3 yıllık ilişkide terk eden sevgili pişman olur mu?

2.5- 3 yıllık bir ilişkiydi. Saf duygularla gerçekten sevmişti. Alyans bile aldı ailesi biliyodu annesi gelinim diye bile arıyodu saatlerce konuşurduk. Neyse terketti beni. 1.5 ay sonra ben fake wpden çiçek storysi attım. Onun cebinde gibi gözükmek istemedim çünkü. Hemen irtibata geçilip bana yazdı arkdaşı. Barıştınızmı? Diye. Ki gayette biliyo hayatımda birimi var diye kontrol. Bende hayır barışmadık herkes kendi yolunda mutlu dedim. Sende mutlu gibisin birileriyle dedi. Bende olmaya çalışıyorum dedim. Sonra o da 40 ı çıksaydı bari. bende arkdaşımı mutlu ederim falan dedi. Bende ona zamanında ilişki içinde yapıyodunuz zaten dedim. Sonrasında geri lafı çevirip hayırlısı olsun hakkında kendine dikkat et dedi. Bende hayırlısı olcak bir durum yok, beni seven biriyle mutlu olmak istiyorum teşekkğr ederim dedim. Buna da kalp koydu.
Arkdaşlar kısaca cepten çıktığımı gösterdim birilerinin benle ilgilendiğini gösterdim. Kötü mi yaptım. Cepten çıkmam lazımdı. Pişman olur mu sizce? Yoksa tamamen şey mi der. O hayatında bende hayatıma bakarım tamamen bitti düşüncesine mi girer? Ne yapmam lazım.
3 yıllık ilişkide terk eden sevgili pişman olur mu?