çevreme baktığımda hep kaşar tipler ilgi görüyor .bakıyorum arkadaşlarıma hep sevgili değiştiren sürekli hep cilveli tipler evlendi yada nişanlı sözlü .ailemiz bizi aman kızım namusunu koru şöle böle diye büyüttü ama kazın ayağı hiç öyle değil .nerde bir kaşar var gitti evlendi yuvası oldu çocukları var vs ben aynı yerdeyim .ben nerde hata yapıyorum ?iyi olmak mı kötü ?kötü oluncaksa ben alasını olurum güzellik fizik bendede var ama istemiyorum .hata mı yapıyorum sanırım hata yaptım .
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenın ılgı gormemenın sebebı namuslu gıbı davranıyor olman degıl. herseyden once İNSAN olmayı bılmemen. emın ol bı ınsanla evlenıp aynı evın ıcıne gırınce sızı mutlu eden seyler "senın götunun kalkıklıgı yok ben kız olan kızdım soyleyımdım boyleydımlerın agırdan satmaların" olmayacak. tatlı, neselı,gercekten seven ve guzel her kadını seven bı erkek olur herzaman, once ıcındekı bu kıskanclıktan kurtul. baska ınsanlardan sanane, sen kendı hayatına baksana. emınım toplumun ahlak kuralı boyle degıl de tam tersı olsaydı, kaşar dedıgın kızların begenıldıgı saygı goruldugu bı toplum olsaydık sen kaşarın önde gıdenı olurdun. cunkı sen kendın ıcın yasamıyorsun ıcınden geldıgı yasamıyorsun hayatı, samımıyetsızsın senın dogruların bıle yok sen sadece ruzgar nereye eserse o tarafa gıden bırısın, o yuzden bu ofken. cıkarcı olmana ragmen neden hala gemini yürütemedıgınden dert yanıyorsun tatlım.ha , namuslu(!) kız arayan cok erkek var onlara sans ver sen de yükseklerden uçma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsenın gıbı uc arkadasım var unıversıtede, sureklı bırılerını elestırır ama hıc mutlu olamazlar. bı tanesı namıs nnamıs dıyordu son sınıfa geldı koca avına cıktı. ama o kadar suratsız kı kımse ıstemedı onu, sonunda evlenmek ıcın hıc sevgılısı olmamıs kız ılk gun tanıstıgı her erkekle aynı yataga gırdı. ama hıcbırını kafesleyemedı. sevmek evlenmek vs gıbı seyler kazanılacak elde edılecek bı mucadele degıldır. sen evlenmezsın evlensen de bu sefer baska evlı kadınların hayatını gelır buraya yazar ama benım kocam nıye boyleee :(( der durursun.
15 Yorumla- +1 yıl
bravo.
- +1 yıl
ıste o da senın gıbı bı kızdı o yuzden soyledım. ben yatııgına ettıgıne bırsey demem kımsenın, ama her haltı yapmaya meyıllı olup da sütten cıkmıs ak kasık gıbı davranıp baskasına camur atanı elestırırım elbet.
- +1 yıl
her önüne gelene veriyosun de ona buna sonra da günahımı alıyosun allaha havale ediyorum de. siz muslümansınız sin namuslusunuz siz iyisiniz ama insan değilsiniz canım. insanın içi güzel olsun biraz. ona buna kaşar derken düşündün mü mübarek günü?
Mesele evlenmek değil. Mesele evlendiğin kişiyle mutlu olabilmek...
Bakma sen onlara, onlar "dışarıya mutlu görünme" oyununu oynarlar.
Ama evde iki düşman gibi birbirlerini yerler.
Ahlaklı insanlar çok zor evleniyor bu ülkede.
Derslerinde başarılı, gerçekten kendini iyi yetiştirmiş insanlar çok zor iş bulabiliyolar.
Hakikaten ikisinden de muzdaripim bende.
Senin sorunun da bence doğru dürüst tipler geldiğinde onları şımarıkça red etmen. Genelde böyle oluyor çünkü gözlemlerime göre... Sizi hak etmeyenleri istiyorsunuz. Hak edenleri değil... Allah'da size bir şans daha veriyor, hak edenleri seçmeniz için. Hak etmeyeni seçip de mutsuz olmanızı istemiyor... Ha bu arada da olan bizim gibilere oluyor işte...09 Yorumla- +1 yıl
Ee etamam da okulun bitene kadar sabredemedi mi talibin?
