Sevgilimin bu hareketlerinden ölcem artık?

Sevgilimle olan iliskimde normalde tüm çevresi tarafından sakinligimle bilinen ben onunla aşırı agresif ve sürekli sitem eden konumdayim. Sebep te şu değer gormedigimi hissediyorum. Hastahaneye gideceğim kötü hastalık şüphesi var. Hastaheden donuyorum ağlaya ağlaya sevgilimi arıyorum o orada sürekli kendi çevresiyle meşgul kahkahalarla. Sormayacak misin ne dedi doktor diyorum ne için diyor. Sonra da benim hastahaneye gideceğimi unuttuğunu soyluyor. Mesaj atarım asla cevap vermez. Sesli mesaj atarım asla cevap alamam. Sadece aranmak istiyor. Gün içinde o müsait değilse ulaşılmaz olur ama ne zamanki tüm işi biter odasına çekilir ben müsait olmasam eyvah halime. O musaitken telefonu açmak zorundayım. Müsait olmam mesaj atarım cevap vermez. Yani çıldırmak üzereyim. Sürekli şikayet eden kadın rolundeyim onun için. Bunun için daha önce ayrılmıştık. Onemsenmek istiyorum senin tarafından sevilmek istiyor sev beni artık yalvarıyorum dediğim için benden ayrılıp başkasina gitti. Ama sonra döndü ve barıştık. Boş kaldigi için mi bana geldi anlamıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Ben mi abartiyorum?

Sevgilimin bu hareketlerinden ölcem artık?