Gerçekten seven kızlar
Bel altı takılan kızlar
Aşağılayan kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne kadar konuşursak konuşalım belaltı konuşan kızlar daha çok kazanıyor nedeni şu erkekler genellikle cinsel eğilimi fazla olan insanlar duygularından çok daha çok cinselliğe yöneliyor bu yüzden genellikle cinsellikle alakalı düşünen kızlarla beraber oluyor ayrıca duygusal kızlar çok nazlı olurlar ve aşırı derecede tripli oluyorlar bu yüzden kaybediyor
Genel konuşmayalım efendim ben cinsellik düşünen kızlarla da nefret ederim
Ön yargılarınızı kırın lütfen herkesi bir tutmayın
Benim 4 yıl sevdiğim birisi oldu. Severken asla cinsellik düşünmedim. Beni engellediği zamanlar oldu ona ihanet ediyor gibi hissettiğim için engellese bile biriyle konusmadım. Bana ümit verip gitti sürekli cepte gördü.2023 başlarında ona olan sevgim tamamen bitti ve ben şimdi onun peşimden ayrılmamasıni saglamam gerekiyordu, ona "seni sürekli arzuluyorum" Diye mesaj attım durur mu anında yanımdaydı. 2 kere ilişkiye girdim bıda da yanına gitmedim sürekli yazıyordu cevap vermedim sonra da ciddi ilişki yaptım zaten ama o hala peşimde 4 yil hiç ilgi göstermeyen şahis ilişkiden sonra ilgiye boğdu VEREN VARKEN SEVENE SIRA GELMEZ.. Çok doğru
Keşke olmasa keşke kızlar bari sapıklaşmasa...
Ama çok üzülüyorum bel altı takılan kızlar sapık erkeklerin işini kolaylaştırıyor öyle ki o sapık erkeklerin artık hiçbir şey yapmalarına gerek kalmadan hop bir bakmışsın kız kucağında...
Genele baktığımızda maalesef "bel altı takılan kızlar" değer görüyor. Ama ben kendi adıma konuşacak olursam ben böyle birine asla değer vermem ve peşinden koşmam. Kaliteli ve anlayışlı insanlara ihtiyacım var.
Cevap
6Cevap
kötüler değer görüyorlar maalesef
Hmm.

Gerçekten çok hoş hanfendiler. Keşke tanışabilme fırsatım olsa
Nedense bu sorudan biraz rahatsız oldum ama yinede oylamaya katılacağım
Tabikide bel altı vuranlar emek veren mücadele eden değil ya
B ve C de oyalanır, yorulur, üzülürler. A da dinlenirler.
İnsan yerine koymayanlar değer görüyor orası kesin
Kimi sevdiğine bağlı sevgiyle aşk çokk farklı Allah herkese karşılıklı aşkı nasip etsin kavgasıyla kıyametiyle bile inanılmaz bir duygu
Gerçekten sevenler değer görmez 👌
Sevilen kız değer görür elbette
Ben sevdiğime değer veriyorum. Bence de doğrusu bu yani
Ya bu siteye bakarsan falan onlar abaza zaten. Onları geç de işte doğrusu bu yani bir sürü de var elbette böyle erkek
Erkeklerin ağzına eden kadınlar tabiki
Sadece kendini seven insanlar değer görür
kişiye göre değişir bana göre dürüst olanlar
Kendisine saygısı olan kızlar
Umursamayan kızlar
Sütlü kahve
Veren kizlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?