Yarin dershanem var ve kac gundur gitmiyorum sürekli sinifima bakıp gidiyormus ama eminde olamiyorum eskiden sevmiyordu beni çünkü yarin ona jarsi birsey uygulamak istiyorum vereceginiz tak tik onun secip sevmedigini tak diye anlayabilecegim bir sey olsun lütfen 🖤
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
elemanın sınıfına git ve orada bekle eğer sınıftan giderse senin sınıfındaki başka birini seviyordur kalıp sohbet muhabbet ederse hayırlı olsun
Ya benim oradq tanidigim yok ama zaten o tenefuslerde bizim sinifa geliyor bizim sinifa geldiginde ne yapayim
sorgula yani ne oldu hayırdır bir şey mi var birisine mi baktın vb. erkekler sorgulanınca mala döner sende anlarsın cevaplardan eğer arkadaş ortamı için senin sınıfa geliyorsa bunu sorma direkt sınıftan çık eğer halen sınıfta duruyorsa bu iş kaırşıktır zaman bırak konuşmadan en kaliteli bu şekilde anlarsın
Evet arkaads ortami icin geliyor ama bir cok kisi varken bana bakiyor zaman vermek derken zaten kac gun verdim zaman deliye donen ben oluyom bana tak tik verir misin boyle en tak doye anlasilacagindan
Cevap ver ya sen iyi biliyon gibi bu islerdennn
Boş işler bunlar sevse kendi gelir söyler zaten
Sevipte acilamayanda var benim gibi
O kızlarda olan bir durum genelde erkeklerin tipinden duruşundan belli olur zaten ortamcı biriyse seviyorsa gelir konuşur seninle
Yok ya kizlarla ilgisi hic olmayan biri ama sinifta bir cok kisi varken bana bakiyor bende utanip gidiyom direk
İçinde kalmasını istemiyorsan sorabilirsin en utangaç erkek bile seviyorsa sen söylediğin an açılır sana. Böyle utangaçtır platoniktir yoksa o da beni seviyor diyerek kendini avutma ileride pişman oluyorsun tecrübeyle sabit :)
Yok ya sevmiyorsa aşırı pis tersleyecek biri dedim ya kizlarla hic ilgisi yok yani ben sadece bir taktik uygulayip onun aşık olup olmadigini anlamak istiyorum bolur tak tik ver ya nolurrrrr
Tür tür erkek var sadece bakması ile anlayamazsın lisede bana da iltifatlar eden bir çocuk vardı ama ciddi manada flörtöz davranıyordu sorduğumda sevmediğini söyledi o anda erkeklerin hiçbiri hareketine güven olamayacağını anladım
Ya ama acilmak istemiyorum ya zaten asktan yana cok aci çektim sevmiyorsa cok kolayda unutan birisiyim balik burcu oldugum icin direk yeni birisinide bulabilen birisiyim ksbdksjdkdk
Bizim zamanımızda en garanti yol sormak ya da instagramdan eklemekti 😂. şu an hala sorarak basit şeklide anlayabilirsin ama artık instagramda herkes önüne geleni ekliyor zaten oradan sevip sevmediğini anlayamazsın.
O zaman bildigin bir taktik varsa onu onerebilir misin wger varsa onu uygulayip sevdigini anlarsam acilirim
Ne anlatmak istediğini anladım ama sormadan anlaman pek mümkün değil inan ne tavsiye versem boş çünkü her insan farklı bir karakter. Herkes aşık olduğunda aynı reaksiyonları göstermez
Peki ne zaman acilayim sence
Yuz yüze mi acilayim yoksa Instagram falan mi oncelikle yuz yuzeyken daha utangac Instagram falan olunca daha boyle cesur oluo ama yuz yuzede nasil soyleyebilirm hic acilmadim yuz yuze
Aynı sınıftaysanız özellikle hoşlanmadığı bir şeker çeşidi falan varsa ikram et seviyorsa zaten her türlü alır. Sadece ona değil 3-4 kişiye daha ikram et ki mevzuyu çakmasın :D
Vallahi o kadarini biomiyorum ama bir sey ikram ederim eger gulup alirsa ki Bi ihtimal var tersleyede bilir belki o sekil sevdigini anlayabilir miyim
Kesinlikle direk açılma erkeklerde çok ters tepiyor. Önce iyi bir diyalog kurmaya çalış yani ters tepki almayacağından emin ol. Konuşurken ne dostani ne de flörtöz davranma. Konuşurken küçük iltifatlar et en odun erkeğin bile hoşuna gider. Ama senin sorunun bu konuşmayı başlatmak zaten konuşmaya başlasanız gerisi gelir
Ortak arkadaş edinmeye çalış o şekilde konuşma fırsatı bulursun bence
Seviyorsa alır öyle şeker ikram ettin diye tersleyecek türden biriyse hiç girme bu toplara bence salla gitsin. Bu yüzden terslenmez bir insan çünkü
Biz aslinda ayni siniftaniz ama dershanede degil ve ayni siniftan basja arkadaslarimda var ve onlarla dershanede de ayni siniftayiz zaten onlarda da bir tuhaflik var sevdigim cocuk onumdeyken onu durtup beni falan sey yapmislardi ama pekte emin degilim oda gulmustu ama belki oylede degildir neyse uzattim djskdndnnd sey ortak arkadasimiz var sevdigim cocukla dershane disin da ayni siniftayiz o yüzden yinede bir sansim olabilir ama oturupta bir kizla konusacak biri degil hic ama hic gormedimde ay cildiricamq
Kış güneşine erkek gülüşüne aldanmamak gerek 😅 Benzer bir şey benimde başımdan geçmişti tek fark ben çocuktan hoşlanmıyordum arkadaşlarım aramızı yapmak istiyordu ben istemiyorum diye ikna etmeye çalışıyorlardı. Çok yakışırsınız tarzı bir şey söylüyorlardı tam o sırada yakışıklı çocuk ama ben sevmiyorum demiştim meğerse çocuk gizlice bizi dinliyormuş bir gelişme olmadı ondan sonra sevgili yaptı :D
Ona benden baska bakan yok ki jsjwiwhssjsh
Sen sevgili dusunecegine ders düşün ders
Asik olduk bir kere eger sevmiyorsa iste dersime odaklanacam daha fazla bu yuzden tak tik istiyorum
Tak tik maktok yok bam bam bam
Ne dion ya sjsjsowbkwbwkssn