arkadaşlar merhaba benim 5 yıllık yakın bir kız arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez her derdini bana anlatan biriydi. kendisininde 4 senelik ilişkisi var aynı zamanda ama ilişkileri çok kötü yani sürekli ayrılıp barışma oğlanın arkadaşıma sürekli hakaret etmesi alttan alttan kıza k*ş*r tarzı kelimeler kullanması falan. arkadaşım sürekli ağlıyordu onun yüzünden. en son geçen hafta küsmüşlerdi ve oğlan yine ona ağıza alınmayacak hakaret etmiş. dünde arkadaşımın doğum günüydü ve oğlan arkadaşıma iphone 15 almış ben de kabul etmesinin saçma olduğunu söyledim çünkü hep çocukla tartışıyor kavga ediyor çocuk buna bildiğiniz psikolojik şiddet uyguluyor. böyle diyincede bana küstü anlamadım? sırf bir telefonun heyecanına ve ona k*ş*r diyen bir erkek için sizce hatalı ben miyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Serseri seviyor arkadaşın. Yuksek ihtimalde fanfinifinfonda yapmışlar kızı şimdi kullanıyor
Cinsel bir şeyleri yok
öyle diyorsan aslında arkadaşın ergen ilerde olgunlastiginda ben nekadar s. lak mışım dicektir oda bir cikmaza sokmuş heyecan pesinde
O kiz hakediyo o cocugu boş ver sen
bence de artik bir daha gelecek aglayacak bana büyük ihtimal ama yetti bos beles seylerden
Dinleme sende degmedigi kesin
Belki aralarındaki cinsel çekim kuvvetlidğr
Aralarında cinsellik yok ki. Kız çocuğa kendini bile zor öptürüyor
Kız için eziyet o zaman
Evet körü körüne bağlılık sırf bu durumu yanlış buldum diye benle konuşmayı kesti kestiği kişide adam olsa neyse kendisine orsp diyen biri için sırf telefon aldı diye arkadaşını silmek o zmn o kelimeyi hak ediyormuş.
Bırak ne halleri varsa görsünler
Yaşları kaç
ocak daha bitmeden en az 4-5 kez ayrılma yoluna girdi ve sürekli yanıma gelince ağlıyordu bitt bu sefer diye bi türlü bitmedi
20-21
Ergen bunlar br
ergenin dipleri zaten :)) bir görsen kız benim komşum o yolla tanıştık ilişkilerine baya bi dahil edildim ister istemez yani ama böyle bk gibi bir ilişki yok resmen eziyet ve gurursuzluk
Sen kaç ysşındasın xjkf
27
Sen ablalık etmişsin resmen
Ablalık, annelik, arkadaşlık her şey oldum çokta severdim kendisini ama bu hareketi bitirdi
Senin için iyi olmuş. Okuyor musun
Bitirdim çalışıyorum
Aaane güzel. Alanında mı
Evet TDE mezunuyum Türkçe Öğretmenliği yapıyorum bir dershanede
Ne mutlu sana. Sevindim
Sohbet edelim mi
Edelim
Ekler misin
Dm de atabilirsin 😂
Sen sus otur yerinde
Eğer benim susup yerimde oturmam gerekiyorsa o zaman oğlan ona her kötü davrandığında ve ayrıldığında dakikasında bana gelip ağlamayacak ve anlatmayacaktı. Demek ki benim susup oturmamı gerektiren bir durum yok erko
Oturmazsan kendin ortada kalirsin kizki
benim ortada kalcağım bir durum yok ki erkek için dostunu satanlar ortada kalır bence
Bak mantikli dusun onla evlenirse onla hayati olcak senle degil
Yav benle olmayacak zaten ama hayatındaki erkek ona k*şar muamelesi yapan. Sürekli ağlatan, ağıza alınmayan hakaretler eden, ailesi varken onu geri plana atan, kocasıymış gibi şimdiden onun üstünde baskınlık kurmaya çalışan ve insanlarla iletişimini kesmeye çalışan, kendisi kızdan gizlice instagram kullanıp kız açınca yaygara çıkaran biri. Ben arkadaşımın iyiliğini isticem elbette ve ilişkide böyleyken evlilikte nasıl olur acaba? bi şiddeti eksik o da evlilikte gelir herhalde
Ya seni ilgilendirmez demekki herseye oyle karismican