Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumu kendisiyle konuştum ancak yanlış yerlere çekti ileride parasız kalsam da boşarsın kesin sen beni falan dedi
Sevgilim askerden geleli 7 ay oldu yaşadığımız yer çok küçük bir ilçe çalışmasını istiyorum (ben çalışıyorum) iş bulamadığını söylüyor beraber bakınca bazen denk geliyor ıyy burada çalışmam o kadar düşmedik falan diyor kendine göre bir iş imkanı da yok cebinde 5kuruşu yok hep benden geçiniyoruz çok yoruldum arkadaşlar kendimi kadın gibi hissedemiyorum artık bebek gibi sevilmek isterken şu düştüğüm duruma bak maddiyat ne kadar çok önemliymiş özel günlerde bile bir şey yapamıyoruz erkek dediğin beni bu duruma sokmayıp kötü işlerde de çalışmaz mı çabalamaz mı siz söyleyin nolur
Dost acı söyler kardeşim seni gerçekten seven insan böyle yapmaz gercek sevginin olduğu yerde bunlar olmaz seninle ciddi düşünen insan bu insan olamaz yarın birgün ailen tanışmak ister ailene işsiz mi diyeceksin? Mantıklı kararlar al kendi hayatın icin teşekkürler #
O sırtını sana dayamış yatmaya alışmış ve çalışmamak zor geliyor. O yüzden bence ilk fırsatta al karşına konuş baktın olmuyor düzelmiyor. Kapının yolunu biliyorsun de yolcu bile etmeden hayatından sırtındaki yükten kurtul.
Cevap
3Cevap
Ayril gitsin. Sevmem ben parasiz gucsuz erkek. Sen bir kadin olarak nasil sevebilmissin sasiriyorjm
Böyle devam edecekse gerekeni yaparsın
Karaktersiz adamla olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?