Hep başka dertteler
Sevmeyi mi unuttu erkekler
Not : kesinlikle badboy seven tiplerden değilim. Kibar insan favorim ama yok her şey tavladıktan sonra değişiyor 😕
Hep başka dertteler
Sevmeyi mi unuttu erkekler
Not : kesinlikle badboy seven tiplerden değilim. Kibar insan favorim ama yok her şey tavladıktan sonra değişiyor 😕
ben sevgilimi şımartmak için hem sabah günaydın der güzel sözlerle uyanmasını sağlarım, akşamda güzel sözlerle sohbeti başlatır muhabbet ederim. her gün ilgi alaka görmek onun da beklemediği bir şeydi. haliyle senin dediğin şeyden o da farkında ve bu sebepten sevgime sahip çıkıyor. ama şunu belirtmem gerek. çoğu kadın bunu sömürüyor. yetmez modunda takılıyorlar. o yüzden bunu hak etmeyen çok fazla kadın var. sevmek gerçekten büyük olgunluk gerektiriyor. değilse erkeğin ruhuna zarar veriyor. mesela kız benim onu sevdiğim kadar beni sevmiyor. kesinlikle çok üzücü bir şey. çoğu gereksiz şeye sırf çok sevdiğim için kırılıyorum ama olgunluk ediyorum. küsmüyorum. ama olgun olmayan birisi bu kırılmalar yüzünden şiddete de başvurabilir psikolojik sağlığını da kaybedebilir. intikam gibi kafa yapısına da girebilir. o yüzden sevgi, olgun adamda aranmalıdır. o da artık çok zor, çünkü erkek olmanın bir ağırlığı kalmadı. kadınlar zayıf erkekler yarattılar. ve bunu da kabullendiler. şikayet etseler de aksi gelince onunla idare edemeyip gene yarattıkları türde erkeklere döner oldular. çünkü alıştıkları tür erkekler onlar. para kazanmasını bilmeyen, kibar konuşmayan, ince düşünceli olmayan, s*kiş peşinde tipler. mesela çok basit bir örnek vereyim, bugün bir erkek kadına cinsel anlamda yakınlaşmaya çalışmazsa, bunda bir sorun var deniliyor. yani elbetteki o yakınlaşma ya da konusunun açılması kaçınılmaz ama ilk buluşmada ya da ikinci buluşmada konusu açılmayınca, ne zaman açacak diye beklemeye başlıyor kadınlar. birkaç buluşmada ya da birkaç haftada açılmazsa bu erkek değil deniliyor :D
dediğim gibi gerçek bir erkek olmak çok zor. çocukluktan beri çalışmayı gerektiriyor, zor durumlarda sorumluluk almayı gerektiriyor, doğruyu yanlışı ayırt etmesini bilmeyi gerektiriyor, çocuk yetiştirmesini bilmeyi gerektiriyor. okuyup araştırmayı, fiziken de maddi anlamda da güçlü olmayı gerektiriyor. sağlıklı bir bakış açısına sahip olmayı gerektiriyor. oranladığınızda bugün bunu yapabilen kaç erkek var? %5'i geçmez..
Hepsinde haklısın hak veriyorum dostum ama sana bişey diyim bak gerçekten ağırbaşlı beyefendi olduğum için benimde ilişkilerim olamıyor mevcut düzende düzenbaz şerefsiz olmak daha popüler gösteriyor
@Aslanzaferr kriterleri düşüreceksin yapacak bişey yok.
Çok doğru bir yorum olmuş teşekkürler
Kendimi yeterince kibar buluyorum fakat kendimi aynı zamanda biliyorum/tanıyorum da. Kendimi açıklamak adına:
Ben karşı cins olsun olmasın ilk başta daha kibar davranırım çünkü onu rahatsız etmek istemem.
Fakat ilk tanışmadan sonra birbirimizi daha iyi tanırken artık rahat, gerçek beni gösteririm ve eğer zaten hoşlanmaz ise bunu belirtmelidir/belirtir; ona göre bir ilişkimiz olur.
Fakat bu demek değil ki ben kibar değilim.
Sadece rahatım çünkü artık onu kendime yakın hissediyorum.
Ne yalan söyleyeyim bazen ben de eski beyefendiler gibi davranmak istiyorum fakat o zaman bu zaman değil ve çok absürt kaçıyor.
