Aklımdaki fiziksel ve kişisel özelliklere sahip kişi bir türlü karşıma çıkmıyor hukuk okuyorum sen senem bu 4 sene içinde karşıma yine çıkmadı çıkanlar kafamdaki o tipe uymuyorlar maalesef sizce hayal mi çıkmaz mi karşıma kafamdaki kriterlere uygun kişi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İdeal tipten kastın çoğunlukla dış görünüş galiba bir yoruma olan cevabını gördüm de kendini "ideal tıp" terimine bağlarsan yani illa bu olucak gibi dersen söylediklerinden de daha iyi olan birini kaçırabilirsin yani birazcık işleri akışına bırak (bence)
Ama tamam bak karakter önemli zaten karakteri yoksa tipinin benim için önemi yok ben hem tipi hemde karakter olan birisini ideal tip olarak görüyorum
Tamam şöyle yapalım, Kriterlerimiz nedirden başlayalım, bakalım aradığınız kriter gerçek dünyada varmıymış.
Belki de hayaldir istediğin olabilirmi
1.87 boylarında açık kumral yeşil gözlü esmer veya cok beyaz tenli olmayan sportik dürüst gerçekten seven değer veren bir tıp öğrencisi doktor adayı olsun herşeyden önce karakter şart ama karakter yoksa ne tipi nede mesleğinin önemi yok benim için
Şimdi başlangıçta iyi gidiyordun, sonra bozdun 😂
1.87
Açık kumral, yeşil gözlü sportik, buraya kadar bayağı kişi sıralanmıştı, dürüst dedin sayı azaldı. Tıp öğrencisi dedin sayı dahada azaldı, Karakter dedin 🤣🤣🤣
🫣Aa o da ne filtre de bekar kişi kalmadı.
Şimdi sen fiziksel özelliklerini say bakalım, kaç kişinin hayalisin 🤣
Kendimi anlatmayı sevmem sıradan bir insanım ama kötü birisi değilim.
Ama olmazki, bu beklentindeki insanın senide beğenmesi gerekmezmi, cennet güzeldir ama günahsızlar girebilir.
Kişiden kişiye değişen bir şey birisinin beğenip beğenmemesi
Yani bir torba laf ettim buradan bunumu çıkardın, pes doğrusu
Apla muavin ya da kaporta ustası ya da fabrika işçisi olur mu?
Bunu bilemezsin ki, bence fiziksel özelliklerden ziyade karakterine odaklan umarım dilediğin gibi biri karşına çıkar
Fiziksel özelliklerini beğenmezsem dikkatimi çekmez ki nasıl seveceğim tamam karakter aşırı önemli ama hem karakter hemde diş görünüşü iyi olsa daha iyi olurdu
Armudun sapı üzümün çöpü derken hayatı ıskalama en azından kriterlerine yakın birine şans tanı bence
Sorunda bu işte bana çıkma teklifi edenlerin aklımdaki tiple uzaktan yakından alakası bile yok ya özür dileyerek söylüyorum afgan pakistan suriyelilere benziyorlar arkadaşlarıma çıkma teklifi edenlerde böyle yani tek ben değil
En içten dileklerim ile umarım karşına çıkar belki de hiç ummadığın anda
İstediğin kriterlere uygun birini bulman için istenen kriterlerde biri olman lazım aksi takdirde yalnız öleceksin 👍
Pardon da napmisim yani kimseye bir kötülüğüm yok ortam kızı da değilim sigaram bile yok
Boyun ve kilon kaç?
165 54 kilo
Neden soruyorsunuz?
Senin istediğin özelliklerin bir çoğu bende yok ama ben bile 1,70 boyunda 55 kilo ince belli hatun istiyorsam senin hiç şansın yok.
Defol
Tek başına öleceksin 😎
187 boy demişsin zaten erkeklerin %90ı elendi.
Gerçekten ya
Bulmam zoe mu
net bulamazsın belki benzerini %70 oranda
Birde nerde bulacağımı bilmiyorum fakultedskiler hep afgan suriyeliye benziyor
O da bir şey mi benim hayalimdeki kişi 40 yıldır çıkmadı 😂
Kdjsjdks
Hiçbir zaman kusursuz istediğin özellikte bir erkekle karşılaşamazsın zaten biri varsa diğeri eksik olur her zaman
Napicam 😳
Benim gibi biri çıkarsa direk reddet uğraşamazsın
Reddediyorum zaten
Eline sağlık reyisss
Nasıl biri istiyorsun
Yazdım yukarda
Iyy doktorları hiç sevmem hepsi sünepe inşallah bulursun ama sonra ayrılırsınız sjjd
Neden öyle diyorsun ki şimdi 🙄🙄
Doktor arkadaşların mi oldu nasıllar gerçekten egolular mi?
Çok boşş bi egoları var ya canım tam nerden biliyosun diye sorma ahahsh
Banada bir sağlık çalışan çok aldattiklarini anlatmıştı aşırı çapkınlarmış
Onu bilmem karakter meselesi max hemşireyle takılırlar
Hemşireler çok peşlerinde ama hepsi yüz vermiyor 🤣
Sen kendine hukukçu bul
doktor olsun kumral olsun yeşil gözlü olsun yakışıklı olsun sportik olsun karakterli olsun
Iy renkli gözlü erkek vurduruyodur
Yalan söyleme
Söylemiyorum kardeşim ağlama
Nasıl birisi bu
Dalga geçeceksiniz simdi
Yok merak ediyorum olabilir her şey
1.87 boylarında açık kumral yeşil gözlü esmer veya cok beyaz tenli olmayan sportik dürüst gerçekten seven değer veren bir tıp öğrencisi doktor adayı olsun herşeyden önce karakter şart ama karakter yoksa ne tipi nede mesleğinin önemi yok benim için
Boyunuz kaç acaba sizin
Djshfjskgkr 165-166
Dalga geçmeyeyim diyorum ama minnoş dhsnnsndjdjdjd
Hayal bence
🤦♀️
Benimde cikmadii
Napacagiz
Arama asko seni bulur
Sanmıyorum ya bir şey yapmadan beklersek hiç gelmez çabalamak gerekiyor ama napacagim onu bilmiyorum dua edeceğim artık
Zaten birgün karşına çıkar buna inan hep
Teşekkür ederim hiç böyle sevgili aramadım yani her zaman kendi halimde takılan kızdım ama arkadaşlarım sürekli artık birisini sevmem gerektiğini söylüyorlar ister istemez etkileniyorum
evet oyle