl
İnşallah vardır sen peki aşık oldunmu
Cevap sahibi+1 yılOldum
- +1 yıl
Karşı taraf senii sevdimi
Cevap sahibi+1 yılSevdiğini düsünüyorum ama yeteri kadar değil, sevgisinin arkasında durabilecek kadar değil
- +1 yıl
Demekki sen olmuşsun koşulsuz o kişi sana koşullu olmuş değilmi
Cevap sahibi+1 yılKoşulsuz muydum bilmem, beni değistirmeye değerlerimi yıkip geçmeye itti beni, bense onu olduğu gibi seviyordum ama beni değistirmesine izin vermedim eğer verseydim hala onunla olabilirdim
- +1 yıl
Ne gibi değiştirmek istiyodu seni mesela
Cevap sahibi+1 yılMesela ailemi arkamda bırakmamı istiyordu, mesela bana yanlis gelen bir şeyi sirf onu sevdiğim için yapmamı bekledi
- +1 yıl
Aileni arkanda birakmani isteyen adamdan zaten bir şey olmaz ailenden ne istiyomus
Cevap sahibi+1 yılAilem onu istemedi aslında ama ben ikna ederdim o uğraşmak istemedi, ben onları bırakamam diyince gururuna yediremedi herhalde
- +1 yıl
Ailen peki neden istemedi kötü birisimi bu kişi
Cevap sahibi+1 yılAilem de haksız doğru düzgün tanimadan önyargılı davrandılar, kötü biri değildi
- +1 yıl
Ne gibi yani ne düşündü ailen bu kişi hakkinda
Cevap sahibi+1 yılKültür farkı, geçinme derdi, sosyal medyadan tanıstiğim için güven sorunu
- +1 yıl
İssizmi çocuk kültür kapatılır bir sekilde sosyal medya şu an herkes bu medyanın içinde yaslidan gencine kadar saçma bence
Cevap sahibi+1 yılHayır isi var, heosi cözülebilir şeylerdi, mücadele etmedi yapabilecek bir şey yok ben sonra çok denedim yanaşmadı
- +1 yıl
Çocuk mücadeleden kaçtı ama bir şey söyleyimmi ileriside kötü olurdu mücadeleden kaçan insan bence herşeyde birakir
Cevap sahibi+1 yılEvet bence de, peki benin ona olan aşkım bittiğinde gerçekten aşık olmamış mı olacağım, o yüzden sordum eğer imkansızsa aşık vazgecer mi
- +1 yıl
Bence olmamış olcaksin ve eğer birgün gerçekten birisini seversen hayatında o olcak ama o diğer kişi genede bir kosende olcak
Cevap sahibi+1 yılKösende niye kalıyor aşık olmadıysam
Cevap sahibi+1 yılKöşemde*
- +1 yıl
O işte virüs diyoruz bulaşıyor ama gitmiyor ondan
Cevap sahibi+1 yılDeğişik
- +1 yıl
Yani bu dedimi birgün anlican diceksinki doğru söylüyormus ☺️
Cevap sahibi+1 yılAşık olsaydım ömür boyu onu mu beklerdim gelmiycek olmasına rağmen
- +1 yıl
Yani sen beklerdin bence ama o kişi evlenirdi kesin
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman aşk çok acı bir şeymiş
- +1 yıl
Yani o çekenler için ben bilmiyorum sen şu an cekiyomusun
Cevap sahibi+1 yılBen başka kimseye ona baktigim gibi bakabileceğimi düşünmüyorum
- +1 yıl
Emin ol ilerde bakarsın çıkar karşına bu dedimi unutma
Cevap sahibi+1 yılTamam unutmiycam
- +1 yıl
Birgün olursnda bana söylersin
Cevap sahibi+1 yılTamam 😅 iyi geceler
- +1 yıl
Anlaştık iyi geceler 😂
- +1 yıl
Kaşına gözüne aşık olmak kötü bir şey değil ki
- +1 yıl
@nesoracaktın78 değil tabi ama kalbe olunmazmi
Tabi ki var ve hep olacak. Kötüye kullanıldığını görmek yanıltıyor bizi ama duygularının hakkını verenleri de göz ardı etmemek lazım
21 Yorumla- +1 yıl
İşte o duyguları verende alanda azalmış ya da kaybolmuş gibi
Sevmekte sevilmekte güzel duygular bir gün umut ediyorum ki saygı anlayış ve güven içerisinde bulacağıma🖤
15 Yorumla- +1 yıl
İnşallah ama o kişide sevmesi lazım tek taraflı olmasin
- +1 yıl
Ama ilerde inşallah karşına birisi çıkar sevrsin oda seni sevsin
- +1 yıl
İnşallah
Bence yok öyle birsey olması için insanların sebepsizce nedensiz seevmesi lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun
sevgi diye bir şey yok erkekler cinsellik icin kullanıyor yani benim tanıdıklarım öyleydi
13 Yorumla- +1 yıl
Sade peki erkeklermi kullanıyor bunu
- +1 yıl
Bence kadını erkeği de kafası oraya calisiyor gibi bu zamanda değişikler
+1 yılAşk insana 1 kez uğrar mantigindayim
213 Yorumla- +1 yıl
Bazılarına habire uğruyor bende anlamadım nasıl bir gönül insanalrda 😂
- +1 yıl
O bazıları dışarıdan gördüğümüz haliyle öyleler birde bunun iç yüzü var
- +1 yıl
İç yüzü nasıl peki
- +1 yıl
Onuda o kişilere sormak lazım muhtemelen toksik ilişki toksik ilişkiler dışarı çok farklı yansır genelde
- +1 yıl
Yani aşk gibi gösteren ama yalancı aşklar diyosun
- +1 yıl
Aynen öyle diyorum bazı aşklar hastaliklidir
- +1 yıl
Ne gibi hastalık mesela
- +1 yıl
E kardes sende hiç bsy bilmiyon
- +1 yıl
Biliyorum da senden öğreniyorum bak soru ben kendim için sormadım soru soru 😂 benle alakası yok ben kolay sevmem zaten alakamız zaten yok
- +1 yıl
Oooo abimiz lafı koydu ortaya hoy maşallah
- +1 yıl
Sana koymadım lafı ben ortaya koydumki benle alakası yokta sen niye bana catiyon bakım şimdi matmazel hanım 😂
- +1 yıl
Yok haşa ben neden size çatayım beyefendi
- +1 yıl
Anlamadım hanfendi konu sanki ben olmuşum gibi bende anlasam ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Adamına denk gelirsen var
11 Yorumla- +1 yıl
Peki adami var mı kız erkek olarak hadi bakım
+1 yılYalan insanların her şeyi yalan olur.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ve bu yalancilardan çok var şu an
- +1 yıl
Stajdayım yakalayacağım hepsini 😃
- +1 yıl
Ne stajı bakım kardesim 😂
- +1 yıl
Yalan dolan ve alengirli işler 😂
- +1 yıl
Anladım tehlikeli yani 😂
+1 yılsevgi varda insanlar yalan
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun insanların peki yalan olduğunu ne yaşayarak öğrendin yasamissindir kesin
Her şey çıkar üzerine kuruludur
11 Yorumla- +1 yıl
İşte kurulmamasi lazım genelde
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgi ve ask yok
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum Şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı yasasaydın şüphen olmazdı.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşamadım ama aşk tek taraflı yaşıyor simdikler öylede aşk olmazki
Aşk yok cüzdan var. :D
11 Yorumla- +1 yıl
😂 doğru diyosun oda güzel bakış açısı
Eskide kaldığını düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum olsa şu an güzel aşklar olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnanç gibi birsey bu aşk
11 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçek olana gerceklik azalmış
Olduğuna inanıyorum, inanmak istiyorum.
114 Yorumla- +1 yıl
İnanmak istiyosun ama sende benim gibi inanasin yok bir taraftan ama yine pozitif dusunuyosun☺️
- +1 yıl
Olduğuna inanıyorum ama bir yanım, ya yoksa diyor... ama var annemle babam var önümde. Yine olabilir..
- +1 yıl
Onların aşkları farklı bunu diyen tek kişi sen oldun anne baba aşkı valla senin pozitifliğini seviyorum peki gerçekte hiç sevdinmi sen aşk manasinda
- +1 yıl
Kalbimin isindigi oldu ama aşık olmadım.
- +1 yıl
Anladım peki olmayi bekliyomusun
- +1 yıl
Olsam fena olmaz, olmazsa yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Olursun elbet birgün sen nerelisin hiç sormadim
- +1 yıl
Doğma büyüme İst.
- +1 yıl
Anladım İst turkcesi var sende
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim kibar bir bayanım yetiştirilme tarzın güzel anliyorum ben direk seni
- +1 yıl
Güzel bakıyorsunuz, çok incesiniz, sağ olun.
