Aşk sizce her zaman mutlu eder mi? Aşk olmadan yaşayabilir misiniz?

#tatlıkız 💕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk sizce her zaman mutlu eder mi? Aşk olmadan yaşayabilir misiniz?

#tatlıkız 💕
Tabi ki hayır aşk zaten mutluluk tek demek değildir. Aşk üzüntüdür de, özlemdir de...
Aşk her şeyi hissettirebilir insana ama hissettirdiği apayrı bir duygu var işte aşkı aşk yapan odur, o çok sevme halidir.
Bu arada ben aşksız yapamam sürekli birilerini sevmem aşık olmam gerek 😝
Psikolojik bir sıkıntıdan mı geliyor bilmiyorum ama harbiden garip bi halim var
Aşkın mutluluk getirdiğine inananlardanım. Iyi ki varsın Aşk🤭
Kesinlikle doğru kişiyle doğru şekilde yaşamayı bilmek gerek.. ☺️
Kolay gelsin o zaman.. 😅
Rica ederim.. 😍
sevgili işleriyle falan pek ilgilenmiyorum ama çevremden gördüğüm kadarıyla berbat bir şey önermem. tek başıma asosyal ilgisiz sevgisiz hayatım yetiyor bana
İnsan aşk olmadan yaşayamaz. Bu duygu âşığın azmî ile hâsıl olur. Aşk, insanı her zaman mutlu eder. Kimyasını değiştirir, benliğini kazandırır.
Rica ederim.. İlkler güzeldir unutulmaz demişler..
Cevap
38Cevap
Yani.. Ben aşık olduğum da ilk önce göklere çıkmıştım sonra yere çakılmıştım. 🥲
Aynen böyle şeyler de oluyor tabi.. En kötüsü de bu aslında..
Kötü tabi.. Yani aşkı tam anlamıyla yaşayan çiftler var sonu mutlu biten. Benim ki pek öyle olmamıştı. Umarım herkes sevdiği kadar sevilir 💐
Değer kıymet bilen birisi çıkar karşınıza umarım.. 😊
Hepimizin.. 💐
Hep yere çakılırsın zaten. Hiç şaşmaz.
Aşk her zaman mutlu eder , aşk kişisi doğru değilse mutlu etmez.
Aşk doğru kişi işle çok mutlu eder tabi ki de.. ama yanlış kişi ise ya da duygusal boşluktayken sevgili oldularsa o zaman mutlu etmez.. toksik ilişki olur ki böyle ilişkileri çok gördüm ben sayısını unuttum neredeyse hepsi de ayrıldı
Aşk genellikle mutluluk getirebilir, ancak her zaman garantili bir mutluluk kaynağı değildir. Aşkın karmaşık ve değişken bir duygu olduğunu unutmamak önemlidir. Herkesin deneyimi farklıdır, bazı insanlar aşkın hayatlarını zenginleştirdiğini düşünürken, bazıları için zorlayıcı olabilir. Aşksız bir yaşam mümkündür, ancak kişisel tercihlere ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir. Aşk olmadan elbette yaşarım.
Aşk, hiç bir zaman mutlu etmez. Aşık olup mutlu olabilen görmedim. Er ya da geç patlar, hüsranla sonuçlanır. "Aşk" ile "sevmek" arasındaki farkı bilmeyenler, aşkın mutlu edeceğini zannediyorlar.
Sevdiği insana aşık olan yok mudur peki..
İkisi farklı şeyler. Aşkın özü, inkar da etseniz cinsel çekimdir, birini tanımadan aşık olursunuz. Tanımadan sevemezsiniz. Sevgi ile bağlanmadan aşık olabilirsiniz, bunda da beyin kimyası etkilidir. Beyin kimyası normale döndüğünde aşk biter. 2-3 yıl. O süreçte onu tanıyabilecek kadar kaliteli, anlamlı, derin, dolu zaman geçirdiyseniz tanıdığınız kişiyi sevip sevmediğinize karar verirsiniz. Çünkü aşık olduğunuz kişi sizi kaybetmemek için defolarını, kusurlarını gizler, aşk bittiğinde bunlar görünür olur. Kusurlarıyla kabul edip sevebiliyorsanız devam edersiniz.
Aşk genel olarak kısa süre mutlu eder daha sonra mutsuzluğun dibini gördürür, aşık olmayın kamu spotu.
Genel manada hiçbir şey sonsuza dek mutlu etmez ki aşk etsin önemli olan şey insanın nankör olmaması
Aşk her zaman mutlu eder de aşık olunan kişi genelde arıza çıkarıyor. Çok aşık olup da çok mutlu olanı görmedim şimdiye kadar.
Aynen çünkü kıymet bilmiyorlar.. 😅
Doğrudur erkek milleti işte.. 😂
Birkaç farklı olan adamlar var işte onları dahil etmeyelim..
