Ben hiç evlenmedim, bakireyim güzelim kariyerliyim. Maddi durumum gayet iyi.
Erkek arkadaşım ise daha önce evlenmis 1.5 yil evli kalmiş boşanmışlar. Çocuk yok. 10 yil geçmiş.
Sizce evlenilir mi yoksa uygun değil mi?
Ben hiç evlenmedim, bakireyim güzelim kariyerliyim. Maddi durumum gayet iyi.
Erkek arkadaşım ise daha önce evlenmis 1.5 yil evli kalmiş boşanmışlar. Çocuk yok. 10 yil geçmiş.
Sizce evlenilir mi yoksa uygun değil mi?
Vallahi düşünemem ya hani 30'undan Sonra ben ne yapacağım seni ya anamı diyeceğim teyzem diyeceğim o da var hani benim alacağım kız en az benden 10 yaş küçük olacak ya çarptığın zaman ses getirecek yani kivi gibi
:D zeka yaşını bir ölçtür haa bide o köyden bir çık ufkun açılsın yobazlık ve cehgalette nirvanaya ulaşmışsın
😀👀😞😉
Köylüyü doğru ama teyzem
Eğer karşımdaki insan anlayacak biri ise evlenirim. Harbinden de evlenirdim yani. Ama aşağıda bir bayanın yorumunu gördüm diyor ki milletin kullandığı ikinci el mazlemeyi almam. Kendi görüşüdür saygı duyarım. Şöyle bir gerçek var ki sevgi ve saygı olduğu ve geçmişi unuttuysa evlenilir.
Daha önce evlenmiş boşanmış olması çoğu durumda benim için sorun olmaz ama sizin şu düşünceler mesela ciddi sorun olurdu. Bakireyim, kariyerliyim böyle böyleyim deyip karşıdaki insanı hor görmek bence aşırı yanlış.
Aklında tereddüt olan hiç bir şeye kalkışmamalısın, bu soruyu sorarak aslında soru işaretlerin olduğu belli oluyor. Daha önce evli olması önemli değil şu an senin ne istediğin önemli :)
Cevap
64Cevap
Evet evlenirim, karekteri uygnunsa
Evlenmezdim. Evlilik gibi bir olayın tadını eşinde fazlasıyla almıştır diye düşünüyorum. Mesela ilk aşk unutulmaz denir, ilk doğan çocuk, ilk evlilik gibi..
Evlenilir neden olmasın ki demek ki doğru kişi değilmiş ki boşanmış. Boşanmış bir adam evlenmek istiyorsa seninle şanslılsın seviyor. Çünkü boşanan bir erkek bir daha zor evlenir.
Nerden biliyorsun boşandığını belki kadın l. avuğu boşadı?
Boşanmış insan yaralı insandır ve kimseye yara bandı vazifesi göremem…sadakatsizlikten kaynaklı boşanma ise eğer ve kendisi sorumluysa o boyut çok başka…
Toplum baskısı önemli cevrenizdekiler bişey dermi hiç ailene falan söyledin mi ya da sen çok seviyor musun anlasabilirmisiniz o onli bence evlenilir iyice tanıdıktan sonra
Ailem sikinti çikarir ama ben zorlarsam evlenirim. Ama pişman olmaktan çekiniyorum
Ne zamandır taniyorsunuz ve yaşı kaç iyice tanıdınız mi niye pişman olasınız ki
3 aydir tanişıyoruz 39 yaşinda ama sportmen kariyerli yaşından genc gorunuyor
Siz kaç yaşındasınız bence evlilik düşünmek için daha erken iyice tanıyın sonradan karar verin evlenip bosandigini herkeze soylemeyin bence dedi kodu insanı sogutuyor siz de bilirsiniz
Biz onunla yaşitiz
Çocuk. olsa. zor. olurdu bağ devam ettiği için. Ama çocuk. yok yıllar geçmiş aradan kafa uyumu varsa olabilir. Ama neden boşandiğı da önemli..
Eşitlik dersen evlenilmez ama aradan çok yıllar geçmiş, zaten evli de kalmış sayılmaz kısa sürmüş hele çocuk yok, olabilir bu durumda ama illa denklik dersen evlenme
Ama tabi neden boşandığıni da resmi kayıtlarla sana kanıtlamalı, sadece sözle değil buna göre iyi düşün
Bu arada daha bu fikri sorgulamak için çok erken. 3 ay nedir ki 1 yıl bekle öncelikle hiçbir adım için
Başına gelmeden kimse buna olur ya da olmaz diyemez. Dışardan martaval okumak kolay. Başımıza gelirse karar verebiliriz ancak.
Yorumların dikkatimi çekiyor 👍
Rica ederim
Seni çok seviyorum Allah'ın cezası ne demek? olabilir neden olmasın
Evlilik için kriterim aşık olmak. Yani diğer özellikleri görmem bile
en doğrusu bu
Yaşın çok küçük, ondan mantikli düşünmüyorsun. Aşk gelip geçici bir duygudur
Bizim söylememizle karar vereceksen ortada sevgi yok mantık vardır. Sevgi olmadan hayat paylaşılmaz
Hayır evlenmezdim çünkü erkek her zaman eskiye dönük yaşar
Kafa uyumu, fikir birliği varsa evlenilir yani
Bir kere boşandıysa iki tarafın da mutlaka hataları vardır. Uzak durmakta fayda görüyorum..