Ama ortam sağlanırsa neden uymayalım ;)
Erkeklerin kalplerini soktunuz cunku yordunuz biktirdiniz belki siz oyle degilsiniz fakat cogunluk oyle bizim yurdun kizlarinin ne derdi ne tasasi ne sorunu. ne kaprisi ne egosu ne kompleksi ne ac gozlulugu ne para gozlulugu ne sevgisizligi bitmiyor gercekten erkeklerin artik beynide kalbide cok yoruldu unutmadan yalanlarida bahaneleride bir birleriyle yarisir erkekleri hep aldatan gosterim en cok aldatan da yurdum kizlaridir belkide siz bunlardan degilsiniz belkide azinliktasiniz fakat insan yorulunca azinligida gormuyor iyi gunler
Ben merkezli, bağımsız, istediğimi yaparım havalarınız bizi sizden itiyor, lafta kuru soğana bile razısınız ama ilişkinin başlarında ev araba var mı yok mu diye yokluyorsunuz, kınada düğünde masraf üstüne masraf hep sırtımıza biniyor, üstelik devir öyle bir devir ki kızlar erkeklerden daha beter oldu sevgilileriyle düşüp kalkıp sonra duruldum ben artık evlenmek istiyorum diye yüzük peşinde koşan kızlardan da olabildiğince uzak olmaya çalışıyoruz, yapacak bir şey yok bunu kendiniz kendinize yaptınız, istemez kalsın...
Cevap
77Cevap
Gerçekten kalmadı , sevgileri , aşkları , aşkından ölmeleri hep sahte. insanları kandıranın canı cehenneme
Sen kısa ilişki insanı değil miydin 😀
Aşk olsun beni başkalarıyla karıştırdın :D
Hayır😀
Bana gelenler kısa süreli düşünüyor ondandır :D
Öyle olsun bakalım
Öyle
çünkü kimse aşk peşinde değil artık.. cinsellik derdindeler sadece
Napcaz böyle be barıştoş
Sabredeceğiz seviliriz belki diye
İnsanlar kendilerini başka göstermeyi çok seviyor. Sevgiliyle farklı iş ciddiye binince farklı. Şuanki erkeklerin tek amacı tavladıktan sonra cinsel ilişkiye girmek. Bunu istemeyen kızı değişik buluyorlar.
Sevmeyi unutmadık unutturdunuz.
Yaşanacak karşı cins var ama nedense iş konuşmaya geldimi konuşan kişi yok hep bi ön yargılı yaklaşma tavrınız var tanımaya çalışmıyorsunuz, onun için bende uğraşmayı bıraktım konuşmayı deniyorum baktım en ufak bir karşılık gelmiyorsa eyvallah deyip geçiyorum kendimi yoramam peşinden koşma gibi bir gayem yok bırakmadınız, bırakmadılar.
Badboy sevenleride anlamıyorum aldatılmak insan yerine konulmamak hoşlarınamı gidiyor nedir, biraz onur gurur olur insanda oda yok demekki.
Ben etkileşimin çok olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum özellikle sosyal medya normal arkadaşlık ilişkilerini bile bozdu açıkçası sadece erkekler diye genelleme yapmak doğru olmaz çünkü gerçekten sevenler de var doğru kişiyi bulmamız dileğiyle...
Bu durumu özendigimiz o batılı ülkeler bizden çok önce yaşamaya başlamıştı neden? Çünkü bir toplumda ahlak çökerse bütün değerler çöker. Şimdi biz de bu süreci yaşıyoruz. Aşk, bağlılık, sadakat hepsi yok oldu kimin eli kimin cebinde belli değil artık
Aşko batıyı gömüyorsun da Doğu'nun Batı'dan kalır yanı hiç olmadı ki
Sorun doğu batı olayı değil ahlak sorun ise emin ol erkekler kadınlardan on kat daha ahlaksız son zamanlarda kadınlar fazla açık ilişkiler yaşadı diye olan bir şey değil bu bence
Kadınlar için demedim ki sadece her iki cins içinde belirttim ve evet erkeklerimiz çok daha ahlak eksikliği yaşıyor ben erkeğim adı altında
Nereye gidiyoruz böyle anlamadım
Yıllardır aşk ariyorum. Her arayisimda ve deneyisimde kendimi sorguladım, belki yanlış sorgulamis olabilirim. Ama her seferinde karşı cinsin ön yargıları ile karşılaştım. dış gorunusumdu heralde bilmiyorum. Ama bir tanışmaya fırsat verseler içimden geçenleri bir bilselerdi belkide durum farklı olurdu. Her red yanıtı aldığımda kalbime lav taneleri dusercesine canım acıdı ve hiçbirini unutamıyorum. lütfen on yargili davranmayın birazda olsa karşı tarafı tanımaya çalışın. Benim gibilerinin çok olduğunu düşünüyorum.
