Öncelikle 21 yasındayım. Ben mesela hayatta 1 kere birini sevdim sonra ne bo*k olduklarını anladım erkeklerin bilimsel bilgilerim ve tecrübelerimi yanında yaşadım. Yani erkeklik ne hormonları ne bunların bilgisini bildim ve aynı zamanda sevdiğim kişi de bu bilimsel bilgileri doğruladı. Artık gözüm açıldı sevgi bir kere olur o da cahilken olur. Nasıl sevmeye devam edebiliyorsunuz? Salk misiniz? Mesela erkeklerin fizyolojisini tanıdım bununla beraber birini sevmeye çalıştım mk ciddiyim bi daha sevemem ne iğrenç bir cinsiyet bu erkekler. gerisi aldanma olur diye düşünüyorum. Çünkü ögrenince sevecek şey kalmıyor ortada. Ben şu an erkek organıın sürekli kalktıgını bildiğim için her an aldatılacagını düşünen takıntılı bir ma*nyağım? Ama bunu bilmeden önce ve bunu öğrendiğim kişi ilk sevdiğim kişiydi zaten Allah'tan o çok iyi oldu öğrenmeden de sevebilirdim birini o tam bir aldanma olurdu. Ama durdum durdum erkekleri tanımadım konusmadım bilimsel olarak bile bilmedm sonra birden ikisini yanında yaptım. şu an en ufak şeyi aldatılma sayan bir manya*gım ama erkek fizyolojisini bilmeden ve birini sevmeden önce (öğrenirken bile sevmeye devam etmiş olmam bile mucize aynanda denk geldi dedim ya ) işte bunlardan önce çok saf aşık bilmeyen bir kızdım ama manyağ*a döndüm bilgi beni böyle yaptı arkadaşlar erkekleri sevmiyorum. Bıtane erkek görmüş genelliyor gibi cümleler duyuyorum ula*n fizyolojiyi elbet genelleyeceğim ben bunu takıyorum okadar anlamıcak bişi yok? Ben karakter genellemiyorum ki? Anlamıyo kimse tüm erkekler aynıdır diyen kızlar gibi sanıyor. Ama evet temelde gerçekten aynı ben fizyolojinize takmış biriyim ama her şey hormonları yüzünden oluyor. böyle değilken ben kadar aşık göremezdiniz belki ama bilgi nelere kadir işte. Ben bilgi öğrenince böyle oldun bişiler yaşadığım için değil. Yaşasam da yaşamasam da beni erkeklerden uzak tutan şey FİZYOLOJİLERİNİ SEVMİYOR OLDUĞUM fikir. Hadi anlayın be. bilmesem daha mı iyidi? İllaki bir gün öğrenecektim. aşkı bir kere hissettim yeterli değil mı? Fazlası abartı. İnsanları anlamak yeterli bana şu an. Onu da çok akıllıca öğrendiğimi düşünüyorum. Hatta erkek cinsini anlamak neler etrafmızda gezip yürüyor bilmek çok tuhaf, tüm gerçekler yüzüme çarptı birden. İlk sevdim duygusu hissettiğim erkeğe bu fikrimi açınca e normal diye geçiştirdi. Bir şey de diyemez yapamaz zaten. Normalse her şeye kalkması ben de sevmem bu cinsi okadar net. O kişi de özel olmuş oluyor maalesef birazcık iğrenç birisi ama özel olmuş oluyor :(( çünkü bir daha birini sevemicem. İnsanlar unutmak için ondan ona gidiyor ama bir cinsiyeti sevmemi engelleyen bir şey varsa neden ondan ona gideyim ki. Unutamayayım özel olsun ne fark eder? Hiçbir şey farketmez... Bu he rşeye kalktıgı bilgisini bu yaşa kadar nasıl öğrenemdin derseniz işte bu beni saf yapan ve erkeklerle yıllarca konusmamı sağlayan şeydi. Ama mnyk gibi değişeceğimi bilsem ben de geç öğrenmemi doğru bulurdum. Karakter işte naparsın yaşıcagımı yasadım bu fikre ulaşmadan önce en azindan
Sadece biriyle ilişki kurmak kadınları veya erkekleri tanımaya yetmiyor mu ne diye sevgili bulup duruyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilimsel bilgilerimi öğrenmem birini ilk defa sevmeme denk geldi çünkü çok uyudum onceden evet okadar cahil kalabilmeyi ve saf olmayı basardım. Diğer kızların durumu ne bilmiyorum. Ben böyleydim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok karamsar değil mi sence bu yorumların. Ve her erkek böyle değil ayrıca çok iyileri var. Her erkeğin kötüsü olduğu gibi kadınların da kötüsü var.. Böyle bir genelleme yapamazsın. Ben de erkeğim ama çoğu kişiden duygusal olduğumu söylüyorlar... e benim gibileri var ama karşına çıkmamıştır daha. Doğru kişiyi bulamamaşsındır. Tabi doğrusunu sen bilirsin... Ne yapacağın sana kalmış ama bu denli erkeklerden nefret etme derim. Ediceksem hepsinden değil...
