Güncellemeler
+1 yıl
Yarım lütfen
Bir çocuktan çok ama çok hoşlanıyorum çok iyi bi sohbetimiz var sürekli ona alışverişe gidiyorum. Sosyal medyadan takipleşmiyoruz. Instagramı yok zaten. Galiba sadece Facebook. Açılmalı mıyım. Red veya değil fark eder mi akıl verin acil. Onunla olmak çok istiyorum. Redde versem kabul edicez maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gidip konuş tekrar
Ne diyim dükkanına gidip müsait misin özel bişey konuşabilir miyiz mi dicem?
Dudaklarina yapis birden seni iterse arkani dön kaç
Psikopat
Çok kritik ya bu başka yöntem söyle 😂
@GHOST-VENOM sus be 😏
Konusmayan birine sus demen peki 😁🤌🏻
öp iste kizim hafifçe ben yapmistim kücükken sonra cocuk ittirdi beni 😔 yere yapistiğimi hatirliyom sen de öyle olma da
@GHOST-VENOM 😠😠
Sjxjnsxjjx iyi yapmis erkek sjxbsj
Napıyım gelirmisin deyip öpeyim mi yuh 😂
@GHOST-VENOM yo bende sonra dovdum 😏😎😎
Açil ya nolacak 3 günlük dünya canikooo
@GHOST-VENOM cok mu komik geldi 😊
Tabi dovdun😂
Ivit bebis 🤌🏻😋
@GHOST-VENOM dayağimi yersin 🙅🏼♀️
5 yillik boksor💀👍🏻
Açılırım ama öpemem oda bende senden hoşanıyorum derse ozaman öperim 😂
@GHOST-VENOM 🙀 ben kaçiyom abim
Kos Şükrü Kos
Direk söyle çok tatlısın de neden uğraşıyor sosyal medyayla
Böyle düm düz karşısına çıkıp ondan hoşlanığımı mı söyliyim?
Söyle tabi seni tersleyen değil ya
Ya oda ister ya da Kibar dille kusura bakma der
Bugün akşam dükkanının önünden geçerken az kalsın gidip dikilecektim karşına. Söylicektim ama yapamadım kaçtım. Görmedi beni
Cesaretin olmazsa öyle kaçar durursun
Erkekler onlara açılan kızları ilgisini çeker mi
Sende ilgisini çeken ne oldu
Çok yakışıklı tam istediğim bi tip boylu iri ve esmer herşeyden önde çok tatlı dili
Erkek beğenilmeyi sever
Çok yakışıklısın diyerek gireyim ben mevzuya ozaman 😂
Tatlı dilin ve gözlerin etkiledi de
Yüzüne gidip özel bişey konuşmamız gerekiyo diyim yüzüne yoksa em iyisi mesaj mı atıyım direk. Mesaj daha iyi geldi sanki?
Mesaj olabilir
Yüzüne söylerken heyecanın olur belki
Evet çok kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyor onu görünce. Arkadaşlık istediği atmadan mesaj atıcam cevap veri
Çok merak ettim şu çocuğu
Çok yakışıklı baba yiğit gibi
Resmi var mı?
Kendisi görüp ne yapacaksın Allah aşkına sende mi begeniceksin?
O kadar çok güzel anlattın ki nasıl biriymiş merak ettim
Cesaret edemiyorum korkuyorum ona yazmaktan ya da karşısına geçip söylemekten ama onu çok istiyorum. Beni yanına yakıştırmamasından tenezzül görmemesinden korkuyorum. Eyer görünüşümü soracak olursan boyluyum güzel olduğumuda söylerler
Hayatında biri yoksa kabul etmemesi için neden yok
Yokmuş öyle demişti
Ne duruyorsun o zaman
Korkuyorum
Bekleme bence korkacak bşrley yok
Sen insllah evde kalirsin amin
Tövbe de. Ne var bir kız hoşlanamaz mı bi erkekten? Vurulduk işte adama
Jhuyyy
Amin
Yaslariniz kaç?
Benim 22 onun 25
Onun neyini seviyorsun
Çok merhametli tatli dili birisi ve çok yakışıklı hoşlandığım tipe sahip boyu posu falan.
Peki sen?
Bende tatli dili açık sözlü biriyim yani onunla çok iyi sohbet ediyoruz dükkanına gittiğimiz zaman. Bende boyluyum oda boylu baya uyumlu oluruz 😂
Cok kolay aslinda ona sevgilin falan var mı diye sor sohbeti devam ettir en sonunda illa ki sana da sorar sende deki senden hoslaniyorum
Annem kendisine sormuştu sevgili yokmuş. Ondan kendisine açılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum utanıyom. Hep diyorum kendine redet yersen ölüm yok ucunda ama ne yapacağımı bilemiyorum
Iste o zaman sor kackere crushin oldu kac kere asik oldun zevkin nasil sana sorarsa ben seningibilerden hoslanirim de
Söyletirim soruyum sormasına fakat dükkanına gidip senle konuşmam gerekiyor mu diyim ne için gitmiş olucam oraya? Telefon internet mağazası birde bu. Özel bişey mi diyim
Instagramdan konuş
Belirttiğim gibi instagramı yok maalesef. Facebook’u var sadece ama orayada sürekli girip girmediğini bilmiyorum. Ordan direk mesaj mı atıyım istek göndermedn
ya da direkt olarak numarani ver iste mesajlas musteri gibi sonra devam et
Yazı faceden direk bi konu bulayım müşterisi gibi sonra açılıyım diyosun
Eee kzbanim benim. napalim dhdjd
Ayıp be
Yimezsin
Derken?