Birine inanılmaz aşık oldum ama o beni sevmedi sonra işte bana güveniyorsan buluşalım filan dedi sonradan arkadaş oluruz dedi gittim öptü eledi ve sonrasinda hiç bir şey olmamış gibi devam etti yani ne arkadaş olduk ne bir şey ilerde aklına gelir miyim ya da sever mi beni ilerde pişman olur mu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gelmez aşıkta olmazlar amaçlar kullanmak neyine aşık olcak ki
Ama öptü ya bir şey hissetmiş olamaz mı ya da demez mi bu kız çok sevdi ben kullandim diye
Erkek kafası kadın gibi çalışmıyor ki.. Bu kız beni çok sevdi lafını kullanma meraklısı biri söylemez
Haklısın galiba
"Ama öptü ya bir şey hissetmiş olamaz mı"
"Erkek kafası kadın gibi çalışmıyor ki"
maalesef doğru cevap Dokunmak ellemek cinsel yaklaşımlar aşk sevgi ifade etmez. Erkekde iki bir olmayabiliyor ayrı ayrı işleyebiliyor Kimi zaman sadece cinsel arzu ama sadece cinsel kimi zaman sadece duygusal. Fakat kadınlarda ikisi et tırnak gibi paraleldir. O yüzden sende ama hissetmez mi işte dokundu ya diye düşündün geçmiş olsun artık bir sonrakinde denersin şansını
@Milabeni ben sansimi filan aramak istemiyorum o benim ilk askim ve onu 6. Sınıftan beri seviyorum... Şu an 12. Sınıfım ve hâlâ aynı... Ondan başkasını istemiyorum
Ooo alfa dul sendromuna girmişsin sen tabi gayet normal başkasıyla zaten olamazmış. Yapcak bişi yok
@milabeni ne daha neler yatmadım ama çok seviyorum onu o yüzden kendimi başka biriyle hayal edemiyorum
Alfa dul illa yatmakla olmaz.
@Milabeni ya olsun yinede ben kendime dul gözüyle bakmiyorum sonuçta... Sadece ona fazla bağlıyım ondan baskasini istemiyorummm
Bu yaşanan durumun isimlendirmesi sadece sen dulsun demek değil Alfa dul sendromu yaşadığın duruma verilen isim.
@Milabeni peki ilerde hiç mi aklına gelmem o kadar benimle bir şeyler yaşadı
@Milabeni peki alfa dul olmak kötü bir şey mi ve ben onu gerçekten seviyorum..
@Milabeni ona bu kadar ilgi sevgi vermeme rağmen niye rahatsız oluyor sadece arkadaş olarak ta olabilirdik
Rahatsızlık varsa bunun sebebi ilgin alakan değildir O ayrı bir kerede Alfa dul olmak çoğu durumda ciddi sıkıntıdır. Hayatına kim girerse girsin o erkek kafanda sanki bir tümör gibi yaşar adeta O kadın hiçbir Erkekde tatmin yaşayamaz hale gelir. Takıntı gibi birşeydir bu Kurtulmanın bilinen tek yolu Müptelası olduğu O erkek artık kimse Ondan katbe kat daha yüksek seviyeli bir erkekle İlişki yaşaması olur Yani o adam ona çarpıcı şeyler yaşatacak birisi olmalıdır. Yoksa çıkamaz ordan
@Milabeni gerçekten takıntılı değilim sadece ilkim olduğu için hayallerimi, tüm saf duygularimi, ona arzulama isteği her şeyi ona vermek istedim çünkü çok sevdim ailemden biri saydım... O yüzden takıntı kelimesinden nefret ediyorum bu aralar asla yazmamaya çalışıyorum sadece rahatsız olmasın üzülmesin diye ama canim öyle yaniyorki.. onu istiyorum o kızların yerinde olmak için elimden geleni fazlasıni yaptim neden olmadı neden... Umarım hayatında hep mutlu olur
Yani dediğim gibi söylediklerin Alfa dul sendromu tarifine çok uyuyor. Böyle bir durum yaşıyorsan sıkıntı başkasıyla olmakda sana iyi gelmez o adamdan daha iyisi bunun tek ilacı diyebiliyorum sadece Neden olmadı sorusu çok az detay varken oldukça zor. O kadar çok faktör var ki belki hiç aklına bile gelmeyen bir sebepten ötürüde olabilir ya da adamla ilgili bir durum var. Bu konuda diyebileceğim pek bir şey yok fakat sevginle ilgili söylediğin şeyler gerçekten etkiliyici inan empati yapmadan duramıyorum ve okudukca üzülüyorum senin gibi umarım istediği bulursun
@Milabeni ya çok tatlısın inanılmaz ilgilisin çok teşekkür ederim ve haklısın çok detay olmadan bir cevap bekliyememem gerek çocuğun bence çok üzerine gittim sürekli onu sevdiğimi aşık olduğumu dille getirdim yazma demesine rağmen dayanamayip ozleyip yaziyordum o yüzden olduğunu düşünüyorum az çok haklı bu konuda gerçekten ama diğer kızlarla nasıl davrandığını görmek o kadar canımı yakiyorduki sevgi filan da beklemedim dahada sadece arkadaş olarak kabul edebilirdi empati kurabilirdi bana sevemiyorum duyordu tipim değilsin diyordu ama o sevmek istemiyordu sevemiyordu değil off özür dilerim başınızı şişirdim
aaaa şimdi anladıııım. Sen anaçsın yaa varya kıyamam ya işe bak Anaç yani şefkatli ve yoğun şekilde sevgi tarzıdır. Sevgi şeklinin en pak olanı yani, Ah be aslında mükemmel bir sevgi ve sevme çelişidi pek çok erkeğinde aradığı fakat yine pek çok anacın istemeden veya farkında olmadan düştüğü bir hataya düşmüşsün sende Doz dengesi ile ilgili bir proglem pek çok anaç Doz dengesinde aşırıya kaçar bunu tabi bilerek yapmaz. İlgiyi resmen kusarcasına boşaltırcasına verir. Buda erkeği kaçırır Böyle deyince siyah beyaz algılanıp diğer aşırı uç algılama hiçbir şey yapmamak doğrudur demiyorum yanlış anlama erkekde ilgi ister yer yer tabi ki fakat dengeli gidilmesi gerekir Çok üstüne gidersen ters teper Al gülüm ver gülüm %50 50 ayarına yakın gitmen gerekir. Yoksa en Saf ve pak sevgi çeşididir. Cidden kahrettin beni şu an gerçekten üzdüldüm. Allah sana umarım harika birini nasip eder. Sizin gibi kadınların üzülmesine dayanamıyorum.