Neden birkaç erkekle bir şey yaşadık diye dünyada geri kalan 4 milyar erkeği genelleme yapıp Zan altında bırakıyorsunuz? Sadece kadınları suçlamıyorum Tabii bu konuda erkeklerde aynı şekilde. Kadınlar şöyle kadınlar böyle. Bu dünyada 8 milyar insan yaşıyor ve 8 milyar farklı parmak izi 8 milyar farklı yüz var. 8 milyarının daha kaşığı gözü kulağı burnu Ağzı var.
Erkek kadın ayrımı yapamayız. Ben de hayatıma giren iğrenç karakterli kadınlardan şikayetçiyim. Ama onlar öyle diye her kadını aynı kefeye koyamam. Sen de koyma... Vitrinde kadın erkek, eğlence arayanlar var... Küskünler kendi kabuğunda yaşıyor, kimseyle muhatap olmuyorlar. Öyle olunca da kimse onların farkında değil
Aşkın acı tatlı hikayesi içsel fırtınalara dönüşebilir kalp, sevginin ağırlığı altında ezilirken umutlar solgun bir gökyüzünde kaybolur gözler bir zamanlar parlak olan yıldızları arar ancak şimdi sadece karanlık bir boşluğa bakar aşkın güzellikleri zamanla gölgelerin içinde kaybolur geriye sadece yarım kalmış bir masal kalır her kalp atışı kaybedilen bir parça daha ekler hüzünlü şarkıya ve aşkın ardında bıraktığı izler zamanla silinmeyecek derin yaralar açar.
Seven erkek arıyorum derler parası olana giderler bebek gibi davransın derler üzeni saplantı haline getirirler evine baksın yeter derler beni niye sadece 1 gün gezdiriyosun diye kafasına kakarlar daha derlerde derler sizin için konuşmuyorum ama erkeklerdende gerçek aşkı arıyan ama sonunda ya aldatılan ya da iftiraya uğrıyan çok o yüzden kimsenin kimseye güveni kalmadı memlekette o yapmaz dediğimiz ne varsa hd olarak izledik
Ne erkekler mi? Biz mi bozulduk? 😲😲
Yüzlerce yıldır aynıyız biz ikiye ayrıliyoruz bir taraf bad boy diger taraf evlenecek tipler sizin yapmanız gerekenler evlenecek erkeklerden özgüvenli ezik olmayanı seçmek. Asıl biz erkekler ne yapacaz? Kızların binlerce türlüsü var yüzümüze gülüp arkadan iş çevirseniz bile anlamıyoruz
Her iki tarafta da düzgün insan kalmadı. Yani genel olarak az olduğu bir gerçek
Bu arada kızlar binlerce tür olabilir ama erkekler de sadece 2 tür değil yani ondan emin olabilirsin. Bizim kadar karmaşık olmasanız bile o kadar da basit değilsiniz
@Nightwalk35 valla kral fazla bir çeşite ayrılmıyoruz. Açıkcası pekte umrumda da değil ben kendime bakarım düzgün bir yolda mıyım tamam geri kalani beni ilgilendirmez
Doğru bir düşünce. İnşallah çizgini bozmazsın
@Nightwalk35 teşekkürler dostum 🙂
Eyvallah kral :)
Erkeklerin hepsinin içi Tatar Ramazan gibi. Elit olsa da ayni, kıro olsa da ayni.
Çok doğru
Keşke senin gibi olsa ama herkes badboy peşinde. Kibar olduğum için zayıf, güçsüz ve ezik sanılmak, güvendiğim için fazla kıskanıyorum sevmiyorum sanıyorlar, her kötü anında yanında oluyorum ama iyi günde özleyip yanına gidip görmek isteyince arayıp sorunca bunaltiyorsun oluyor adı. Bütün ilişkilerde köpek çekilen taraf ben oluyorum enerji kalmadı artık deneyemiyorum 4 yıldır ilişkim yok ve enerjimi toparlayamıyorum yıprandım benim için durum böyle :/
Aslında var da bize denk gelmiyor yalnızlıktan ölüp gidecez 😏😏😏
Günümüzde her yer "flörtöz" insanlarla dolup taştı.
Tek günlük ilişkiler çoğaldı.
Sadece karşılıklı zevk ve cinsel açlıklarını gidermek üzerine dayalı ilişkiler ortaya çıktı.
E hâl böyle olunca doğal olarak gerçekten duygular üzerine dayalı sağlam bir ilişki kurmak da zorlaştı ne yazık ki. :/
Belkide aşka yüklediğimiz anlamı gözümüzde çokta büyütmeme zamanımız gelmiştir. Sevgi istek değil ihtiyaç ama olmayınca da ölmüyorsun.
Sağlıksız bir ilişki içinde olacağıma, yalnızlığımla mutlu olmayı tercih ederim.
Doğrudur yokluğunda öldüğün söylenemez ancak yaşadığında pek söylenemez
Tartışılır
Aşk yaşarken aranmıyor mu bu sözde kısmet, kim bilir belki aşkın kısmetin olur. Keyifli geçecek bir arayışı zulüm dolu bir sefere dönüştürüyorsunuz bilmem farkında mısınız?
şu an yüzeyde olduğunu mu düşünüyorsun yani?
Fazla iyimser değil misin? Yanlış anlama da zaman geçiyor, yaş 30'a dayanmış, kısmet meselesi hele bu hızlı bir tempo ile aranırken bile bulamama durumu söz konusu iken kendi kabuğuna çekildiğinde bu ufak ihtimalin bile düştüğünü düşünmüyor musun? Pek de sırt üstü yüzdüğün söylenemez gibi
Özellikle sana karşı bir önyargım yok kadınlar yaş aldıkça eş bulmaları çok daha zorlaşıyor, erkekler bir nebze daha avantajlı oluyor evlilik muhabbetlerinde
İnan abla ben bu genç yaşımda bile gönül işlerinde bir gelecek göremiyorum. Kendimi övmek gibi olmasın ama kültürlü, ağır başlı, kafası basan, filinta gibi delikanlıyım. Bir iki talibim olduğunu dahi öğrendim ancak ne benim ruh halim yerinde ne de akranlarımda kayda değer bir şey görebiliyorum. Ben bu yaşta bu vaziyette iken sizin gibi bir devre öncesinin bireylerini düşünemiyorum
@CübbesizPapaz demek istediğim de bu zaten. Duygusal olarak içi boşaltılmış bi toplum haline dönüşmüş olmamız , maddiyat işin farklı bir boyutu o sebepten eğer nasip olacaksa beni bulur eğer olmayacaksa da vardır bir hayır teslimiyetindeyim. O kadar hızlı geçişler var ki bu duygularla baş etmeyi bilmiyorum yeni neslin flört dediği durumla. Kendimi hırpalamak , kendime saygımı kaybetmektense biraz akışına bırakmam gerektiğini kanaatindeyim ve uyguluyorum. Umarım gönlünce olur 🙏
Doğru diyorsun da abla buna da teslim olmamak kanaatindeyim ben, insan yalnız kaldıkça fazlasıyla olgunlaşıp çürümeye yüz tutuyor. Dibe çekildikçe çekiliyor, bu yol kendine zarar vermeye kadar çıkabiliyor kimi zaman, sevgi zaruri bir ihtiyaçtır.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer muhabbeti. Herhalde bol keseden atış yapmak, sağda solda görülmek gerek. Diğer türlü kendi kabuğuna çekilince bir cacık olmaz. Yorucudur elbet ancak insan yorulmayacakta kim yorulacak bu dünyada?
@CübbesizPapaz illa olsun kafasındaysan evet bence de öyle ama :) galiba istemiyorum ben ya da olursa kendiliğinden olsun çabasız olsun beni gerçekten ben olduğum için onu gerçekten o olduğu için seveyim düşüncesindeyim zorlama ilişkilerin çoğundan hayır gelmiyor ki zamana bırakarak önce arkadaş olarak ilerlemek tanımak gerekiyor. Ben böyle düşünüyorum yani :)
Aynen ben illa olacak olacak diye bakıyorum. Tabi böyle bakıyorum diye her oltaya da atlamıyorum. İlk olarak arkadaş gibi takılmalı vakit geçirip anı biriktirmeli ki tanıyabilesin muhattabını. Tabi bu da sahada olmak ile oluyor. Problem sahada deşmeye değer maden yok. Ben şahsen yalnızlığım bu denli fazla olduğu bir devirde toprağın bu kadar verimsiz olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca herkes kabuğuna çekildiğinden dolayı piyasanın ite çakala kaldığı düşüncesindeyim.