*Ediceksen hepsinden değil...*
Fizyolojinize takığım her şeyi aldatma sayıyorum karakteriniz mükemmel olsa da önemi kalmıyo ya olmuyo bende bakamıyorum öyle. İlk kişide öğrenirken bunları sevdim ha ozaman biraz sevgiyi tattım ama devam ettiremiyorum sevmeye.
Her şeyi aldatma nasıl sayabiliyorsun? Her seyi aldatma olarak saymaktan kastın ne? Orayı anlamadım :/
Eğer seninle birlikte olmasına rağmen başka kadını daha çekici buluyorsa evet. Ozaman fizyolojisi seni aldatmıştır demek ya da ilişkide canı sıkılmıştır demek. Ya da ilişki istemiyordur.
Seni seven gerçekten sever. Benim düşüncem bu. Herzaman ne olursa olsun destek çıkar
Kalkıyo dıye bu kadar kınlenenı gormedım daha once sjsjsj
Napim kızzzz
Yaratılıs hormonlar vs vs uzar gıder o yuzden sevgı konusunda haklısın zaten fızyolojık olarak ınkar goturmez bısey ıstemsızde oluyo ama takılma buna bu kadar kadınlarda da benzerı durumlar var yapılması gereken en azından daha ıradelı ınsanları bulabılmek bunu dogamız boyle normal dıye basıtlestırenı degıl
Evet evet normal diye basitleştiren benim ilk karşıma çıkan ne kadar düz kontrol edilemez bir cevap ya bi de bana kontrol edebilirsin kendini diyodu ders vermeye çalışıyodu Nekadar çelişkili dimi? Açıklama yapacak bir erkek yerine böyle e normal? Diyen hödük erkekler işte. Neyini seveyim ben bunların ya. Böyle birinin ilkim ve özel olması sinirimi bozuyor ama hepsi aynı olacak zaten öf. Açıklayanın açıklaması da şu oluyor, karıma kalkar sadece. Ya nerden bilcen Billemeyiz ki bunlar da karı koca birbirini kandırıyor yetmiyor geliyor burada beni kandırmaya çalışıyor ya.
