Aşk İlişkileri Cluba giderken mini giyilir zaten? ben sevgilime mini giydirtmem diyenler cluba nasıl gönderiyolar sevgililerini? eşofmanlamı? helphelpcanoo Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ya da akşam gezmeye biryere giderken Cluba giderken mini giyilir zaten? ben sevgilime mini giydirtmem diyenler cluba nasıl gönderiyolar sevgililerini? eşofmanlamı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bir insanın kişiliğini giyimini değiştirme çabası yanlış zaten mini etek giyen biri heryerde giyer ya da hiç giymez bunun cluple filan ilgisi yok ki 0 0 Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Sevgilisi istemiyor diye kıyafetini değiştiren zaten gezmeye de gitmiyordur herhalde. 0 0 Yorumla
yllnzgnccadm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Valla ben sevgilim yok ama olsa da yanımdayken giyebilir yani karışmam, seninki karışıyor giyme mı diyor 0 5 Yorumla helphelpcanoo +1 yıl Yo serbest Yorumla yllnzgnccadm +1 yıl He iyi bari Yorumla yllnzgnccadm +1 yıl Rahatsın o konuda bir şey demiyor yani 😀 Yorumla helphelpcanoo +1 yıl Evet Yorumla yllnzgnccadm +1 yıl Tamam Yorumla
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Güzel soru 😄😄😄 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öyle biri yok 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Elleyen olur 0 0 Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. Uzak laş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir insanın kişiliğini giyimini değiştirme çabası yanlış zaten mini etek giyen biri heryerde giyer ya da hiç giymez bunun cluple filan ilgisi yok ki
Sevgilisi istemiyor diye kıyafetini değiştiren zaten gezmeye de gitmiyordur herhalde.
Mini giydirmeyen cluba götürmüyordur zaten
Valla ben sevgilim yok ama olsa da yanımdayken giyebilir yani karışmam, seninki karışıyor giyme mı diyor
Yo serbest
He iyi bari
Rahatsın o konuda bir şey demiyor yani 😀
Evet
Tamam
Haşema giydiriyolarmış 😅
Güzel soru 😄😄😄
Öyle biri yok
Elleyen olur
Uzak laş
Mini giydirmeyen kulübe göndermez