Bana sürekli çok güzelsin falan seni şöyle böyle hayal ediyorum diyo bunları kendi üstüme mi alınayım o kızın mı füwmlamzmak
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok kötüsünüz olum ya
Ne alaka sensin benim ne suçum var ona de
Ben sana fotoğrafını atar mısın diyorum sen başka birinin fotoğrafını atıyorsun çok ayıp aq
Ayıp olan tam olarak hangisi kendisi saçma şeyler derlen ayıp değil ben başkasının fotosunu atarken mi ayıp neyseki o laflar bana gecmiyorr
O zaten sapık olum ona bir şey demiyorum ama sen de yalan söylemişsin resmen
Sana mı kaldı mk valla gelil sks sks konusu açan birine kendimi atmam bacın atsa hoşuna gider mi hiç boşuna atarlanma o yüzen
Ya bi sektir git mal niye öyle bi insanla konuşuyorsun o zaman tam bir aptalsın ya
Aptal olan sensin geizekalı kçpek beni tanıyor musun sen sektie git mal da annendir terbiyesiz köpek seni canım mal noldu bacın diyince kudurdun burada caz yapma seni sever
O zaman bacın atmış demek ki aptal olan sensin dayı dolandırma hesabına niye açtın ditor canım aptal sen sotir git sorumdan ezik
😂😂
Aynı su şekil güldüm sana
Kudurdun aq malı 😂
Kuduran sensin aq canım yorumumda daha deminden beri irler gibi kuduruyorsun bana mı kudurdun diyosun hadi köyüne
Mal da sensin
Ahahahaha yalla 😂
Sana yalla Allah ın kürdü seni
Kürt değilim aq kezbanı seni
Aq Kezbanı annendir belli Kürt ya da suriyelisin aq cinganı
Ahahahah sen beni sokakta görsen ıslanırsın aq köylüsü
Aq köylüsü sensin aq cahili seni sokakta görsem yüzüne tükürmem burada ıslanırsın diyo annen ıslanmış belli
Sen ölmedin mi hâlâ ya neyse sokakta görsen ne tükürmesi gelip suratıma oturmaya çalışırsın aq ahahahaha
Ben niye ölüyorum sen öl aq hayatsızı seni sabah olacak daha burada boş yapıyor hayallerini anlatmaya devam et mk salağı tipine akayım herkes anan gibi basit değil
En basiti sensin bunu unutma aq malı seni çirkin kaltk
Çirkin kaltk ve basit senin annendir o kadar erkeğin altına anında yatmış herkesi onun gibi slak sanıyorsun bir beslemenin oğlu olmak zoruna gidiyo ayrıca kürtlere benziyorsun uza artık
Ahahaha tam bir ergensin ya hadi sektir git aptal
Ergen olan sensin beynine sktıgımın kurdu sen sektir git aptal da anandır köpekpic
Senin gotun leğen gibi olmuştur kimlere verdiysen artık
Annenin gtüyle karıştırma mk kasmeri seni tipine gecireyim anan eskrt bacın da eskrt hepsini altımda ağlattım burada leğen olan senin gtündür
Tamam kanka hadi görüşürüz
Uza
Nasıl hayal ediyor
Altımda duşta falan böyle şeyler dedi
😂😂😂😂 sapık
Öyle bi de fake hesap tamam mı ben 21 yaşındayım 17 yaşındayım dedim o 26 nuna rağmen kalktı😂😂
Hahhahaha sapığın teki ve hala sevgilisin garipsiniz kanka
Hala sevgili olduğumu nereden çıkardın acaba garip olan nen miyim? O dayı dolandırma hesabı fake olduğuna göre sensin garip alla alla benim reelde var zaten sanaldaki dayıyı napayım
He sanal sevgiliymiş beynim durdu bi an ahhahah
Kendi üstüne
Of ğemxledkskzjsks neyse küfür ettm zaten çok alakasız bi fake profildi
boş ver salla tempoyubozma
Üstüne alacağın bir şey yol o kızı arzuluyor