Anlamadık. İnsan bekler. Hem o arada tanırsın, tanışırsın. Nedir ne değildir anlarsın edersin. Doğrusu budur diye düşündük biz.
Yoksa bi bakiim sıfatına. Haa. Tamam "Anne ben bundan istiyorum bana bundan al bir tane" ... demekle olmaz ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun.Böyle düşünmenize cidden canım sıkıldıuz.Bence hiç de hata yapıyor değilsin.Doğru olanı yaptığına emin ol.Ne aradığını bilen bir erkek hep sevgili değiştirmiş cilveli tiplerden birisiyle evlenmek istemez.Sizin gibi birisini ister.Ben gelecekteki eşimin de iyiliği için kız işlerine bulaşmadan çalışıp didiniyorsam evleneceğim kişinin de hayatını sizin gibi adamakıllı yaşamış birisi olmasınıisterim.Bundan emin olmadan da evlenmem.Millete cilve yaparak gönlünü hoş ederken ben çalışıp duracağım sonra benimle saygılıdır durumu iyidir felan diye evlenecek.Malesef öyle bir dünya yok kusura bakmasınlar.Sen gönlünü ferah tut ve yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri yapmadan da devam et.Umarım senin gibi insanlar çoktur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
51Cevap
SEN O KAŞAR DEDİĞİN KIZLAR ERKEKLERE SICAK DAVRANIYOR.
Bu yüzden kazanıyolar. Az önce buna benzer bi soru sorulmuştu. Aynı cevabı vereyim
Eğlenceli biri değilsin ve erkeklere çok tepki veriyosun. Facebook üzerinden basitçe anlatayım durumu. Biri sana facebooktan "naber :D" yazdığında verdiğin cevap "iyi-iyi senden-tanışıyo muyuz ?" vs vs böyle tepkiler veren birisin. Yada hiç cevap vermessin. Sana tavsiye naber :D " yazdıklarında iyi :D senden :D diye cevap ver. Soğuk nevale tiplere yaklaşmaz erkekler. Sen sadece seninle arkadaşlık kurmaya çalışan erkeklere sıcak davran bak çok güzel kızlardan bile daha fazla ilgi görceksin. Sıcak davranmak çok önemli. Flört olmasa bile arkadaş kanka olursunuz. Her mesaj atan erkekte senden hoşlanıyo seninle çıkmak istiyo diye düşünmemek lazım.14 Yorumla
+1 yılben de erkek olarak böyle düşünüyorum, hep maçolar ilgi görüyor, efendi denilen cool denilen erkekler nedense "sıkıcı" "uyuz" gibi damgalar yiyor. Devir kendini reklam etme, pazarlama devri. Kaşar denilenler de fırlama denilenler de kendilerini pazarlayan, "piyasa yapmakta" iyi oldukları için karı koca buluyorlar. Devir böyle yani, kimse karaktere, suratların arkasında saklı olanlara bakıp evlenmiyor ki artık, kimse kimseyi tanımakla uğraşmıyor ki, evliliklerin bilmem kaçıncı yılında herkesin maskesi çıkıyor işte görüyoruz evlenenleri de... Boşver sen çizgini bozma, hep böyle kal
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle kızların hayatında en az bir düzine erkek olmuştur, birçok erkeklr beraber olurlar olurlar, eh o kadar erkeğin içlerinden bir tanesi de enayi çıkar elbette, kendilerini o enayiye yuttururlar. aslında denize ağ atmak gibi birşey,mutlaka ağa bi balık takılır. aynı şey serseri ve çapkın erkekler için de geçerli, başı gözü ayrı oynadığı için sayısız kız arkadaşı oluyor, içinden bi tane de saf çıkıyor kandırabileceği olay bu. azıcık güzel/yakışıklıysa da işi çok daha kolay olur. ama böyle olup olmamak insanın evlenmek için yapayım diyeceği birşey değil tamamen karakter meselesi. kaşarlık/p.çlik içten gelen ruhta olan birley.
