Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duyguları belli etme konusunda cinsiyetlere göre genelleme yapmak zor. Her bireyin kişilik özellikleri, tercihleri ve iletişim tarzları farklı olduğundan, duygularını nasıl ifade ettiği de farklılık gösterebilir. Toplumsal cinsiyet rolleri ve kültürel normlar da duyguların ifade edilme şeklini etkileyebilir.
Genellikle, kadınlar duygularını daha açık bir şekilde ifade etme eğiliminde olabilir ve empati kurma yetenekleri daha gelişmiş olabilir. Ancak, erkeklerin duygularını ifade etme konusunda da aktif oldukları, sadece farklı bir şekilde ifade ettikleri görülebilir. Bazı erkekler duygularını daha içsel bir şekilde yaşarken, bazıları da duygusal olmayı daha açık bir şekilde gösterebilir.
Duyguların ifade edilmesi, bireyin kişisel deneyimleri, ilişkileri, kültürel etkileri ve tercihleriyle şekillenir. Dolayısıyla, duyguların cinsiyete göre nasıl ifade edildiğine dair genelleme yapmak yerine, her bireyin kendi tercihlerine ve yeteneklerine saygı göstermek en önemlisidir. Herkesin duygularını ifade etme şekli farklıdır ve bu farklılıkların kabul edilmesi önemlidir. Sonuç olarak yine de kadınlar diyorum.
11 tane erkek kadınlara oy vermiş... benim göz bebeklerim kalp şekline dönüşüp boynumda 1metre seni seviyorum yazılı döviz olmasına rağmen sevgimi anlamadılar... eşim bile taşlar dile geldi ağaçlar gövdelerine adımızı yazdı bulutlar üzerimize güller yağdırdı bizimki 4 sene sonra anladı... çok ilginç
Mesela seni seviyorum desem o bana bunu benim söylediğim gibi söylemez bitaraf pıtpıtçı bi taraf ağırdan alır
İlk defa açıldıysan normal çünkü güven yok
Bence erkekler daha çok belli ediyor. Onun da gerçek olanını bulmak biraz zordur
Teşekkürler
🥰👍🏻
Cevap
40Cevap
Erkeği kadını yoktur , seven belli eder
Bu kişiye göre değişir ama erkekler zaten sevmezler.. kadınlar sevdiğini daha çok belli eder genellikle.
Bence kadınlar giyinişiyle süslenmesi saçıyla oynamasıyla ani değişimle daha çabuk belli ediyor hemen sinirleniyor kuruntu yapıyor vs.
Erkekler genelde saklıyor ya fark ediyor ama karşıdakini beğenmedi ya da kendini ağırdan satmaya çalışıyor ya da soğukkanlı.
Kadınlar daha çok belli ediyor.
Erkekler.. eğer bir erkek sevdiğini belli etmiyor ya da hissettirmiyorsa ondan direk uzaklaşmanızı tavsiye ederim çünkü onun çıkarları menfaatleri vardır
Kendim için söylemek gerekirse (eskiden) ben sevdiğimi her zaman belli ettim ama hiç bir zaman geri dönen bir sevgi göremedim
Kadınlar duygusal yaratildiklari için duygularını hislerini daha rahat ifade ederler ve kelimelere dökerler
İki cins de aynı şekilde ilerliyor bence ama sevdiğini belli edip iyi sonuç alamayanlar hep erkekler oluyor kızlarda da çok nadir oluyor bu durum
Kadınlar duygusal varlıklar olduğu için her türlü bizler daha çok beli ederiz
Hangisi çok severse belli eder. Ama kimisi de çok sevip sevgisini belli etmek istemez ya
cinsiyetle alakası yok, seven belli eder hissettirir
Seven sevdiğini belli ediyor kadın erkek farketmiyor
Valla simdilerde herkes herkesi sevdigini belli ediyor kimin kimi sevdigi belli degil 😀
Biz kadınlar yere göğe bağırabiliriz ama erkekler öyle değil.
duygusal olan kişiler daha çok belli eder sevdiğini
Kadınlar istemsizce eder, erkekler ise saklamak ister
Sevginin sevmenin cinsiyeti olmaz
Seven sever
Kadınlar belli etmezler , erkekler de sevmiş gibi yapar
Bizler biraz kaçak dövüşürüz ama bayanlar bu konuda daha açık sanırım.
Kadin sever ama erkek tapar her kadin her erkek icin gecerli degil tabiki ama sunu unutmamak lazim erkek ayrilinca can cekisir
Son dediğin de"her erkek "için geçerli değil
Evet
Erkekler bence kadınlardan daha duygusal
Kadınlar çıkarcı seviyor genelde
kadınlar da erkekler de ama kadınlar daha çok belli ediyor gibi
Kadın erkek olarak ayrım yapılmaz böyle bir soruda herkes farklı karaktere sahiptir.
Cinsiyete göre değil, kişiye bağlı.
Kişiden kişiye değişir..
Biz salagız çünkü stratejı bilmeyız
Erkekler daha çok belli eder
Güzel sevenin cinsiyeti olmaz
Kadınların sevebildiğine inanmıyorum ben
Kim daha çok severse o
Ben sevdimmi taparcasına severim
Kadınlar daha çok belli ediyor bence
Biz biraz safız ya 😃
Kadınlar bu konuda daha başarılı
Duygusal olan kadinlar