Ayar yemek için geldim atış serbest?

Arkadaşlar bir yıl önce boşandım, boşandıktan 6-7 ay sonra birine aşık oldum. Adam evliydi ve ben eşini de tanıyordum. Uzak durmak için çok çabalasam da beceremedim bir türlü. 4 aydır birlikteydik fakat bir gün iyiysek üç gün kötü olduk. Çünkü ben metres olmayı kendime yakıştıramıyordum. sürekli o suçlulukla adama çattım, onu sorun etmesem bu kez bireysel farklılıklarımız onun kıskançlıkları derken 4 ayda sinir hastası olup çıktım. Gerçekten ruh sağlığım bozuldu kendimden nefret ettim ve en son ayrıldım. Ayrılır ayrılmaz da bana ilgisinin olduğunu bildiğim bir adamla görüşmeye başladım. Sırf diğerine tekrar dönmeyeyim yazmayayım diye. şu an görüşmeye başladığım adam oldukça zengin kültürlü prestijli modern sohbeti hoş temiz titiz zevkli biri yani neredeyse mükemmel denilebilir. Diğerinin hiçbir artısı yok hatta tonla eksi sayabilirim. Ha gerçi tek artısı harika bir ten uyumu ve mükemmel bir s. KS hayatıydı, bu yeni adayımızla da o kadar iyi bir c. nsel uyum yok maalesef. Şimdi sizden istediğim şu, Mal gibi davranmaktan yoruldum artık. Bana gerçek fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Ben kendimi yeterince yargıladım bu 4 ayda ama hala çok sevdiğim için acı çekiyorum bunun acil bitmesi lazım

Ayar yemek için geldim atış serbest?