Allah gerçekten denildiği gibi adaletli mi?

Bana göre değil, ailemden 2 kişi psikolojik tedavi görüyor, başka yakın tanıdığım o kadar iyi olmasına rağmen sürekli int*har etmeye kalkıyor, çok yakın tanıdığım iki kişide psikolojik tedavi görüyor onları görünce üzülüyorum öyle. Kan bağım olan başka biri sinirine hakim olamıyor biraz sinirlenince. Ben zaten bitmisim 3 4 kere denedim yine kaldım. İlk anımı hatırlıyorum okuldan geldim derslerim kötüydü ilk zararı elimin içine verdim. Sonra annem görmesin diye saklamaya çalıştım. Yine az iyileşti yine aynısını yaptım sonra lise bitti bu sefer kazandığım üniversite burnumdan getirdi hayatı bu seferde kendimi asm*ya kalktım üç kere hepte kendimi kendim kurtardım. Sadece birazcık mutlu olmak istemiştim onu bile çok gördü bana. Gece yattığımda sanki şeytan boğuyordu beni nefesim yetmiyordu. Evet Allah çok adaletli ancak kötü kullarına karşı adaletli. Şu an zaten dini sorguluyorum iyice. Bazi kullarına dört dörtlük yaşatıp bazılarına cehennemi yaşatması sorgulatiyor. Bir de genç yaşta bunları yaşatması üzüyor.
Bu arada gelipte iman seviyemi sorgulamaya kalkmayın lütfen zaten dediğim gibi sorguluyorum
Allah gerçekten denildiği gibi adaletli mi?