Sevgilimle 5 aydır süren ilişkimiz vardı ondan önce ve sonra sosyal medya hesapları pp aynıydı uzun süre boyunca son zamanlarda sürekli değiştirmeye basladı bu ne demek ☹️ ben cok paranoyak bi insanım cok düşünürüm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birini etkilemeye çalışıyor yüzde yüz eminim burdakilere bakma sen takip et öğren. Çaktırma ama ima yapma yani
Ya evet bende bunu bitersen gördüm o yüzden cok düşünmeye başladım hiç instau kullanmayan adam bi anda özen göstermeye basladı
Erkekler kolay kolay profil değiştirmezler onu genelde kızlar yapar bir haltlar yiyordur yüzde yüz birini beğenmiştir ona kendini beğendirmeye çalışıyor vs vs her şey olabilir dikkat et
Ayrıldık
Neyden dolayı ne oldu
Sakın üzülme 🌹
Arkadaşları benim hakkımda sürekli kötü şeyler söylüyormuş bana hiçbir zaman söylemedi soğuk yaptı bende ayrıldım dayanamadım açıklama yaptı inanmak istemedim aka bi içim inandı sana söylemek istemedim kırılırsın diye ama üüzldüm falan dedi ama ayrıldım yinede söyleyebilirdi
Kendin için en iyisini yapmışsın arkadaşları seni kötülemesine rağmen hala onlarla iyidir Büyük ihtimalle seni savunup arasına mesafe koyabilirdi ala o sana koymuş böylr insanlardan hayır gelmez asla da geri adım atma daha iyi insanlar çıkar karşına buna inan zatn dönsende eskisi gibi olmaz belki dediği bahane bile olabilir ben senin adına sevindim iyi yapmışın sakın üzülme
Söylediklerinin doğru olduğunu düşünmüş o yüzden araya mesela koymmamıs, biz ayrıldıktan sonea konuştuk yalan olduğunu söyledim anlaştık ve çocukla arasına mesafe koymus bana benim gözümü açtın falan dedi konuşmuyorum artık dedi
Seni sıkıyorum belki aka gerçekten arkadaşlarıma anlattığım zaman ben onların arkadaşı olduğum için beni savunuyorlar objektif birine ihtiyacım var ve senin dediklerin cok mantıklı geldi o yüzden sana sormak istiyorum ❤️🩹 teşekkür ederim beni idinlediğin için
Yok asla yardımcı olabiliyorsam ne mutlu ama benim anladığım kadarıyla çocuğun sana karşı hisleri fazla yok öylesine zamanını geçiriyor gibi hissettim seven insan böyle şeyler yapmaz anlarsın yani sevdiğini sana bu soyuyu sorduracak raddeye getirmiş sende biliyorsun bence ama insan kabullenmek istemiyor bazen tek diyeceğim hislerini dinlemen onlar seni asla yanıltmaz ve tek tavsiyem ne olursa olsun tekrar ona dönme genelde erkekler birini bulamayınca tekrar döner yazar vs bu sevdiği için değil bunu bil ve ne kadar üzülürsen üzül kabul etme diyelim ki ettin döndün tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın ve ayrılacaksın ya da farklı bir şey yüzünden ayrılacaksın çünkü seni sevmiyor bi sebebi ve bahanesi hep olacak eğer olurda konuşup barışırsan gizli bi arkadaş demişti dersin
Cok teşekkür ederim gerçekten 🥺
Rica ederim sıkıntı olursa yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım iyi geceler diliyorum
Profilini değiştiriyor adam sanane ya şizofren misin
Evet bira
Ne var ki ben bile değiştirmiştim bir zamanlar aynı sorunu bende yaşıyorum (not: bizde ayrıyız konuşmuyoruz)
Bilmiyorum uzun süre sonra değişince garip geldi ğemskwmskww
Off kesin aldatıyor seni
Amaaaa ya
E ne var bunda 😂