Özgüven masaldır. Her kız uzun boylu ve yakışıklı erkek ister. Özgüvenli iken yazdığım tüm kızlardan red yedim. Çünkü boyum kısa ve yakışıklı değilim. Bizim sevme sevilme hakkımız yoktur değil mi? her şey dış görünüş.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kızlar boya göre seçtiği için yok
Şaka mısın 11. Sınıfta benden kısa bir çocuğa deli gibi aşık olmuştum çünkü çok nazik ve efendiydi
@Ruholojik
1.80 üzeri bulamadığın içindir. Zira 1.80 üzeri bulsan acaba ona bakarmıydın.
Sınıf 1.90 kaynıyordu
@Ruholojik
1.90 ların tümünün sevgilisi vardı. O yüzden boşta bulamayınca ondan haşlanmış gibi yaptın.
Yavrum kendini kandırmaya devam et aynen sen kısa boylu olduğun için kızlar senden hoşlanmıyo asla karakterine odaklanma : )
@Ruholojik
Hangi kız karaktere göre erkekle sevgili oluyor. Uzun boylu yakışıklı ama karaktersiz erkeği kısa, yakışıklı olmayan karakterli erkeğe tercih edersiniz.
şu an sadece sahip olamadıklarını kendi fiziksel özelliklerine bağlayıp topu bizim sözde karaktere önem vermeyişimize bağlamak istiyorsun. Umarım bir kız seni hayal edemeyeceğin kadar çok sever ve bizim karaktere daha çok önem verdiğimizi sana kanıtlar : )
@Ruholojik Hayret öyle bir kız var mı acaba. Varda biz mi red yemedik. Hiçbir kız karaktere bakmaz. Her kız sadece dış görünüşe bakar.
Tamam sen öyle düşün
Bi dk sen 178 misin
Olum senin bir sorunun falan mı var bunun neyi kısa
Benim aşık olduğum çocuk 163 falandı ayrıca o 1.90 ların ikisinin sevgilisi yoktu ve tipleri gayet iyiydii
@Ruholojik
Aslında kısa değil ama kızlara göre kısa. Kızlar en az 1.85 istiyor.
Ben de kızım?
@Ruholojik
O zaman demek ki 1.93 ler asosyaldiler. Bu yüzden seni kabul etmediler. Sende bunun üzerine 1.63 e yöneldin.
Ay senle daha çok muhatap olamicam kendine bahaneler üretip durmaktan başka yapmayı bildiğin hiçbir şey yok biri kızlar paradan hoşlanıyor der biri boydan öbürü tipten olum karakteriniz boksa kızlar sizi bi s'kim sevmez. Allah bilir şortolonda giyiyorsundur
@Ruholojik
Yooo eşofman giyerim devamlı. Ayrıca eğer uzun boylu ve yakışıklı olsak kızlar öyle birde severdi ki. Hiçbir kız yakışıklı ve uzun olmayan erkeğe karakterli sa bile bakmazlar. Baksaydılar bana başardılar. Çünkü her şey dış görünüş.
Reis kendinizi bu kadar acındırmayın be sırf dış görünüşün için biri seni seçecekse seçmesin daha iyi zaten ama sende bu durum da gidipte dış görünüşünden yazma kimseye her şey karşılıklı karaktere odaklan
@sitakunen
Hiçbir kız karaktere bakmaz, sadece dış görünüşe bakarlar.
Kaç yaşındasın aq onu söyle bana hangi türk kızlara açıldın ve reddedildin
Boy kaç bide
@sitakunen
Say say bitmez. Boy 1.78 .
Yaş?
25,5 . 26 olucam inşallah.
O zaman nasıl sevgilin olmadı la ben 1.70 im yine oldu etkilersen boya bakmıyorlar bir de kendini acındırırsan o ilişki orada biter haberin olsun
Kısa değilsin bide
@sitakunen
Benim bir kıza yazmamla red yemem bir oluyor.
Reis senin daha çok özgüven ya da psikolojik bir sıkıntın var gibi duruyor bence bir düşün bunu
@sitakunen
Düşündüm. Eskiden özgüvenim vardı. Taaa ki özgüvenle yazdığım her kızdan red yiyene kadar.
Kaç kıza yazdın reis peki ve yazdığın kızlar kimdi hiç tanımadığın kişilere mi yazdın mesela
@sitakunen
Birçok kıza. Hem tanıdığım hem tanımadığım.
Yani tanımladıklarının kabul etmemesi normal kimse yeni tanıştığı bir insanla sevgili olmak istemez ama tanıdıkları bilemiyorum bu tür durumlar insandan insana değişiyor dediğin gibi boya bakanlar var ama hepsi bakmıyor yani belki senin çevrende bulundurduğun insanlar öyledir
@sitakunen
Hepsi boya ve tipe bakıyor. Tanıdığım kızlara da açıldım ama sonuç olarak hep red yedim.
Kısa derken boyun kac
@bosvergitsinn35
1.78 . Kızlar en az 1.85 istiyor.
Kısa degilsin
@bosvergitsinn35
Evet kısa değilim ama kızlara göre kısayım. Ayrıca sen İzmirlisin. En kısa sevgilin 1.90 olmuştur. Orada 1.85 bile kısadır.
Her kuş kendi dengiyle uçar. Acı gerçekler
@Sabrinamabrina
Ama kızlardan kendilerinden uzun erkekle uçar. Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Boyum 168 benden kısa birini istemem diğer kızlar umrumda değil ne istedikleri ben istediğimi buldum bb
@Sabrinamabrina
Ama 1.85 den kısa erkek te istemezsin değil mi?
Yooo 185 ten kısa kıstasım bunlar değil
@Sabrinamabrina
En kısa sevgilin 1.90 olmuştur.
Üzülme kral biz de 1.93 üz hala yazan yok 🌚
@Muscovite
1.73 olmayasın. 1.93 erkeğe Kızlar kendileri yazarlar.
Yalan söyleyecek halim yok kral, 1.93 😁
@Muscovite
O zaman sevgilin olmuştur. Beni avutmak için olmadı diyorsun.
Senden kısasını bul sorun çözülmüş olsun
@RyanJack
Esas kısa boylu kızlar da acayip boy takıntısı var. 1.90 altını direkt terk ediyorlar.
Ben 1.84 üm senin teorine göre benim de terk edilmem gerekiyordu ama hiç yaşamadım
@RyanJack
Kısa boylular için dedim. 1.70 üzeri de en az 1.80 üzeri istiyor.
Kısa bul sen de 🐒
Kısa kızlar en az 1.90 istiyor.
Evet ben 2 metre istiyom
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 2 m olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Allam ya
170 var mısın?
1.78 . Ama kızlara yetmiyor. En az 1.85 istiyorlar.
yani öyle degilde setup daralır
Dar setup ta nasıl bulacağız.
bilmem boyu kısa diye bekar ölen görmedim bul işte 150 155 evlen
1.50-1.55 ler en az 1.90 erkek istiyor. Ayrıca kısa boylu erkekler asla sevgili yapamaz. Yaparsada sevgili olan kızın bir çıkarı vardır.
bilmiyorum boyu kısa oluota bekar kalan görmedim hiç hayatta
hayır
@Rabia4ad
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Adam haklı 😂