Dostuma nasıl açılırım?

Merhaba arkadaşlar bu sorum kadınlara (kızlara) arkadaşlar ben 4 yıldır dostum dedigim kızı aslında seviyorum kafam hep onda onsuz hicbisey gibiyim. 3 ay önce motor kazasından dolayı 8 gün yogun bakımda kaldım geldi ilgilendi benimle yaklaşık 2 hafta önce aramız iyiken ona hediye siparişi verdim ikimizin oldugu fotoğraflı sihirli kupa ve doğal taşlı gümüş kolye bu kız benim eski bi arkadasimla da dosttu sonra onlarda bir sey oldugunu farkettim ama çocugun ne bok oldugunu bildigim icin yakın olmamaları için elimden geleni yaptim ama sevgili oldular ve 2 ay sonra ayrildilar simdi ben asil konuya gelim kıza hicbir zaman sevdigimi söylemedim gecenlerde baskasiyla olan fotografi vardi onu paylasmis elinde de gül vardi ben de onun en yakin dostuna yazdim silsin diye ve beni seviyo olabilirsin ama beni kısıtlaysmazsın dedi sonra kizla aram bozuldu aldigim hediyeler daha yeni geldi kolyeyi gidip verdim fakat eve geldigimde bana yazdi seni kırmamak amaçla aldım ama bunu sana geri verim sen de annene falan hediye et dedi ya ben kızı kaybetmek istemiyorum kafam çok bulanık 1 haftadır sabah akşam hep içiyorum kafamı 1 nebze de olsun toplamak için ama olmuyor ne yapacağım kızlara soruyorum siz az biraz fikir verebilirmisiniz lütfen?

Dostuma nasıl açılırım?