@CübbesizPapaz son cümleye çok katılıyorum. Saha dediğin ise sosyal arkadaş grupları iş hayatı bana göre. Sosyal medyadan birine güvenip arayışa girmek çok mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Bilemiyorum haklısın belkide öyle sahada deşmeye maden yok sebebiyse yorulmuştuk ve bıkkınlık bence
Araken keyif almak lazım, sonuçtan ziyade sürece odaklanılmalı. Çaba olmadan olmuyor, olsa bile tadı tuzu olmuyor. Neyse hayırlısı diyelim daha ne diyelim. Aman diyim abla ömür yalnız geçmez sen gene sahada ol bir gözün sağı solu kessin. Hadi iyi geceler
Kolay ulaşabilmek, tüketim toplumuna evrilmek. Fiziksel olarak bir erkeğe yaklaşmak ne kadar kolaysa ruhsal duygusal olarak uzaklaşmak o kadar zor.
Herkese göre birileri yok peki o herkesler nerde 😃 doğru insanı aramamak yalnız başına doğru insan olmayı öğrenmek gerekiyor
Ön yargılarınızdan, aşırı seçicilikten, saçma tabularınızdan ve yanlış yerlerde olmayı bırakıp kurtulursanız bulursunuz. :)
Sıradan isteyen dediğini yapıp kolayca bulabilir
Ben mutsuz birlikteliği istemem hiç olmasın daha iyi. Olacaksa benim istediğim gibi düzgün olmalı ama bunu da Seçicilik olarak adlandırıyorsanız öyle olsunn
Galiba cümlemi tam okumadın. :)
“ Aşırı seçicilik “ diye belirttim.
Ben de seçici birisiyim mesela ama aşırı seçici değilim.
Yoksa sana mutsuz olacağın bir birliktelik yaşa demiyorum. Seçicilik düzeyin eğer “ aşırı “ ise bunu değiştir diyorum. :)
Aşırı olduğumu düşünmüyorum
Açıklama için teşekkürler yine de.
O zaman diğer sorunlara odaklanabilirsin. Her erkek veya kadın kötü değik sonuçta. 😌
Ben teşekkür ederim, iyi günler.
İyi günler🙏
Artık insanlar gösteriş ve badboyluk peşinde benim gibi senin gibi düşünen azınlık kaldık. Aşk öyle çoçuk oyuncağı değil artık çatır çatır kırıyorlar kalplerini...
Kadın davranışları aşkı iyice bitirecek. Çünkü günümüzde kadınlar sadece ama sadece para avcılığı ile uğraşıyor, yol arkadaşı arayan kalmadı. Bu durumda kimi seveceksin ki...
Hepsi Türk kadınlarının burnu havada triplerinden olmasın?
Erkekler red yeme sayılarını az çok bilirsiniz çünkü kaç kişiyi reddettiğinizi sizden başka kimse bilemez.
Tanımak için bile fırsat vermiyor üstelik kendinize bakmadan kriterleriniz arşa çıkıyor, bir değil iki değil karşıma çıkan bütün hanımefendilerin hepsi aynıydı.
Bugün gördüğüm sahnelerden sonra bence kadınlar kesinlikle erkekleri geride bıraktı. Çok fazla kadın yanlışına denk gelmeye başladım son1 aydır ve artık kadın gibi bile göremiyorum çoğunu
Çünkü herkes sapıttı. Herkes geleceğe bakmadan sadece eğlence amaçlı ya da duygularına göre hareket edip kendisine göre uygun olmayan kişilerle ilişki yaşıyor. Kendini eşine saklayan kişiler de var ama bu zamanda sayıları az.
Sevmeyi unutmak için önce bilmek gerekir. Hiç bilmediler ki... özellikle son 20 yılın kuşağı. Hem erkek hem bayan...
