Güncellemeler
+1 yıl
kıyafet, gezme, arkadaşlar, çevre vb konularda olası bir çatışma olur mu siz bu iki taraftan birinde olsanız bu ve benzeri konulardaki tutumunuz ne olurdu karşı cinse takındıgınız tavır?
Maskülen bir erkek ile feminist bir kızın olası bir evliliği olsa bu nasıl bir seyir alır. Siz bunlardan bir taraf olsanız nasıl davranırdınız karşı tarafa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Feministliği tamamen aynılaştırmadan yönetebiliyorsa sorun olmaz. Sonuçta biyolojimiz de psikolojimiz de aynı değil.
Feministlik bana göre iki tarafın da değer görmesidir. İki taraf da taciz edilmesin, öldürülmesin, sevilsin ve dinlenilsin demektir. Ya da bir zenci bir sarışından daha altta değildir demektir.
Fakat kadınla erkek her noktada aynı olamaz çünkü doğasına aykırı. Zaten olursa da mutlu olamaz. Sen de bir erkeksin, şimdi hayal etmeni istiyorum. Sevgilin/karın kas yaparak senden daha çok güçlense ve evinize hırsız girdiğinde o kovalasa veya da karın tacize uğrayacağında yanında sen varken bile o indirse bu senin erkeklik gururunu kırmayacak mı?
Ya da çocuğu sen yaptın ve o taşıyıp doğurdu. Görev sırası sana geçti diyerek senin emzirmeni isteyebilir mi? Veya da sütü geldiği halde "başka bir süt anne bul ve ona emzirt" dese etik olur mu? Varlık içinde yokluk çekmeye gerek var mı? Bence yok..
Kadınla erkek birbirini tamamlar. Kekin üstüne kremanın yakışması gibi. İki tane keki üst üste koyunca o şey bir pasta olmayacağı gibi ortada kek varken de yeni bir keke de gerek yoktur. Bunlar asla birbirini tamamlamaz.
Yani sonuç olarak çatışma çıkar mı çıkarsa hangi konulardan çıkar
Zaman zaman cikabilir ama dedigim gibi feministligi ayarinda tutarsa, erkek de kendi dengiyle birlikte olursa pek cikmaz sorun.
Mesela bazi erkekleri goruyorum da adam kiskanc ama gidip de acik giyinen kizla sevgili olup sonra cildiriyor. İlk adimi %99 erkek yapmiyor mu? Biraz da bile bile lades demeyin☺️ yurumeden once inceleyin size tavsiyem.
Filmi bile incelemeden izlemeyiz degil mi?
Yani kızın ya da erkeğin sevgilikte biraz toparlanması gerekmez mi gerekir mi. evlilik ayrıca önemli orada daha başka olmali
Evet toparlanmali biraz ama bir kisiyi 180 derece degistirmek cok zor. En fazla 50 derece degistirebilecegini unutma. O yuzden asla anlasamayacagin birisine açılma.
Kadınlardaki tabular neler sence
Sen kendini düşün uyumlu biri misindir. Daha gençsin ama bu kafayla dusun
Empati kurabiliyorum cogu yerde ama bunu kullanarak beni en zor ortamlara sokup da katlanmami bekleyen birisi olmamali.
Bence bir erkek kadinini koruyup kollamali ve bu sadece tacizcisinden degil. Eger annesi/gorumcesi eziyorsa ona karsi da koruyucu olmali mesela.
Bu demektir ki erkegim aslan ama bana miyavliyor. İste bu da benim hosuma gidecek bir sey.
Zor ortamlar nerelerdir mesela
Yani affederim diye sınırlarimi zorlamamali
Uzun bir süre geçmiş sorunun üstünden haklı olduğuna kanaat getirdim. Böyle bir şekilde düşünmen erkeği de mutlu eder. Herkes senin gibi ölçülü düşünmüyor maalesef. Mesela bu bakış açın ile eşin ile kıyafet konusunda nasıl düşünürdün. Çok konuşulan bir konu bu ilişki de.
Bir erkek için ideal olabilen bir kız olarak nasil bakarsın
@Erbabm Empati icin tesekkurler 🙏
Ben zaten cok acik giyinen biri olmadigim icin kolay kolay karisacagi bir durum olacagini dusunmuyorum.
İlk adimi genelde erkekler attigi icin bu konuda da once erkek kadini incelemelidir. Yani cok acik giyinen bir kadinla yapamayacaksa, oyle bir kadina zaten en basta yazmamalidir.
Çok açık giyinen biri değilim dedin ya biraz dekolte biraz diz üstü ve crop bu şekilde mi giyim tarzın daha fazlası olmaz diyorsun
Onu sayili kez giymisimdir.
%99 kapali giyiniyorum. Dekolte - bel - bacak kapali oluyor.
Evlendiğinizde 2. Dünya savaşından biraz daha aksiyonlu bir hayat yaşacağınızı öngörüyorum. Bunun sonu ya onun feministliği bırakmasıyla, ya da boşanmanızla sonuçlanır. Çevremde var öyle tanıdıklarım.
senin görüğü çatışmaya örnekler verebilir misin? maskülen erkekte sonuçta elli bir duruşa sahip
Şiddetli geçimsizlik ve boşanma noktasına kadar gelebiliyor.
feminist kızlar bir sktr olsun gitsinler kanka helede tr de bulunan denyo versiyonları dünyanın onların etrafında döndüğünü sanıyorlar eşitlik değil üstünlük istiyorlar kekolar