Beni sevdiğini biliyorum, tek endişem ailem ve çevre ne der diye.
Lütfen uygun üslup ile yorum yapın.
Beni sevdiğini biliyorum, tek endişem ailem ve çevre ne der diye.
Lütfen uygun üslup ile yorum yapın.
Erkeğin yaş olarak büyük olması iyidir. Anlaşıyorsanız bir problem olmaz. Çevreyi kendine sorun etme. Herkes kendi hayatından sorumludur.
Genel olarak iyi anlaşıyoruz, bana karşı çok ilgili anlayışlı. Ama bilmiyorum kimse karışmazsa laf söz söylenmezse bir iki yıl sonra evlenebiliriz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için, Allah razı olsun.
Yaşlara bağlı ama bence fazla..
Öyle korkulacak düzeyde mi fazla yoksa biraz mı?
Biraz fazla diyeyim. 🙂
Son bir soru, ideal ne kadar sizce?
Eski sevgilim ile aramda 6 yaş vardı, ben çok diyordum. 3-4 ideal bence ama bu tarafların davranışları ve kafa yapısıyla da alakalı..
Birbirimizi anlıyor ve seviyoruz. Ne o sorun ediyor nede ben. 11 yaşındayken baba olamayacağına görede aramızdaki yaş farkı öyle çok kötü algılanabilecek gibi değil bence. Akrabalarımda da çok var. Mesela dedem anneannemden 17 yaş büyükmüş (bencede çok fazla ikiside daha önce evlenmemişler) anneannem hep beni çok severdi, bebeği gibi bakardı keşke bir oğlum öyleydide o yaşasaydı diyor. Çocuklarından kimse ona bakmıyor.
Ama onlar eskide kaldı. Şimdi insanların tahammül seviyesi çok az.
Üzüldüm anneannene ama yine yapan kadınlar ama. Kayınvalideyle yaşamam diyorlar..
Şimdiki insanlar daha geç olgunlaşıyor eski zaman için 17 yaş farkı neredeyse dede-torun ilişkisi gibi ama sorsan çok özlüyor eşini. Bence evet bir tık fazla 11 yaş ama kafalar uyuyorsa, arada sevgi saygı varsa sorun yok bence.
En önemlisi güven. Bir çok erken var. İnşallah bir ömür mutlu olursun. 🙂
İnşallah teşekkür ederim, sende inşallah bir ömür mutlu olursun. :)
Cevap
4Cevap
Nasıl buldun ya ben de istiyorum jdjsdjjs
Mesele birini bulmak değil birbirini bulmak :) ondaki yaranın bendede olduğunu gördüm, teselli etmek arkadaş olmak istedim ama bak nerelerdeyiz skdnsnsn
Birbirimizi nasıl bulcaz hdjsj
Nasip diyeceksin ancak öyle, uğraşmak yok. Senin olan sana gelecek.
10 yaş fazla biraz 5 Max ya da 7
Çooooookkkk
fazla
Sence kaç yaş ideal
en fazla 4 5 , o da en fazla
30'lu yaşlarımda olsaydım akran arardım ama 20'lerindeyken akranlar pek olgun olmuyor.
gerontofili nedir bilir misin
Ne alaka, diyorum ki evet 30 yaşında olsaydım yaşıtım olan birini bulurdum. Erkek 30'undan önce kolay kolay olgunlaşmıyor, bunu ailemde söylüyor, çevremde, tecrübelerde. Yani 30 yaşındayken 40 yaşında birini istemezdim benden en fazla 2 yaş falan büyük olabilirdi.
hayata bakış açın felaket saçma
Tamam en mantıklı sensin ♥️
biliyorum :)
Normal bence
Biraz çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar