Lütfen yapıcı anlamda yardım eder misiniz?

Arkadaşlar, 1,5 senedir devam eden bir ilişkim var. Her ikimizde 23 yaşımıza gireceğiz. Ben inşaat mühendisliği öğrencisiyim, ailenin en küçük kızıyım ve yapı olarak şımarık birisiyim. Sevgilim ise benim aksime çalışan, çok daha ağır, olgun davranan ve covid zamanında babasını kaybetmiş bir genç. Evin tek oğlu olduğu için sorumluluk duygusunu çok fazla barındırıyor. Arkadaşlar yapı olarak ben aşırı mükemmelliyetçiyim. Bir insan istemediğim bir davranışı sergilediğinde anında silerim, umursamam. Sevgilimde de beğenmediğim her davranışında ayrılmayı çözüm buldum ve birbirimizi çok sevdiğimiz için hep barıştık. 2 gün önce son kavgamızı yaptık ve sinir haliyle of seni istemiyorum, bu iş bugün burada bitecek dedim, geri kendisi de bana dönmeyince az kalsın komalık oluyordum ağlamaktan:') sana son kez şans veriyorum ayrılma benden, seninle çok güzel evlilik hayallerim vardı sürekli ayrıldığın için artık bu hayallerim mahvoldu, yarın bir gün boşanıyorum da dersin hiçbir sebep yokken diyor ve inanınki çok haklı. Benim ailemde hiçbir şekilde evliliği güzel olan yoktur, sülalemde garip; kendisi ise tam tersi, ailesinde herkes mutlu, kadınlar erkeklerine ayak uyduruyor, erkeklerini kendilerine bağlıyorlar, sevgilim ise saygın genç bir iş insanı, asla boşanmayacağım evliliği istiyorum diyor. Ben inşaatta 1. sınıf öğrencisiyim, sevgilim üniversite sonda benle evlenmek isterdi, bu huyum yüzünden bana güvenmiyor. Bende istiyorum ki beni asla kırmasın, dört dörtlük olsun. Sizce ayrıl barış ilişkisine sahip olan bu ilişkide son kez ayakta tutmaya çalıştığım ilişkimi nasıl düzeltebilirim?🥺🥺

Lütfen yapıcı anlamda yardım eder misiniz?