Sevgilim muhasebeci ve yanında çalışan bir kız daha var o da muhasebeci ve kız bunu eklediği ve erkek arkadaşım bunu kabuk ettiği için sinir krizlerine girdim. Erkek arkadaşımla aşırı kavga ettik ve o kızı çıkarmak istemedi ben zorla çıkardım. Kız bana abi diyor vs dedi bende gördüm ama istemiyorum diye sorun bende mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Haklısın.
Bugün abi diyenler yarın ay başım ağrıyor yapma diyorlar.
Hasta mısın kanka Yaş kaç
20 nolmuş
3 lü yaparsınız nolcak
Sorun sende evet. Agir sorunlusun. Ozguvensizsin
Sevgilisi olduğunu bildiği bir erkeği neden ekliyor? Amacı ne neden sadece benim erkek arkadaşım bir sürü erkek var çalıştığı yer de
Niye sen ekledigin kisileri potansitel sevisme ya da erkek arkadas edinme amacla mi ekliyosun sosyal medyani bu sekilde mi kullaniyosun? Az akli basinda bi insan olsan varligindan haberdar zaten gider kendin tanisirsin cok lazimsa. Bi mesele olsa zaten tum gun beraberler ruhun mu duyacak?
Ben o şekilde kullanmıyorum ama kız hiç tekin birine benzemiyor gözüm tutmadı ve çıkarmamakta neden bu kadar ısrar etti?
Bi mesele olsa seni rahatsiz etmeden cikarirdi zaten. Simdi kiz soracak ve cevap verecek senin kiskandigini soyleyecek. Hic yoktan insanlarin aklina sokuyosun sonuclarini dusunmeden
Kıza ne pardon niye soracakmış? Çıkaran insan çıkarmıştır. niye siye sorulmaz ve ayrıca içinde varsa zaten vardır aklına bşr şey sokmam böyle yaparak
Abi ne oldu kabul ettin cikardin bise mi yaptim vs der. Seninki kendisi de aciklayabilir gidince. Takildigin yerler yanlis geliyor
Kaç yaşındasın?
Yazmıyor mu?
Her zaman doğru olmuyor ondan sordum sevgilim de 30 yaşında ben 19 yaşındayım belki ondan böyle düşünüyorum ama elimde değil
Cocukca gelmistir ona. Sahiden yersiz
Ama erkekler hep biz bize abi diyen kızlara azarız vs diyor
Sacmalama olur mu oyle sey ilk defa duyuyorum. Azacak adam herkese azar.
Ya şu x te borsa kaplanı var ya o öyle dedi
Etkilesim icin onlar
Hayır ona sormuştum o bana dedi paylaşmak için dedi belki de bilmiyorum da ben izin vermedim zaten konuşmayı paylaşmasını
Bir de ben bu ilişkide ciddiyim ailesiyle falan tanıştım o yüzden ayrı önem veriyorum
Farketmiyor ki maksat etkilesim o iceriklerde. Herkes ne sacmaliyon desin duyulsun ilgi ceksin diye. Kiskandigin adamin abi diyene azdigini dusunerek sevmeye devam edebilir misin bi dusun
Edemem ya bu zamana kadar onun öyle bir şeyini yakalamadım aslında ama sorduğum insanlar hep beni gazladı ve erkek arkadşaım da o kızı çıkarırım senden de ayrılırım dedi ondan çok sinirlendim bu yanlış bir laf
Evet laf yanlis. Onu ayri sorgulamak gerek daha buyuk mesele. Ama ne gecti eline cikarttirinca mesela? Neyin önüne gecmis oldun? Bahsettigim bu.. bise kazanmadin
O kız onun hesabını görmesin sevgilim de onunkini. Hiç bir şeyine karışmıyorum tek istediğim şey buydu ona da tamam canım diyip çıkarması gerekmez miydi sence? Söylediği şey çok büyük bende buna takılıp daha fazla ısrar ettim zaten ve bunları yaşadığımız için bana elini kaldırdı vs elini kapıya vurdu knattı... sorduğumda ise seni üzdüğüm için kendime kızdım ağlattığım için dedi pişmanım dedi ama ben unutamıyorum
Yazsana hele
Tamam bakalim
abartmışsın
Geçmiş olsun