Sizce kızla tanışayım mı?

Bugün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum: Sabah kütüphaneye gittim. 3-4 saat ders çalıştıktan sonra acıktım ve yemek yemek için kütüphanenin bahçesine indim. Evden birkaç tane çörek getirmiştim. Ardından bir banka oturdum ve çörekleri yemeye başladım. Bir süre sonra yanıma 2 tane kedi geldi. Kediler yemeğime doğru yaklaştılar. Bende acıktıklarını düşünerek kedilere birkaç parça çörek verdim. Ardından kedilerden biri benim oturduğum banka çıktı ve yanımda getirmiş olduğum kitabı yalamaya başladı. Bence kitabımın üzerine düşen ekmek kırıntılarını yiyodu. Bu arada kediler yanımdan ayrılmıyodu :) İşte bundan birkaç dakika sonra yanıma benim yaşlarımda bi kız geldi ve şöyle dedi: "Yanınıza oturabilir miyim?" Bende başımı salladım. Ardından kız yanıma oturdu ve kedileri sevmeye başladı. Bende kızın hayvanseverliğinden dolayı ondan hoşlandım. Ama yemeğimi bitirdim ve cesaretimi toplayıp kızla konuşamadım. Kalktım kütüphaneye girdim. Yarın aynı saate yine yemek yemeye oraya gitmeyi düşünüyorum. Kızı görürsem tanışıcam. Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Acaba kız da benden hoşlanmış mıdır? Bu arada ben 18 yaşındayım ve kız da tahminimce 17 ya da 18 yaşında.

Kızı gördüğünde tanış.
Kız seni sevmiyo kedileri seviyo.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce kızla tanışayım mı?