Sevgilime sevgimi gösteremiyorum, nasıl gösterebilirim?

Bir sevgilim var kendisini cok seviyorum galiba ama bunu yansitamiyorum.
Birinden hoslaniyordum 3 sene once 1 sene surdu ona davrandigim gibi sevgilime davranmadigimi dusunuyorum kendisinden 4 kez red yedim ve zorbaliga ugradim fakat bunlari takmayip kendisine cok asiktim Şu an asktan tek kalan sey bana bıraktığı travmalar sevgilimle tanisirken bile ozguvensizlikten 1 sene sonra gidip yazabildim o bile fake hesapti. Belki askim korelmistir hic bilmiyorum ama ne yapabilirim yardimci olur musunuz? Basta hoşlandığım kisiden beri hayatim berbat geciyor kendimden nefret etmeyi gectim cevremdeki insanlarin degismesi ve sansimin kotu olmasindan sebep berbat insanlarla karsilasip zorbalik bile gordum fakat cok sukur sevgilim cok iyi birisi onu cok seviyorum. Tabii yine sanssiz oldugumdan ailesi az bir sey baskıcı olabiliyor bu da benim bazi isteklerime karsi çıkarıyor beni uzuyor kendisi sessiz pek arkadasi olmayan birisi sevgisi belli karakteri guzel tipe gelirsek harika oldugunu dusunuyorum. Iliski istiyordum hatta romantik dizi izlemeyi cok severim ve ozenirim Şu an bunlari gerceklestirecek bir ortamim olsa bile sevgimi yansitamiyorum nasil daha cok sevebilirim ve gosterebilirim yardimci olur musunuz?
Sevgilime sevgimi gösteremiyorum, nasıl gösterebilirim?