Sevgilimden açıkça ilgi görmek istediğimi söylememe rağmen anlamıyor, ne yapabilirim?

Aynı iş yerinde çalıştığım çocukla zamanla birbirimizden hoşlandık ve sevgili olduk. Ama müdürümüzün ilişki durumları kırmızı çizgisiymiş ve benim sevgilimde müdürle bağları baya güçlü olan biri. Bir ay önce ikimizde işten ayrıldık. Çünkü işyerinde bazı zorbalıklar sözlü tacizler oldu ve ben bunu müdüre şikayet ettiğimde bu terbiyesizliği yapanların ikisini çıkardı asıl ele başına hiçbi şey yapmadı ve o kişi de benim şikayetime karşılık bizim ilişkimizi müdüre söyledi. Ama biz ilişkimizi hiçbir zaman işimize yansıtmadık. Sadece benim telefonuma sevgilimden gelen bir mesajı görmüşler ve ilişkimizin oldugunu anlamışlar bu yüzden hep bi gönderme yapmaya çalışmışlardı ilişkimizin oldugunu biliyolardı ama bizden duymak istiyolardı kısacası müdür ilişkimizi öğrendikten sonra birimizi işten çıkarmayı düşünmüş o kişi de bendim çünkü sevgilimi bi oğlu gibi görüyodu sevgilimde bunu tahmin etti bunun konuşmasını yaptık ve kendini suçlu hissedip müdüre benimle ilişkisini açıkca söylemiş ve müdür benim için gelip istifasını versin yoksa babasına söylerim diyerek tehdit eder gbi konuşunca asıl ortalık karıştı babam devreye girince müdür biraz kıvırdı hiçbi şey olmamış gibi kabullenelim herkes çalışmaya devam etsin konuşması yaptı ama ben asla böyle devam edemezdim sırf bana tazminatımı vermemek için beni işten çıkarmıyodu o yüzden benim durmayacagımı bildiği için bana istifa yazdırtmaya çalıştı ve o an ben tazminatımı yaktım çünkü hayatta bazı şeylerden daha önemli anlamlı şeyler var sevgilimde kendini suçlu hissedip o da işi bıraktı ama işten ayrıldıktan sonra ikimizde bunalıma girmiş gibiydik ben onun yanında olmaya çalışıyorum konuşmak için can atıyorum ama o sürekli kafasını başka şeylerle rahatlatmak istiyo oyun oynamak video izlemek arkadaşlarıyla geç saatlerde dışarı çıkmak şu an bana bir mesajı bile çok görüyor ve benim çok zoruma gidiyo bana ilgisiz uzak sogumuş gbi davrandıgını söylediğimde kolay seyler yaşamadık ve artık nasıl davranacagımı bilmiyorum benim karakterim böyle kimseye bi şey anlatamıyorum hep içimde yaşarım sana yansıtmak istemiyorum diyo ama bende kötüyüm ve onun sevgisine ilgisine ihtiyacım var birazcık olsa da onun düşüncesine ondan güzel şeyler hissetmeye ihtiyacım var buluştugumuzda da bana katı davranıyo pek konuşmuyo benim konuşmamı istiyo ve ben sadece çabalıyorum pes etmemeye çalışıyorum ama hergün yavaş yavaş ölüyorum

Sevgilimden açıkça ilgi görmek istediğimi söylememe rağmen anlamıyor, ne yapabilirim?