Neden olmasın. Çocuk yok. 10 sene geçmiş. Sanki evlenmemiş olanlar tertemiz mi bekliyor
Ya bu işlerin uygunluğu uygunsuzluğu önemli değildir ki gönül işleri sonuçta birbirinizi seviyor sayıyorsanız gerisi önemli değil fakat şunu unutma ilkinden boşanan senden de boşanır
Okadar insan var evlenip boşanıp evlenen insan olsun yeterki
Seviyorsam o da beni seviyorsa gerisinin ne önemi var.
Ben geçmiş ilişkisi olan biriyle evlenmem
Bu benim kanaatim, şimdi gelirler eleştirirler bir de
Bilemedim kafa yapılarınız uyuşuyorsa bişey olmaz bence
Eğer anlaşma olursa, kafalar uyuşursa evet, evlenirim.
Belki sonucta ha sevgilisiyle ayni evde yasamis ha evlenmis pek fark yok bence
Neden bosandigina da bagli tabiki
Evlenilir tabiki. Neden olmasın. Evlenip ayrılmış olması insani bağlamda bir kusur değil.
Anlaşırsam evlenirim evlenip boşanmak büyük bir olay değil
Yani bu zamanda sevgili yapıp ayrılmak gibi
Tabiki evlenilir, neden evlenilmesin çok gereksiz bir düşünce
Evlenip boşanmış olsa da benim için sorun olmaz.
Erkek arkadasinin seni sevdigine eminsen tabiki evlenilir
Herkes seviyorum diyor
Bunuda anlamak senin elinde tabiki de
Anlaşılmiyo millet oscarlik oyuncu
Aslinda cok basit seyler yapman gerekenler, ne zamandir sevgilisiniz, aranizda neler gecti erkek arkadasin nasil biri gibi detaylari bilsem daha detayli yorumlar yapabilirdim
yaş doğruysa sıkıntılı birisi 30 yaşında bakire bir kadın pek sağlıklı bir insan olmazz
Çocuk yoksa veya daha yaşı çok küçükse sorun olmaz
Olur ne var bunda bende yıllar önce boşandım çocuk yok gayet normal
İstemez kalsın, kimsenin artığını sevmem kullanılmış 2. el!
Neden uygun olmasın ki yani her insan mutsuz bi evlilik yapar on yargı ile bakmayın bence
Eger aşıksan ve sana değer veriyorsa bir mahsuru yok bana göre çünkü ask en güzel. Kiminle yaşanırsa onunla yasanamalidir
Zor ilk eşini başına kakar durur gerek yok.
Ben değil o evlenmiş
seviyorsan, hayalindeki adamsa neden olmasın. Sonuçta çocuğu yok.
Evlenilir ama ayrilik sebebini de bilmek gerekli
Yani dinimizde böyle bir yasak yok insanların ne dediğine takılırsan bu ömür bitmez haberin olsun
1.5 yıldan bişey olmaz ortada çocuk fn yok uygun bide 10 yıl geçmiş
Evlenılir neden evlenılmesın ama sana değer verirse sende ona değer verirsen
Sevgilim evlenmiş boşanmış ben ise evliyim fakat boşanıp sevgilimle yuvamı kurmak istiyorum
@nehir1046 neden
@nehir1046 elim'de olan bir şey değil Seviyorum neyapabilirim
@nehir1046 boşanmak öyle bugünden yarine olmuyor, sevgilime Aşık olmamı engelliyemedim çünkü bizle yaşıyor eşimin Annesi ve sevdiğim insan yanımdayken boşanmamı bekliyemezdim
@nehir1046 evet
@nehir1046 hayır
Seviyosam evlenirim boşanmış olmak bi kusur değil
Çocuk yok ise evlenilebilir bana göre
Çocuğu yoksa evlenirim.
Sen bilirsin bu seninle ilgili bir durum.
Kafalar uyuşuyorsa ve sevgi aşk varsa olabilir
Evlerinirdim karakterli olsun yeter
Önemli olan bir ilişkide karakter ve anlaşmak
Çocuksuz ise düşünülebilir
Zinhar uygun değil
Bunu bize soruyorsan hayır evlenme
Bakireyim guzelim😄😄
bence kendi klasmanında birini ara
Hayat bu ya mutlu olacaksan evlen tabi
Evlenilir kusur görmüyorum
Bence siz yapamazsınız
Neden boşandığı önemli bir konu
Sen zaten kendi kafanda erkek arkadaşını düşük görmeye başlamışsın.
Çok büyük konuşmamak gerek olabilir
çocuk yoksa sorun yok bence
Hayat senin buna sen karar vereceksin
Karar veremiyorum
Haklisin erkekler bu konuda daha yobaz
Hayır sadece günlük takılırım sevgili tadında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?