Yeni evliliklerde hemen ilgisizlik normal midir?

İkimizde ailelerimizden uzakta yaşıyoruz ben egitimciyim tatillerde ailemin yanına geliyorum yeni evliyiz eşim tanıdığımda kibar ve romantikti evlenince her şey buz gibi kesildi sanırsın 10 senedir evliyiz her şey monotona bağladı yani ben sürpriz yapıyorum onu heyecanlandırmaya çalışıyorum ilişkime renk katmaya çalışıyorum ama farkettim ki bunlar hep benim sayemde oluyor ben uzaktayken nadiren mesaj atıyor nadiren arıyor ilgi beklediğimi dile getirdiğimde bireysel vakit geçirelim diye düşünmüştüm sen ilgi muhtacligi çeken biri olduğunu bilmiyordum diyor şaka gibi iki güzel söz söyleyenlerden neyin eksik yani? Konuşuyoruz iletisimdeyiz ya zaten diyor bir arıyor eve gidiyorum diyor 6 saat ben yazmasam o yazmıyor kendi kendine de vakit gecirebilirsin diyor yeni evlilikte bu kadar ilgisizlik normal mi ya ben mi büyütüyorum ne bileyim her şey dümdüz yani günaydın düz bir öpücük emojisi ne aşkım var ne bitanem bilmem ne buz gibi ya buz gibi evde bile sohbet edelim mi diye devamlı kuyrugundayim seçebileceğim en kötü evliliği secmisim ben.

Yeni evliliklerde hemen ilgisizlik normal midir?