7 yıllık evliyim ikiz çocuklarım var 5 yıl öncesinde ara ara fiziksel şiddet görüyordum 2 yıldır yok ama sürekli aşaglama hakaret görmezden gelme ve yok sayma vardı hep ben artık bir tavır olarak 3 haftaya yakın olacak yatagı odayı ayırdım o istedi zaman benşm telefona bakar şifreyi falan bilirdi o bana asla vermezdi telefonu bende geçenlerde şifremi degiştirdim o sorunca da sen vermiyon bende vermem bundan sonra sen nasıl davranırsan bende öyle davranacagım dedim telefonu yere çaldı sonra hiçbir şey olmamış gibi benle konuşmaya devam etti 3 haftaya yakındır eşim hiçbir şekilde telefon falan istemiyor zaten telefonla çok oynardı şimdi daha çok arttı tuvalette dün 1 saat çıkmadı hatta en son bayıldı sandım ben çagırdım şüpheleniyorum ama telefon da parmak izi oldu için bakamıyorum bir ögrensem hemen ayrılcagım sizce nasıl anlarım bunu? Lütfen gerçekten yardım edecekler yazsın
Aldatan eş nasıl anlaşılır ve nasıl ispatlarım?
Güncellemeler
+1 yıl
? Erkekler nerede
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güvenmiyorsanız ayrılın zaten direk
Çok yorgun olduğu bir gün tam derin uykuya dalınca telefonu parmağına okut aç ve gerekeni yap.
Bütün uygulamalarda var
Yaşınız kaç? Sen ve eşinin yaşı
Eşim 32 ben 24
Hem güzelsin hem arada yaş farkı var hemde şiddet görüyorsun öyle mi? Kilo mu aldın?
Bu işte bir terslik var.
? Kimsin sen
Biz daha önce konuştuk kayınvaliden bir dert eşin ayrı bir dertti.
Hiç değerini bilmeyen bir aileye gelin olmuşsun demiştim.
Evet ama halen hatırlayamadım burada mı tanıştık
Evet baya uzun uzun yazıştık dur mesaj atayım
Eğer mahkeme için diyorsan ispatlayamazsın tek yolu polis ve avukat eşliğinde iş üstünde yakalamak
Öğrensen hemen ayrılacak mısın bu zamana kadar sana köpek gibi davranan birinden boşanmadın yani, bazı kadınlar cidden güçsüzün aptlın önde gideni yazık yaa size
şu an Allah başına versin derdim ama yaşadıgım o kadar agır Rabbim kimsenin başına vermesin 2 defa ayrılmak için ailemin yanına gittim çocuk var diye geri gönderdiler 1 defa ben karşıma aldım konuştum dğzelecegşni dedi agladı gene aynı artık zaten gideceğim ama mahkemede güçlü olmak istiyorum
Allah benim başıma vermez insanlar hayatını kendi şekillendirir buna müsaade etmen buna göz yumman buna alışman bile oldukça zavallıca o kim ki yıllarca onun kahrını çektin erkeklere bu gücü neden veriyorsunuz karşılık verin ki onlarda sizi ciddiye alsın, ailenin sahip çıkmaması da ayrı bir... Çok üzücü senin gibi kadınlara çok üzülüyorum bunu yapmayın karşılık gösterin onlar kim ne yapabilirler boşan hemen boşan öyle biriyle hayatını daha fazla çürütme
Ve o seni %100 aldatıyordur karısına çocuklarının annesine böyle olan birinden ne beklersin sana güveni de yokmuş telefonuna baktığına göre kişi kendinden bilir 😃 demek ki kendi yapıyor da senden de şüpheleniyor biraz mantıklı düşün.
Çok büyük konuşuyorsunuz inşallah diyorum bak karşınıza aklınıza dahi gelmeyecek biri çıkmaz
Beyefendi erkekler öyle çok ki seçim bizim. Pisliklerin olduğu kadar efendiler de var kadınlara saygılı olan erkekler. 💕 Allah kimsenin karşına o pisliklerden çıkarmasın tâbi yinede.
Yani zaten yatağa yorganı sevgiyi ayrimissin, daha neyi bekliyorsun?
Adam şiddet uygulamış ayrılmamışsın bunu öğrenince mi ayrılcaksın
Uyurken çaktırmadan okut parmağını
Uykusu çok aşırı hafif tıpırtıma uyanıyor bir iki defa denedim ama sanki anladı bu aralar da sanki daha hafif
Uyku ilacı daya o zaman
Onu da yaptım 3 tane verdim adama asla işlemiyor
O zaman dışarda takip edicen
remote administration tool
?
ne kadar zeki olmasına bağlı bir durum
Çok zeki gibi ve telefondan falan çok iyi anlıyor elektrik teknisyeni kendisi de ben belki de uzun zamandır aldatılıyorum ama yeni fark ettim sanırım
ne deyim geçmiş olsun üzülme herkes aldatılıyor zaten
Teşekkürler mesela şuda varsa emin ola bilirsiniz diyceniz şeyler var mı
Geçmiş olsun
Nedne
Basina gelen olayda tabiki
Sağolun teşekkürler sizce hani şuda varsa kesindir diyeceğiniz bir şey var mı
Her şey olabilir takipte kal