Karşı cinste olmasını istediğiniz özellikler (fiziksel-kişisel) nelerdir?

Karşı cinste olmasını istediğiniz özellikler (fiziksel-kişisel) nelerdir?
Her gece hayalini kurduğum gelecekteki sevgilim olacak beyfendi yeşil gözlü kurt bakışlı geniş omuzlu uzun boylu ve kalıplı bir vücuda sahipti ama şu anki sevgilim kara gözlü zayıf gözlüklü bişey ama olsun hayalimdekinden daha çok seviyorum onu iyi ki de böyle
Knk benim de hayalinj kurduğum çocukla seninki benziyorlar ndoemmdmd
O zaman şöyle soylim illa o olmalı diye düşünme yoksa evde kalırsın dış görünüş o kadar da önemli değil sevince her hali sana yakışıklı geliyo zaten eheh
Gerçekten öyle, ben çok çirkin dediğim çocuğa bir ara aşık oldum nasıl oldu bilmiyorum kfmkrkkd
Biz kadınlar erkeklerden daha derin hisler kurabiliyoruz o yüzden dış görünüş bizde bir yere kadar erkolar da böyle olsa keşki
Keşkee keşkeee 😪
Fiziksel olarak en az 180 ve üzeri boyu olmalı esmer kara kaş kara göz sporcu fiziği olsun karakter olarak vicdanlı merhametli iyi niyetli saygılı sabırlı anlayışlı olsun
Cevap
11Cevap
Güçlü olmalı yani kararlı ne yaptığını bilen biri. Kendini her konuda yetiştirmiş, guzel giyinen ve güven veren
Neşe, bakım, güzel bir gülüş, e biraz da fiziki guzellik
Off çok yakışıklı olsun valla o kadar istiyorum ki disil enerji tavan zaten bende
Öncelikle karakterli olması. Bayan olarak erkek için kız gibi trip atmasın, gönül almasını bilsin, senin ona anlattığın şeyleri iki gün sonra sana koz olarak kullanmasın, kul hakkını bilirse zaten gerisi olur diye düşünüyorum.
Nazik, ince düşünen, sabırlı, inatlaşmayan, anlayışlı, sadık, oturaklı beyefendi olsun..
Enerjisi yüksek
mizah yeteneği gelişmiş
anlayışlı
Yaa simdieye kadar her şey iyiydi özellikler falan tamamda iş cinselliğe geldi mi dayanamiyorlar neymiş çok uzun sürüyormus artık o özelliği de arıyorum dayanıklı olacak
Ne kadar sürüyor ki
O olsun gerisi önemsiz.
caps-lock açık unutması
Ne alaka
zeka espriktüel ve empati sahibi olsun kafi :)
Beni el üstünde tutmasını
Güleryüz.:)
seksi olsun seksi olsun seksi olsun :D
Neyi seksi bulursun mesela
Giyim ve koku
Beyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?