Bunu kadın /erkek cogu ınkar eder cunku toplum olarak dıslanılırıd korkusu yasae evlı cıftlerın dahı fızıksel olmasada zıhnınde dusunceyle bırbırını aldattıgı bı gercek fantezı urunu olarak dahı olsa bunu yapan oldukca fazla hatta yapmayan yok bana kalırsa, mesele karakterıne tavrına ılıskısıne bunları normallestırıl bahane olarak sunmayacak bırı ama haklısın bunu kac kısı yapar kı bıldıklerı tek sey bız erkegız dogamız bu normal, kabullenmeyebılırız ama bununda cozumu bızde degıl zaten karsına bedenını dusuncelerını kontrol edebılen en azından daha mantıklı ınsanlar cıkar umarım
Kesinlikle çözüm bizde değil doğru evet yani kurulu bi düzen var kimse böyle basit şeylerle uğraşmıyor saf olmakveya olmamaktan daha büyük bir mesele var birisi sevdiği ile bunları konuşmayıp ne kadar normal deyip geçiyorsa ondan olmaz bence. burdan bile cevap alabiliyorum bazı erkeklerden neden ilk sevdiğim normal diyip geçen bir maldı? Kendi de bilmiyor ki mq. şu an açıklayaan olsa hatta aşkım kalktı özür dilerim diyen biriyle bile olsam bu gerçek doğasıyla sevemem ki ben kimseyi. Ben öncedn insanların düşüncesine bile takan biriydim. şu an derdim ikiye katlandı bu maddesel olaylar da çıktı basıma. 2 kat güvensizlik işte. Normal diye bakan sadece erkek olur ama sevdiği için çabalayan adam olur işte. Ama adam olması erkek olmasını değiştirmiyor benm gözümde ... En azından mantıklı olsalar da arkadaş bari olsam bari bu erkeklerle ne diyim ya.
İlk defa bi kız cevap veriyor bu kadar ayrıntılı bu arada böyle bi soruma o çok iyi teşekkür ederim :) uzaylı mısın felan demişlerdi kızlar önceden sorduğumda
İlk 3 satirda karakterini ortaya koymussun nokta
Neymiş karakteerim. Erkeklerin karakterinin hepsinin aynı olduğundan bahsetmedim okumazsan böyle olur işte
Ne bok olduklarini kelimesi yeterli bence onu duzelt sonra tartisalim
Duzeltme icin saol simdi bir erkegi herturlu tav edersen o bilimsel dedigin sey kimseye olmaz sadece sana olur kadinliginizi kullanmayi bilirseniz eldeki sizin olur
Öf tamam düzelttim okucan mı şimdi sanki
Okudum evet
Emin değilim öyle diyen erkekler var da bu tatmin edici değil ya öğrendim bi kere...
Ben sizin anotominize kadar biliyorum herseyinizi yanlis yapip sonra boyle sizlaniyorsunuz
Tamam kadınlarınki de aldatmaya müsait belki de ben maddesel dünyayi sevmiyorum zaten ya.
Maddesel olmayan erkeklede sen yapamazsin
Ben ne kadar kadın olursam olayım erkek doğası kötü kalkmaz demen yalan bea sadece karıma kalkar demek ne kadar doğru. Ben bişi yaşamadım. Sızlancak bişi yok.
Dogru seyin kalkmasindan bahsediosak ben ilgi duydugum kadindan baskasina cinsellik hissetmeyen biriyim
Sen erkeksen onlar ne oluyor bana e kalkması normal diyenler ömer boyunca birsürü kıza kalkmıs erkekler neyi savunup manipüle ediyor bizi ozaman neden kabul etmek zorunda bırakıyorlar bizi madem aklıyla kontrol edebilen erkekler var da?
Belli yasa kadar edemiyoruz belli yastan sonra ediyoruz
Belli bir yaştan sonra en ufak kıpırtı olmayacak seviyeye geliyor musunuz peki?
Gorustugumuz kisiyle gene ayni olur durum hatta daha fazlasi cunki el ele tutusuosun opusuosun e haliyle oluyor ama dier kizlar erkek gibi geliyor sevgilinden baskasi yalan ama bu konuda sadece kendini egitenler mesela benim sevgilim varken bi kiz kucagima oturup seni istiyorum demisti umursamadan kalk sg surdan dedim :)
Seni bunun için manipüle edicek erkek varsa zaten onunla birlikte olma. Dediğim gibi o çok az orandaki olan erkekleri ara. Fizyoloji kısmını ikinci plana atan erkeği bulmayı çalış. Umarım kendimi doğru ifade ettim.