3 aylık bir iliskim var. Suana kadar tek tuk kavga ettik ve kavga sebeplerimiz hep onun kız arkadaslarıydı. Erkek arkadasımın tiktokta bir hesabı var ve bayagı yorum geliyor kendisine tanıdık tanımadık. Birkac tanede antalyada yasayan kız arkadası var. Bu videoların altına kız arkadasları surekli yorum yazıyor ama gercekten normal bir insanın kaldırabilecegi yorumlar degil en azından iliskisi olan bir insana yazılmaması gereken tarz yorumlar (kalpler, videodaki sarkı sozu alıntısı, bana bakıyosun degil mi orada tarzı)
bu yorumlardan rahatsız oldugumu defalarca soyledim en sonunda daha video atmıyorum arkadaslarımı da uyardım dedi. Neyse gecen gun tekrar hesabı kontrol ettigimde onceden fark etmedigim bir yorumla karsılastım ve sinirlendim ( herhangi bi kız arkadasıyla sevgilimi kast ederek evlenin yazmıs kız olur demis erkek arkadasımda nikah sahidimiz olur musun demis)
bu mevzudan tabiki kavga cıkarttım ve 1 gun sonunda nasıl oldu bilmem beni ikna etti barısır gibi olduk. (sevgilimin bir tane erkek arkadası tek yasıyor ve bu kızlardan biri antalyadan ona kalmaya geldi. Sevgilim de onu ziyaret edecegini soyledi, kalmadıgı surece gidebilecegini soyledim.)
Kavga cıkmadan 1 saat once bu erkek arkadasına ziyarete gitti kız zaten evde olmadıgı icin kotu karsılamadım. Daha sonra biz tam barısma asamasındayken bana snapchatten bir fotograf yolladı. Kızla beraber ayrı cekilmisler sonra komple arkadas grubuyla cekilmisler ama bana bunu attı.
Benimle dalga mı geciyorsun daha demin bu kız icin kavga etmisken bana nasıl fotograf atıp o evde kalırsın dedim. Bahanelerini sıraladı cok gec oldugu icin eve gecemedigini yarın sınavı oldugu iicn burdan hızlı gidebilecegini falan soyledi.
Sonra bunun yuzunden tekrar tartıstık beni gece aradı cozmeye calıstık ama sınırlarımı desemeyecegini soyledim. Sabahına gunaydın yazdı ben de gunaydın yazdım fakat geri uyıdugum icin diger mesajlarını gormedim. Bana neden cevap vermiyorsun ugrasmayacagım artık dedi. Sonra aksamına “BEN BELİRSİZLİGE GELEMİYORUM ARTIK DEVAM ETMEYELİM.” dedi. Mesajla bitirmememiz gerektigini soyledim gurursuzluk yapıp aradım acmadı. Surekli kavga ettigimizi soyledi senin yuzunden dedim. Sonra alaycı konusmaya basladı sıktın dedi yaptıgım seyleri ima edip keske yapmasaydın dedi. Ben de “Karakterini zaten basından biliyordum, bunu bilip degisecegini dusunmek benim hatam olsun.” diyip konusmayı bitirdim.
Lütfen söyler misiniz burada ben gerçekten haksız mıyım? Sorunlu taraf o iken alttan almaya calıstım ama terk edilen ben oldum. İlk kavgamızda sabah saat 6:30da 3 vesaitle evinin onune gittim ama o bir mesajla bitirdi. Kendimi cok degersiz hissediyorum. Lutfen bir seyler soyler misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer