Mecburi olarak ya da vakit geçirmek için Seninle görüşüyor olabilir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görüşmek istiyor, çok ısrar ediyor , ben kabul etmedim, küstü diye bir kere iş yerine gittim geçenlerde. Bir on dakika filan konuştuk iş yeri önünde. Sonra beni canlı görmek istediğini sevdiğini özlediğini söyledi. Bende sınırlarıma dikkat edersen görüşürüm, samimiyet seviyorum ama cıvıklık istemiyorum dedim. Tamam dedi ertesi günü öpücük atmış , o gün saydırdım, cevap yazmamış. Neyse aradan bir hafta geçti bana bir anda Günaydın yazıp ara beni görüşelim gibi ısrar etmeye başladı. Önce geçiştirdim. Anladığı için soğuk yapıp trip attı. Bende sınırlarım ihlal ediliyor, kendimi kötü biri gibi hissetmeme sebep oluyorsun, bu yüzden görüşme konusunda isteksizim yazdım. Görüldü attı
Ben buluşmak istemiyorum sınırlarıma uymadığın için dedim, o da sınırları olan arkadaşça bir buluşma istemediği için bunu açıklamak da istemedi o zaman
Takip atamam :) eski iş arkadaşım , buluşmak istedi, dün arasana müsaitsen, şuradayım görüşelim dedi. Bende önce müsait değilim dedim. Sonra bana trip atıp görüldü attı. Sabah ezanı ile uyandım. Bana da geldiler bende direk neden görüşmek istemediğimi açıkladım. Ona da görüldü attı
Yani yok popon güzel yok sana yükseliyorum yok bornozlu foto atma yok her konuşmada nerdeyse duştan yeni çıktım deme yok öpücük atma… bunları istemiyorum dedim.
Öyle düşündüm ve sınır çektim, tamam üzmücem seni , cinsel ima yapmıcam, rahatsız etmicem , sadece yüz yüze görüşmek istiyorum dediğinin ertesi günü öpücük attı yine. Çapkın diye de duydum. Kendimi iyi hissetmiyordum, kullanılıp atılcam hissini aşamadım
Öyle kabul edemem. Sanırım o da sizin söylediğiniz gibi düşünüyor. Ya benim istediğim gibi ya da olmasın modunda sanırım. Cevap atmayan adam durumlara bakıyor.
Görüşmek istiyor, çok ısrar ediyor , ben kabul etmedim, küstü diye bir kere iş yerine gittim geçenlerde. Bir on dakika filan konuştuk iş yeri önünde. Sonra beni canlı görmek istediğini sevdiğini özlediğini söyledi. Bende sınırlarıma dikkat edersen görüşürüm, samimiyet seviyorum ama cıvıklık istemiyorum dedim. Tamam dedi ertesi günü öpücük atmış , o gün saydırdım, cevap yazmamış. Neyse aradan bir hafta geçti bana bir anda Günaydın yazıp ara beni görüşelim gibi ısrar etmeye başladı. Önce geçiştirdim. Anladığı için soğuk yapıp trip attı. Bende sınırlarım ihlal ediliyor, kendimi kötü biri gibi hissetmeme sebep oluyorsun, bu yüzden görüşme konusunda isteksizim yazdım. Görüldü attı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mecburi olarak ya da vakit geçirmek için Seninle görüşüyor olabilir
Yani seni tam olarak kendi isteklerinde yer bulamamış yani
Nasıl yani anlayamadım
Kendisi aslında cıvık ilişki istiyor
Bunu da direk diyemediği için cevap yazmadı o halde
Aynen öyle şimdi buluşunca Seninle böyle samimi olamicak bir yabancı gibi de yapamicak arkadaş mıyız biz diye düşünüyor kendi kendine
Ben buluşmak istemiyorum sınırlarıma uymadığın için dedim, o da sınırları olan arkadaşça bir buluşma istemediği için bunu açıklamak da istemedi o zaman