Kaldı da siz aşkı da seksi de yaşadığınız için size gelmiyor
Yaşamadım ki 😕
Bende yaşamadım.. bana hep yaşayan denk geliyor o yüzden öyle dedim özür dilerim
Sorun değil✅ anladım
Teşekkürler çok iyisin umarım sende gerçek aşkı bulursunn. Tabi nerede olduğuna bağlı isntabulda pek bulamazsın djdks
Çevrenizde öyle birilerinin olmaması, var olmadığı anlamına gelmiyor. Çevrenizi değiştirin.
Adım atmak dahil her şey erkeklerden beklendiği için aşktan istifa ettiler
Tabi ki badboy sevmezsiniz, tüm kızların ortak noktası fkkskksslkk
Erkekler sevmeyi unutmadı.
Sevilmek isteyen kadın yok.
Ufak şeylere trip atan anladığı halde kişiyi yoran hep istediği olsun isteyen yanlış anladığı zamanda herşeyi mahfeden olunca ne sevgi oluyor nede başka bir şey öyle yani
Sevmeyi unutmadi ahmakligi ve kiz pesinde kosmanin zaman kaybi oldugunu kesfetti
Seçenekler çoğaldı. Birde ulaşım kolaylaştı. Ondan olabilir. Büyü bozuldu.
Sevmeyi şahsen bilmiyorum hiç öğrenmedim öğrenemediğin bir şeyi nasıl unutabilirsin ki
Evet erkeklerin çoğu ne yazıkki kötü emelleri için severmiş gibi yapıyor
Amann en iyisi hayatına kimseyi almamak
Haklısın sanırım
aslında var da bize denk gelmiyor
Gelmiyor harbiden
Bunun sebebi kadınların büyük çoğunluğunun erkekleri o yöne itmesi olabilir mi.
Her bku da kadınlara atın zaten
Ben bir şey atmiyorum her şey ortada :) Sitede cinsellik sorularında libido savaşı yapan kadınlara bak cevabını bulursun. Bol şans.
Sen bi kız hesabı aç sonra konuşalim bunu 😊
Boş muhabbet
İşine gelmedi tabii
Evet aynen.
İnsanlar hep ikiyüzlü değilmiydi zaten.
Bu kadar değil
Hep böyleydi biz görmek istemedik hiç
🥲🥲
badboy mode on kibar adam mode on da uzun süreli arayıştasın sen no en fazla arkadaşlık dostluk kurarız
Kurttan dost olmaz
Not: kesinlikle bir sonraki sevgilin badboy olacak 🤷♂️
Böyle bir şey yok tamam azınlık olabiliriz ancak genelleme yapman da pek hoş olmadı
selam hanfendi bana kalırsa size denk gelmemiş yoksa cok var diye düşünüyorum hayırlı geceler temenni ederim hanfendi
Ben olduğuna inanıyorum.
İnsanlar çok değişti niyet farklı artık
İki tarafta bozuldu ve aşk yok
Herkes takılıp geçiyor
Kimsenin kimseye saygısı yok.
Karşında net duruşlu, tutkulu biri varsa sevilir neden sevilmesin sevmek güzeldir
Zamanı gelmemiş demekki her nasip vaktine esir diye boşuna söylenmemiş
Çok var ama senin gibi kibar ve dürüst hanımefendi da yok
Aşkmı? Düzgün birisini bul seni uzmeyecek evlende onunla , sonra aşk yaşarsın
genelde 30undan sonra erkeklerde kadınlar gibi zor beğeniyor
Aşk yaşanacak kadın neden kalmadı sorusu daha doğru olurdu sanki
Biz de tam tersini düşünüyoruz o zaman sorun kimde?
Sorun şurda mesela şuanki yeni neslin %70 i affedersin her boku yaşıyorlar sonra annelik hayali kuruyorlar bu kişilerede bir erkek aşık oluyor sonra bu erkeğin hayatını duygularını s****yorlar erkekte bunu bastirabilmek için kötü bir imaja bürünüyor
Bence sen baya kotu erkeklerle birlikte olmussun her erkegide oyle saniyon
Çünkü siz kızlar kibar efendi gerçekten seven erkekleri istemiyorsunuz kendimden biliyorum 🥺
Kalbini kırarsanız bı erkeğin değişir güvenmez artık daha umursamaz biri olur
kibarim asosyalim ama maaşım düşük kjandas
Parayı bulsa ilk kadını boşayan erkek modelinin tanımı bu
Aşk olsun ben öyle birisi değilim
Tabi tabi
Evet değilim? Beni benden daha mı iyi bileceksin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?