Aşk İlişkileri Senden hoşlandığını belli eden sonra gidip başkasıyla sevgili olan erkeğe ne denir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hikayelerime kalp atmıştı, bana bakarken yakalamıştım bir keresinde hoşlandığı için mi baktı orasını bilmiyorum Senden hoşlandığını belli eden sonra gidip başkasıyla sevgili olan erkeğe ne denir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Hoşlandıgını sana söyledimi ya da hoşlanmasından dolayi sen ona ben senden hoslaniyorum dedin mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Demedim ama demeyi düşünüyordum ki sevgilisi olduğunu öğrendim benim hikayelerime kalp atmıştı Yorumla Γιατί +1 yıl Hikayeye kalp atmak hoslanmak mı demek? Birde geç kalmışsın sonradan yapacak bir seyin yoksa gitmesi bir şey ifade etmiyor. Yorumla Soran +1 yıl Ben hoşlandığım kişinin hikayelerine kalp atarım öyle herkesinkine atmam açıkçası ondan dolayı böyle düşünüyorum. Yorumla Γιατί +1 yıl Sen oyle yapıyorsun diye başkası da yapınca öyle olduğu anlamına gelmez. Algını değiştir. Yorumla Soran +1 yıl Bana göre öyle açıkçası. Yorumla Γιατί +1 yıl Sana göre öyle olması mutsuzluk yaratacaksa bunu yasaman gerekiyor o zaman. Bana kızacaksin ama bu anlamda baskasına gitmesinde bir sorun yok. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Γιατί +1 yıl Olur Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Benden hiç hoşlanmamıştır ya da ayran gönüllüdür 1 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. butun storulere kalp atiyodur ya da hangisi tutarsa 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karaktersizlik denir. 1 0 Yorumla
-Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Güle güleee 🙋 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tr erkekleri hiç şaşırtmıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne olduğunu söylememe KS izin vermiyor 0 0 Yorumla
Farukensarbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yanlış anlamışsındır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hikayelere kalp atmakta mı yanlış anlaşılma oluyor? Yorumla Farukensarbayrak +1 yıl Onu bende atıyorum Yorumla Soran +1 yıl Atıyorsanız beğenmişsinizdir kızı kalp atıp hoşlanmadım demeyin lütfen Yorumla Farukensarbayrak +1 yıl Beğenmek le hoşlanmayı karıştırıyorsun Yorumla
iwasenchanted Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl kardeşim denir 0 1 Yorumla iwasenchanted +1 yıl Kalleşşş denirrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hoşlandıgını sana söyledimi ya da hoşlanmasından dolayi sen ona ben senden hoslaniyorum dedin mi?
Demedim ama demeyi düşünüyordum ki sevgilisi olduğunu öğrendim benim hikayelerime kalp atmıştı
Hikayeye kalp atmak hoslanmak mı demek? Birde geç kalmışsın sonradan yapacak bir seyin yoksa gitmesi bir şey ifade etmiyor.
Ben hoşlandığım kişinin hikayelerine kalp atarım öyle herkesinkine atmam açıkçası ondan dolayı böyle düşünüyorum.
Sen oyle yapıyorsun diye başkası da yapınca öyle olduğu anlamına gelmez. Algını değiştir.
Bana göre öyle açıkçası.
Sana göre öyle olması mutsuzluk yaratacaksa bunu yasaman gerekiyor o zaman. Bana kızacaksin ama bu anlamda baskasına gitmesinde bir sorun yok.
Peki
Olur
Benden hiç hoşlanmamıştır ya da ayran gönüllüdür
butun storulere kalp atiyodur ya da hangisi tutarsa
Karaktersizlik denir.
Güle güleee 🙋
Tr erkekleri hiç şaşırtmıyor.
Maalesef
Ne olduğunu söylememe KS izin vermiyor
Kız ondan hoşlandığını zannetmiştir.
Yanlış anlamışsındır
Hikayelere kalp atmakta mı yanlış anlaşılma oluyor?
Onu bende atıyorum
Atıyorsanız beğenmişsinizdir kızı kalp atıp hoşlanmadım demeyin lütfen
Beğenmek le hoşlanmayı karıştırıyorsun
Şerefsiz.
kardeşim denir
Kalleşşş denirrr
Capkin