@Nightwalk35 bilmiyorum karşılıksız seviyorum sonuçta mesela beni sevmiyorsa ben onu seviyorum karşılıksız olmuyor mu mesela? sonuçta karşılık beklemiyorsun beni sevmesine gerek yok
karşılıksız sevme yok gibi geliyor bir yandan da. beni çekmese kendine sever miydim? çekmesi bile bir karşılık değil mi?
emin değilim karşılıksız sevmek var mı varsa bu takıntıdan mı ibarettir veya karşılıksız sevme bir insan için değer mi (paradoks) gibi gibi kafam karışık
Seni sevmeyen bir insanı karşılıksız olarak sevebilirsin ama seni sevmediği için uzak kalarak zamanla unutmaktır sağlıklı olanı. Hiç unutamıyorsan ve aylarca, yıllarca hep aynı tazeliğini koruyorsa, sevgin azalmiyorsa orada bir problem var demektir. Bu duruma takıntı diyebiliriz. Onun dışında normal yani
Hayır degil tabiki. Karşılıksız sevilebilir. Ama karşılık görmediğin taktirde o sevgi zamanla azalır biter gider. Bu da normaldir. Hiç geçmemesi ve aynı tazeliğini koruması durumunda bu sevgi değil takıntı olmuş oluyor
Ha yıllar sonra baktığında iyi insandı dersin belki anarsın o kişiden kişiye değişir. Ama aradan yıllar geçtikten sonra öyle güçlü bir sevgi aşk devam etmez yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok maalesef..
İlişkinin başlarında olabilir ama ilerleyen zamanlarda bence olmaz.
Karşılıksız sevenler sadece bebekler ve evcil hayvanlardır.
karşılıksız sevgi olmaz. karşılıksız arzulama olur, hoşlantı olur, bunu yaşayan spklar da kendini birini karşılıksız seviyor sanar.
Evet ben karşılıksız seviyorum, karşılık bekleyerek yaptığın şeyin adı sevgi değildir zaten.
Sevgi dışında bir karşılık beklemem onun sevgisi yeter de artar
Çok sürmüyor onunda sonu var
vardır mesela ben karşılıksız sevebiliyorum. emin ol bu sağlıklı bir şey değil. istemeden oluyor ve hastalık gibi kurtulamıyorsun
Karşılıksız sevmek sağlıksız bişey değil. Seni sevmeyen birinden zamanla bile vazgeçememek, onu takıntı haline getirmektir sağlıksız olan.
@Nightwalk35 bilmiyorum karşılıksız seviyorum sonuçta mesela beni sevmiyorsa ben onu seviyorum karşılıksız olmuyor mu mesela? sonuçta karşılık beklemiyorsun beni sevmesine gerek yok
karşılıksız sevme yok gibi geliyor bir yandan da. beni çekmese kendine sever miydim? çekmesi bile bir karşılık değil mi?
emin değilim karşılıksız sevmek var mı varsa bu takıntıdan mı ibarettir veya karşılıksız sevme bir insan için değer mi (paradoks) gibi gibi kafam karışık
Seni sevmeyen bir insanı karşılıksız olarak sevebilirsin ama seni sevmediği için uzak kalarak zamanla unutmaktır sağlıklı olanı. Hiç unutamıyorsan ve aylarca, yıllarca hep aynı tazeliğini koruyorsa, sevgin azalmiyorsa orada bir problem var demektir. Bu duruma takıntı diyebiliriz. Onun dışında normal yani
@Nightwalk35 ben de seninle aynı düşünüyorum
bir an karşılıksız sevmek sadece bir takıntılılık halinde olmak gibi düşünmüştüm ama değil doğru
Hayır degil tabiki. Karşılıksız sevilebilir. Ama karşılık görmediğin taktirde o sevgi zamanla azalır biter gider. Bu da normaldir. Hiç geçmemesi ve aynı tazeliğini koruması durumunda bu sevgi değil takıntı olmuş oluyor
Ha yıllar sonra baktığında iyi insandı dersin belki anarsın o kişiden kişiye değişir. Ama aradan yıllar geçtikten sonra öyle güçlü bir sevgi aşk devam etmez yani
@Nightwalk35 düşüncelerine katılıyorum
👍🏻
Bir yere kadar sevilir ama bir zaman sonra o da yormaya başlar ve unutulma evresine geçilir
Sorumun aynısı sorulmuş
Varsa bile çok çok azdır
Var ben ve benim gibi enayiler halen var
Kedi bile karşılıksız sevmiyor
Var ama çok nadir
evet ben)
Artık yok
Ohoo çok var
Ben vardım
Hayır.
Sevmem