Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek kendisine yazmayacagini bildigi halde bir kizi neden engeller?
Hep onun hatalari yuzunden iliski bitme noktasina geliyordu. Birkac gun konusmuyorduk sonra gelip yalvarip ozur diliyordu. Ben de deger verdigim icin affettim (bu durum cok olmadi 2-3 kere tek) ve ben bitirince tam bitiriyordum asla ona yazan ve giden taraf olmadim o da bunu biliyor bugun en son ayrildim ve bu donguye dur demek icin heryerden engelledim. Az once baktim o da engellemis asla ona yazmayacagimi ve donmeyecegimi bildigi halde ne alaka bir erkek bunu neden yapar sasirdim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beklemediğiniz yerden yediğiniz gollerin tadı başka oluyor arkadaşta bunun farkına varmış tamamen bitirmiş
Tamamen bitiren bendim. Beklemedigim yerden degil de hatali olan taraf o olmasina ragmen ve benim ona gitmeyecegimi bildigi halde ilginc geldi. Yoksa istedigi kadar engellesin yarin engeli kaldirip yazacagini biliyorum.
Kafanı karıştırmak için yapmış senin kararından şüphe etmeni istiyo
Cok bekler cknsjxnsjfjsndnsn
Benim toksik iliskim bu en sonunda 5 yıllık sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı
Oyle birsey olursa sasirmam cunku arada 3-4 saat kaybolmalari oluyordu sebebi de nedense hep sarji bitiyordu vs vs
Aynisi vallahi
Gecmis olsun Allah kurtarmis valla o kadar yordu ki beni sinir hastasi oldum resmen
Ben de ben de Allah kurtarıyor bazen üzülmeye değmez sana da çok geçmiş olsun canım
Baya yandi canim ama gecer. Tesekkurler 🫀
Engelleyen biri bunu sorguluyorsa engeli yürekten yapamamıştır
Ona deger veriyorum ama cok buyuk hatalar yapti beni daha fazla uzmesine izin veremezdim bu engel olayi da ilk defa oldu aramizda o da bana donmesin diye onune set cekmek istedim
İyi işte o da seti görmüş büyütmüş şimdi önemli olan ilk tuğlayı kim kaldıracak setten
Ben kirmam o kirsa da artik bir anlami yok bana ulasamaz asla. Arkadaslarimi da tembihledim onlara ulasmaya calisirsa direk silmelerini soyledim
Ama her gün soracsksın arkadsilarına seni aradımı, beni sordumu
Hayir ben oyle biri degilim. Zaten bu yuzden arkadaslarima size yazsa bile bana soylemeden silin dedim kendimi biliyorum direncliyim
İyi bakalım o zaman sorun yok , umarım gerçek güzel bir aşk çıkar karşına böyle oyunlara gerek duymayacağın
Oyle bir ask kalmadi herkes taktik yapma elde etme pesinde aski tukettik
Ben taktik vs bilmem içimden geleni yaparım , aşk saflıktır en saf halinle aşkını yaşamalısın , kimine göre bazen rezill de olsam aşkımı yaşarım içimden geldiği gibi açık net
Çok gidip gelinmiş
Evet oyle
Abartılı olunca böyle oluyor
Sende beni engelle
Derken? Cjsjxn
Engel at bana bir daha karşıma çıkma
İyi yapmış kendini fazla önemsiyosun demek istemis
Daha iyi senin icin
Evet cok canim yandi ama bazen Allah kurtariyor
Kurtarır
Yapacak bişey yok