Olaylar olaylar sjjssdsfs
😂😂😂😂
Falan yani 😄
Hıhım 😅
Askdjds
@doğukanAt33 cevap sahibi sana diyor sanırım 😄
Bi şey demedim güldüm sadecee djdhds
Olsun 😄
Konuşalım mı istiyorsun sjdbs okumak eğlenceli oluyor di mi 😅
Çöp çatasım geldi dermişim 😄
Bu arada ben sen diye hitap ettim de özür dilerimm utandım 😅🫢
Fark etmedim yaşı
Sorun değil 😄
Teşekkür ederim 🥰
Yeni fark ettim de sjdb çöpümü çok şey etmeyin sevgilim var 😅😁
Buluşmak istemediğinden
Hayır bana teklif etti , görüşmek istemediğimi , bana kendimi sınırlarımı ihlal ettiği için kötü hissettirdiğini söyledim. Görüldü attı
Senmi istemedin , kim bu olay ne tam anlatsana takip atıp
Takip atamam :) eski iş arkadaşım , buluşmak istedi, dün arasana müsaitsen, şuradayım görüşelim dedi. Bende önce müsait değilim dedim. Sonra bana trip atıp görüldü attı. Sabah ezanı ile uyandım. Bana da geldiler bende direk neden görüşmek istemediğimi açıkladım. Ona da görüldü attı
Doğru olanı yapmış
Neden? Gurur yapıp yazacak bir şey bulamadığı için mi? Yoksa takıyor gibi gözükmek istemediği için mi?
Görüşmek istemiyorsan onu istemiyorsundur oda istenmediği yerde durmamış adam gibi adamm
Cevap dahi yazmaya tenezzül etmemiş
Normal olan o zaman, gururlu biri. Neyse ne yapabilirim ki? Sevmiyor değilim ama yolu açık olsun
İstememişsin neden üzülüyorsun?
Cıvıklık istemiyorum dedim ben , kendimi kötü hissediyordum taviz veriyor gibi.
Cıvıklık istemiyorum ne alaka ya
Yani yok popon güzel yok sana yükseliyorum yok bornozlu foto atma yok her konuşmada nerdeyse duştan yeni çıktım deme yok öpücük atma… bunları istemiyorum dedim.
Cinsel açıdan mı yaklaştıgını düşündün
Öyle düşündüm ve sınır çektim, tamam üzmücem seni , cinsel ima yapmıcam, rahatsız etmicem , sadece yüz yüze görüşmek istiyorum dediğinin ertesi günü öpücük attı yine. Çapkın diye de duydum. Kendimi iyi hissetmiyordum, kullanılıp atılcam hissini aşamadım
Geri dönsün istetmiydin?
Düzgün bir şekildeyse evet
Ya öyle kabul edersin ya da sende unutmalısın
Öyle kabul edemem. Sanırım o da sizin söylediğiniz gibi düşünüyor. Ya benim istediğim gibi ya da olmasın modunda sanırım. Cevap atmayan adam durumlara bakıyor.
Aynen öyle beklemeye almış seni yaşlarınız kaç
Dayanamaz nasıl olsa konuşmamaya diyor o zaman
Hmm burası çok uzadı bi takip at istersen artık
İstemem
Pekte istemiyor demek ki
Buluşmayı isteyen o, kabul etmeyen benim, neden istemediğimi açıkladığım mesaja cevap yazmadı
Red edilince değişmiş demek ki
Takmamaya başladı gibi mi?
Yani öyle görünüyor. Görüşmek istemeyince değişiyorsa zaten samimi değildir
Seninle iletişimde olmak bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor sınırlarımı ihlal ettiğin için dedim
Sınırlarını ihlal etmemeli hatta özür dilemeli
Dilemedi işte , bence ben haklıyım ya
Evet haklısın. O ne öyle ya trip atıyor birde erkek haliyle. Sınırlarını belirlemissin ve buna dikkat etmiyorsa uzak dur
Derdi fafenk olduğu için cevap bile yazmadı olarak yorumluyorum ben bu durumu
Anlamadim
Derdi oynaşmak mıydı yani diyorum
Büyük ihtimal öyle görünüyor
Sinir oldum ya
boş ver ya değmez öyle kişi için üzülmeye
🥲
Kaç yaşındasın?
Boşverin
Peki nasıl istersen