@Milabeni abi şaka gibi çok MUKKEMELSİN psikolog musun? Değilsen olman gereken konular var ve evet haklısın galiba çok fazla verdim oda kaçmasına neden oldu sanırsam ve bu kadar sevgiyi verdigimden dolayı benim her şeyi yapar kafasıyla... Ön sevisme yaptık zorla... Din açısından pişmanim ama aşk acısından değilim ama kullanılma duygusu çok berbat... Üzülme gerçekten üzmek istemem şu an tanımadığım bir insanin bile bu kadar ilgilenmesi o kadar güzel ki çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için, empati kurduğun için, yargılandığın için, beni anladığın içi gerçekten çok teşekkür ederim ve umarim sende senin kadar mükemmel bir insanla tanişirsin eğer daha tanışmadiysan gerçekten umarım hep mutlu ve huzurlu olursun bunu hakkediyorsun ve çok teşekkür ederim ama üzülmene çok üzüldüm.. üzülme ben iyim gerçekten kabullenmek gerek arasıra bende de hâtâ var sonuçta dediğim gibi umarım istediğin her şey olur 🤍🤍🤍🥺
O kadar sevipde çekim duymamış olman imkansız gibi bir şey anlıyorum. Erkek aşırı doz ilgi görünce boğulma gibisinden bir daralma hisseder. Şey gibi sanki hiç özel hayatın yokmuş. Biri seni sanki habire gözetliyormuş gibi baskıyla karışık bir duygu hisseder. Bunun gibi bir şey olmujş ona Dediğim gibi doz ayarı yerinde olsa daha olumlu şekilde dönedebilirdi. Ama artık olmuş olan Dert etme anaç kadın nadirdir çok bulunmaz. Bunu anlayan biri çıkarsa döner sana Teşekkür ederim söylediklerin için önemli değil.
@Milabeni haklısınız evet galiba hoşuna gitmedi ya da darlandigini hisseti affetsin beni ellimde değildi onu çok sevdim umarim bir gün aklına gelirim ve umarım bensiz daha mutludur ve daha iyidir ve her zaman öyle olur... Ricaaaa ederimmm ayricaa 🤍🤍
Olmazlar libidosu çıkınca tekrar yazar
İlerde demez mi çok sevdi ama ben kullandim diye
Hayır demez
Boştaysa devamli arar
Beni sevmiyor ama..
Yorum yapmam
Yapamam
Of... Peki aklina gelmez miyim o kadar bir şey yaşadık sonuçta
Zannetmiyorum
Beden peki
Çünkü sevgi saftır kişiye aşık olursun, sadece ilişki için düşündüğü birini o amaçla kullandığı için zor, imkansız değildir ama zor
Peki sevmiyorsa niye böyle Bir şey yaptı ki.. ben onu çok sevdim
Ama amacı sevgi aşk değil ki kişisel tatmin
Kızlar bu konularda bağlanması daha olası erkek nankördur unutur
İyide ben ona o kadar asiken beni bu tür şeylerde neden kullanmak istesinki
Yani tepkimi anlıyorum zor bir durum ama bu şeyler çok olası, sen aşıksın o değil maalesef bunu kabullenmen lazım
Ama öptü sonuçta sevmiyorum dediği birini öptü bir şey hissetmez mi bana karşı demez mi ilerde çok sevdi ama ben kullandim çok pişmanım diye
Demez hiç bisey hissetmez
Olabilir
Gerçekten mi
Evet ama nadir
Yani olmicak diyorsun
Kullanmış seni
Tamamda demez mi bu kız çok sevdi ben kullandim diye
Yok ya teşekkür ederim