- +1 yıl
Tskr ederim o sizin inceliginiz benimki sadece bakış açısı kendi açımdan ☺️
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılVar cendere olmaz olur mu
13 Yorumla- +1 yıl
Sana kim yanlış yaptı bakım valla sana bişey soylimmi hayata hep guluyosun hep öyle ol çoğu insan sen gibi olsa hicbirseyi kafaya takmaz çok güzel huyun dalgaya vuruyosun hayati
- +1 yıl
Hahahhzbshz doğduğumdan beri öyleyim. Yeni tanıyan birisi enerjin bitmiyor mu diye soruyor mutsuz olsam da sonrasında mutlu edecek bir şey bulurum kendimi seviyorum tencere. İyi geceleeeerrrr
- +1 yıl
Haha belli sendeki mutluluğu herkeze yay sabrına gene lafı soktun kaçtın nasıl olcak bizim sonumuz senle 😂
+1 yılVarr
11 Yorumla- +1 yıl
Peki yasadinmi ya da yasayani gordunmu gerçekte olan ama
+1 yılTabiki var ama sınırları aşana kadar.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi sinirlar mesela
- +1 yıl
Ne bileyim cevap böyle daha güzel oldu diye yazdım. Yoksa yalnızlık daha iyi
- +1 yıl
Bencede yalnızlık daha iyi kardeşim hiç sıkıntı gerek yok ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalan
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun napcaz böyle ☺️
- +1 yıl
Keyfine bakcan daha dün sevildiğimi sandığım kişiden Red yedim
- +1 yıl
Niye nolduda
+1 yılyok.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç aşık olmadım ozaman sende
Sadece kisa bir ruya gercek sevgi hakikat
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun
+1 yılyalan
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun
+1 yılvar var
15 Yorumla- +1 yıl
Peki gerçek aşk varsa eğer yasadinmi karşılıklı ama
- +1 yıl
yaşamadım da şahit oldum
- +1 yıl
Noldu peki Sahit olduğun
- +1 yıl
en yakın erkek arkadaşım kankam gibi olan çocuk aşktan ümidini kesmişken bir anda bir kızla tanıştı o kadar güzel bir ilişkileri var iki bir iki seneye evlenicekler
- +1 yıl
İşte evlenince devamı gelcekmi sen olmadin sanırım hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar elbette
11 Yorumla- +1 yıl
Var ama eskiden vardı şimdi çıkar uzerine
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Var bence
129 Yorumla- +1 yıl
Ben pek olduğuna inanmıyorum nedense çünkü öyle aşık olup ayrilmayani görmedim
- +1 yıl
Onlar eski aşklar ozaman varmış zaten şimdi yok ☺️
- +1 yıl
Yasadinmi bakım sen ama ☺️
- +1 yıl
Ee var ama yaşamamisin bak 😂
- +1 yıl
Ozaman bence o aşk doğru degil aşk bitermi ☺️
- +1 yıl
İşte ona biz aşk diyoruz ama değil gerçek vazgeçilmezdir
- +1 yıl
Tatilde misin hala
- +1 yıl
Nasıl annenle aranız ☺️
- +1 yıl
Benim güzel sporla gidiyor yasamamim ☺️ dediklerimi yapiyosun değilmi
- +1 yıl
Nede peki bakım ☺️
- +1 yıl
Yap bence ama tabiki evine geçince tatilini güzel yap yaprak sarmam nerde geçen sen sarma dedin o günün ertesi günü sarma yedim 😂
- +1 yıl
Valla kalbim temizmis güzel denk geldi ama tabi sende yapcan 😂
- +1 yıl
Var bir tencere yapcaktin anlaştık şimdi biliyosun 😂
- +1 yıl
Aaa olmadı bana nerdesinde 😂
- +1 yıl
Yaparsın yapar kiyamazsin 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılvar.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki hiç yasadinmi varsa eğer
- +1 yıl
yasadigimi zannettim. Ask miydi degil miydi su an emin olamiyorum.
- +1 yıl
İkilemedeysen değildir bence soleyim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki var.
17 Yorumla- +1 yıl
Eskiden varmış ben şimdi öyle aşk için şu an sonuna gideni görmedim
- +1 yıl
Gözünü dört aç sen ajskkskdkdldlfl
- +1 yıl
Benmi acim göremedim açtım ama 😂 senin yokmu
- +1 yıl
Benim aşka inancım var bizzat yaşadım 😎
- +1 yıl
Noldu peki sonu noldu 😂
- +1 yıl
Karıştırma sonunu be ajskdkdlflflflg
- +1 yıl
Bak sonu olmayan bırseyler olmuş artık karıştırdım 😂
+1 yılBilmem
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyosun sende 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılaşk kesinlikle var
11 Yorumla- +1 yıl
Var ama kime göre neye göre çıkar üzerine şu an bence
+1 yılAşk yalan inanmam
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun aşk yalan bende goremedim
+1 yılÇok ender bulunur
11 Yorumla- +1 yıl
Oda zor oldu artık gibi
+1 yılSevgi vardır
13 Yorumla- +1 yıl
Peki ask varmıdır bakım sence sevgi her daim var şu an hayvalara karşı sade insan değil ☺️
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Yani bunu yok olarak alıyorum
+1 yılVar da bizden geçti artık bize denk gelmez
17 Yorumla- +1 yıl
Senden neden gectiki yaşın doğruysa geçmez daha
- +1 yıl
Yaşım doğru da ruhum yaşlandı
- +1 yıl
Kim yaslandirdi bu ruhunu bakim
- +1 yıl
Aldatmisti biri
- +1 yıl
Aldattı sebebi neymiş o birinin aldatma sebebi
- +1 yıl
Hiç sormadım bitirdim
- +1 yıl
Valla değişik herkes aldatmada çok bizim ülkede ciddi neden aldatır insan ondanmi yaslandin bakım ruhen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aşkın yalanmış bana yalanmamış lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır
17 Yorumla- +1 yıl
Peki varsa eğer o aşkı yasadinmi ya da yasatildimi sana
Cevap sahibi+1 yılVardı ama yaşanmadı
- +1 yıl
Ozaman yokmuş demekki
Cevap sahibi+1 yılÇeken bilir
- +1 yıl
Bence çekme seni dusunmeyeni sen hiç düşünme
Cevap sahibi+1 yılArtık öyle ama bir zamanlar öyle değildi çok üzüldüm be