Onlar da benim değer verdiğim canımın parçaları ve değer verdiğim insanlar diyelim.. Gerisi beni ilgilendirmez.. 😂
Neden ki.. Kardeşlerimi, ilk aşkım babamı ve değer verdiklerimi dahil edecek halim yoktu.. 😅
Dost acı söylermiş yapacsk bir şey yok.. 😂
Her zaman mutlu etmez. Önce aşk zannedersin sonradan sorunlar ortaya çıkmaya başlar. Özellikle aynı eve girince.
Hiçbir insanı aynı evin içinde yaşamadan tanıyamazsın..
İşte ondan sonra gerçek aşk ortaya çıkıyor.
Kusurlarıyla sevmeyi bilmek gerek..
Bir zaman sonra hiç bir şey kalmıyor işte sorun orada. Ne yaparsa birbirine batıyor.
O zaman aslında farklı sorunlar vardır.. Sadece üstü örtülmüştür..
Sonradan çıkan sorunlar. İlk başta görmüyorsun zamanla çıkıyor her şey ortaya.
Hayır sevgi onun önüne geçiyor görmek istemiyorsun..
İlk başta öyle. Tanımıyorsun çünkü karşındakini. her şey hallolur gözüyle bakıyorsun.
Tanısan da öyle oluyor..
Aşk hiçbir zaman mutlu etmiyor. En fazla aşık olduğun insan bir gün geliyor seni en fazla üzen en fazla kıran oluyor. O yüzden seni hep sevecek birini bulmak daha iyi.
Aşkı guzellemeyi sevmiyorum. Her aşk güzel değildir ve mutlu bitmez. Misal yasak aşk.. Bunca yıl aşksız yaşadım, yaşayabilirim, bundan sonra olsa fena olmaz ama olmasada yaşarım heralde.
Bazıları çok acı sonlanır.. zaten çok mutlu olunduğu sanılan ilişkiler acı bir son verir
Üzdüğü, kan ağlattığı günler geceler de olacaktır. Aşk hepsinin bir bütünüdür. Bu işe giren yanmaya da hazır olacak.
Aşk her zaman mutlu eder. Kavuşulmuş, ayrı düşülmüş, imkanlı, imkansız, mantıklı, mantıksız... Bunlar işin vesaire kısmı.
Aşk, mutlu eder.
Aşk madalya gibi iki tarafı var bi tarafı çok tatlı hoş bi tarafı da çok karanlık ve depresif yani her zaman mutlu etmez
Tek taraflı ise mutlu etmez maalesef tek olan üzüntü verir hep ancak ne zaman karşılıklı o zaman mutluluk huzur verir Aşk
Çocukluk travmalarını tetikleyen insanlara aşık olur insan… o yüzden çok sağlıklı bir duygu değil… sevgi saygı sadakat bunlar bakidir…
Her şeye evet deyince kızlar mutlu oluyor. Arada sırada hayır da demek lazım tabi. Ama hayır derken bile daha iyisini sunmak kaydıyla.
Ben ayrıldım herkesin ilişkisi mutlu bitmez sevmedi çünkü her insan sevemez
Mutsuzluklara rağmen mutlu olmaya amaç veren bir şeyi var
Aşk hem duadır hem beddua.
O zaman aşk olsun dediler.
Aşk doğru zamanda doğru yerde aşık olunan kişiyle mutluluğu tamamlar..
Toksik ilişkiye denk gelirsen zehir oluyor.
Mutlu eder. Mutlu olmadığın zaman zaten ortada bir aşk kalmamış demektir.
Hayır etmiyor, yalnış kişileri seçdiğimiz için.
Hiç aşk hayatım olmadı aşk mutlu eder mi bilmiyorum
Her zaman etmez
Yasamor elbette cunku ask her zaman mutlu etmez
Hayır bazen çatışmalar olur. Sonuçta aşk dediğimiz de farklı 2 kişi arasında yaşanıyor
Gerçekten güzel ve sağlıklı bir aşk yaşıyorsan edebilir ama seni yipratacak bir partnerin varsa sanmam genelde üzülürsün.
Hiç aşık olmadım bilmiyorum ama bence mutlu etmez
Neden etmez peki.. 😅
hep bir sorumluluk var böyle tripler, kavgalar felan var. Tabiri caizse kafa ütülüyor ya🥲
Onlar da tuzu biberi.. Hep her şey yolunda giderse insan bir süre sonra sıkılır.. Önemli olan kavgaların sonunda birbirini kırmadan tatlıya bağlamak.. 😊
Çok doğru söyledin ama ben hiç böyle çiçek böcek aşk meşk trip insanı değilim bu beni hiç mutlu etmezki🤦🏿♀️ benim ders çalışmam lazım ders jsjs
Evet zamanı gelince yaşarsın şu an derslerin daha önemli.. 😊
Mutlu ettigi kadar mutsuz da eder
Derin bir yara birakir gecmeyecek sekilde
Yaşayamam üzüntüsü bile güzel
Hayır yarı yarıya diyelim
Bazan mutsuzda edebilir
Karsilikli ask varsa eder bence
Her güzel şeyin bı sonu var
ededebilir etmeyedeilir
Evet eder, olsada olmasada yaşanır.
Hayır etmez. Ediyorsa aşk değildir zaten
Aşık olmadım ama yaşanabilir bnce