Güncellemeler
+1 yıl
Acik dedigim sadece sac ve yuz okadar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar haram demissiniz ya elbette haram. Aranızda hic mi sevişen yok o da haram
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabiki dogru degil, cok yanlis. Bunun sevip sevmemekle ne ilgisi var. Bunun nikahla ilgisi var esin mi degil mi helalin mi degil mi ona bakar yoksa bizde sokakta, orada burada, unluler, fenomenlere falan asik olabiliriz o zaman bizde mi oramizi buramizi cekip atalim asigim ben diyip, bu nasil sacma sapan bir mantik.
He acik dedigin sadece sac ve yuzse sorun yok, bizde direkt iliskiye gireceksiniz sandik, yahu sen saka falanmisin, la havla... 🙄🤦♂️
Sizin gibiler yok olsun. Bizde biliyoruz haram oldugunu merak etme. Ben sadece saclarimi atcaktim. Niyette evlilik. Ne cinssiniz
Bunun sadecesi madecesi yok anlamiyormusun anlamak mi istemiyorsun?
Ne demek yok olsun asil sizin gibileriniz yok olsun islami boyle kirletip curutuyorsunuz sizlersiniz kara yuzu, basiniza aliyorsunuz ortuyu ama yapmadiginiz b. ok yok, ac basini rahat rahat gosterirsin hem boyle soru sormaya da gerek kalmazdin istedigin gibi cekinirdin fotonu.
Sor bakim babana dogru mu yanlis mi ne diyor o ne ister, onay veriyorsa atarsin tabi.
Geliyorsunuz burada yanlisinizi bildiginiz halde millete cemkiriyorsunuz suclu bizmisiz gibi, dogrulari soylemek boyle karsilanacaksa sormanin mantigi nedir ya da madem ne dogru "biliyorsun" ne diye sorarsin..
Aslinda atman dogrumu yanlismi ben karar vermem. Ama atacagin kisiye guvenip bunu kullanmamasina bak. Senin basina bela olmasin ya da bunu kotu emellerine alet edip seni uzmesin dikkat et
Hayir tabiki guvenilir. Acik dedigimde sadece sac ve yuz okadar
Ha ozamn secim senin sorun olmaz
Yani kalkip da afedersiniz orami burami zaten atmam
Sevişmek nasıl haram olsun. İnsalar duygusal şey yaşıyor orada. Neyse.
Arkadasin şerefsiz değil ise, çok çok iyi bir insan ise, ona çok güveniyorsan yap. Diğer türlü yapma
Canim zaten ben tek sacimi atacağım dedim. Yani vucudumu degil. Serefsiz tabiki degil. Atacagimda demedim aslinda. Dogru olmadigini bende biliyorum ama herkes okadar farkli anlamiski. Sanki hic opusup koklasmiyorlar sevgilileriyl. burada ahkam kesmeye basladilar
Saçını bile güvenmediğin kimseye atma. İnsanlar iyi niyetini suistimal etmesin. Ortalık şerefsiz adam kaynıyor. Sonra bir de akrabalarına bana böyle fotoğraflar yolladı filan demesin.
Hayır tabiki öyle biri değil
Kapalı bir bayanmışsın saçını ailen dışındaki insanları açık başını göstermemen gerekiyor diye biliyorum
Doğruyu yanlışı bu yaşına kadar öğrenemediysen bize sorman senin hangi yolds oldugunu gösterir.
Ciddi bisey soruyorum yadirganmayin yardimci olun
Atma kardeşim atma sonra yok şantaj yok bilmem ne atma
Kardeşim ben fiziğimi atcam demedim sadexe sac ve yuz okdr. Bahsettigim kiside erkek arkadasim
Doğru olmadığını sen bilmiyor musun? Buradaki ergenler doğru deyince doğru mu olacak?
Doğru değil ve atma sakın. Bu kez seni basit görecek senden yanlış şeylerde de isteyecek
Böyle atarsan o kapanmambın bir anlamı olmaz. O mu istedi senden bunu
Acik dedigim sadexe saçlarım. Okadar
Ama saçlarını göstermen haram.
Ewet biliyorum tabiki haram
O mu istedi bunu senden
O istedi sadece saclarimi. Ama asla zorlamadi yok diyince saygi duydu
Saygı duymuş işte. O halde karıştırma. Ve ayrıca hayır sevilmedim. 23 yaşıma geldim hâla bir kızla el ele bile tutuşmadım
Peki teşekkürler. Bende cok dikkat ediyorum boyle seylere
Asla zorlamadi zaten
Rica ederim. Bence de et lütfen
Ne bilim ilk defa sevdim ya ondan oldu 😎
Sevince kendini kaybetme. Unutma Allah istemezse hiç bir şey olmaz. Mutlu da olamazsınız. Ondan dolayı önceliğin kul sevgisi değil Allah rızası olsun
Peki cok teşekkür edeim
doğru değil ama hepimiz yanlış bir sürü şey yapıyoruz bu da onlardan bir tanesi sadece içinden geliyorsa at derim askim
Atma taraftari değilim ama şükür sizin gibi biri güzel yorum yazabildi. Yok yalnis diyen var. Sanki ben dogru dedim. Sanki onlar hic sevismiyor 😂 teşekkürler canim
Canim su dönemde millet neler yapıyor neler bu cok masum bence
maalesef sonumiz hayır olsun
Amin askim
Bu arada kapalı olduğun icin guvenmen amaclı tek gosterimlik at bence atarsan
Evet oyle olur ancak ya da yanyana gosteririm.
Oyle yap canim
Hayır atma kendini sadece biri için bozma sakin
Sadece saclarim
Sadece kendini onun için basitleştirilmiş olursun
Birak merak etsin
Tamam peki
Yanlış kocana bile gönderme
Yüzünü koymadan at bari
Haramda yarış olmaz 😅
İstiyorsan at tabiki
Hayır sakın yapma
Değil
Atma
Hayır atmamalısın.
Kanka herkes sevişiyo diye biz de mi harama bulaşıcaz? Ahirette herkes ayrı hesaba çekilecek. Ona göre düşün.
Değil