22 Yorumla- +1 yıl
çok doğru tespitler %100 katlılyorum
+1 yılCevap yorumlarını okudum seni rencide etmeden eleştirenlere dahi bir saldırı bir laf sokma gayretindesin.Bu egonun işaretidir.Bazı insanların senden daha iyi olabileceğini kabul etmeli ve kendi tarzına uygun erkeklerle flört etmelisin.Sen de cilveli olsaydın ama kimseyle yatıp kalkmasaydın ama senin gibi biri gelip ay kaşar şey bunlar evlenir işte böyle deseydi kadınlık gururuna bunu yedirebilir miydin? Etiketlemeden önce empati yapman çok önemli, bir kızı sevdiren en önemli şey karakterindeki zerafettir,giyimi değil.
Ayrıca herkese yaptığın yorumu bana yapmaman konusunda seni uyarıyorum,aynı üslupta cevap veririm.Kibar cevabıma saldırmamanı öğütlüyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Ya salla onu cevapları hep öyle o üyenin, ben takmıyorum açıkçası.Mesela ballılokma ve wolfiee sana zarar verecek bir şey dememiş ama sen yaranıza dokundum kusura bakmayın falan demişsin.Bunu yaparsan erkek seni geçici serüvenden başka bir konumda düşünmez.Sana ne gibi şeyler hayırlı bir kısmet buldurur biliyormusun:
1.Hoşgörü ve zerafet
2.Anlayış ve empati
3.Mantık ve dürüstlük
- +1 yıl
O kadar şey yazdım buna mı takıldın sadece? Bak cevap vermek için yani altta kaldığını düşünüp cevaplamış olmak için cevaplıyorsun.Bunu yapma işte.Geçici serüvenden kastım yatak muhabbeti değil çıkar flört eder ama evlenmez ok?
+1 yıl:D benim senin gibi bi arkadaşım var rüyasında evlenip duruyo :D gerçkte evlenir mi bilemem.
bana gelince evlenmek için erken olduğunu düşünüyorum.yapacağım bir sürü şey var.evlilik sorumluluğundan önce geliyo(evde kalmışsın diyosan diyebilirsin çünkü evlenme meraklısı değilim).kaşar dediklerin senin hemcinslerin.bence evlenememe sebebin zihniyetin.sen önce insanlara saygı duymasını öğren(söz konusu hemcinslerinse en önde onlara saygı duy).sana doğru bulmadığın şeyleri yapmanı söylemiyorum ama insanların yaşadıklarına saygı duy.bi insan seni tanıdığında önce ne kadar saygılısın ona bakar.saygısızsan ne tipin önemi kalır ne güzelliğin ne de başka bişeyin.aklını başına topla tatlım ;) sana göre kaşar olabilirim ama senin gibiler zerre umrumda olmaz bu konuda.zihniyetini değiştir gel ondan sonra eleştir.zihniyetinle eleştirini o zaman doğru bi orantıya ulaştırır seni açıklamalarımla tatmin ederim.27 Yorumla- +1 yıl
toplum dediğin başkalarının yaptıklarını ağıza veren ama kendisine gelince hert haltı yiyen insanlardan oluşan aciz karakterlerden oluşur.önüme gelenle yatmıyorum.bilgin olsun.yaşının genç olduğunu düşünüyodun neden böyle bir soru sordun anlamadım şimdi.neyse...
- +1 yıl
üff laf salatası yapma o ahlah bekçisi dediğiniz erkek onurludur zaten onurlu adam da başkasıyla yatmış kızı çocuklarının annesi yapmaz bu kaar net .her haltı falan yemiyorum allah hepimizin kalbini biliyor seni allaha havale ediyorum namsulu kadınların günahını alma zaten günahkarsın aa tabi inancın da yoktur senin zaten o başka
- +1 yıl
sen inançlısın yani öyle mi?o kadar dindarsın dinde şu yaptığının yeri var mı onu da söyle bari.laf salatasıyapan sensin.ben dinimi senden iyi biliyorum o kesin.ama yapmak var yapmamak var.inancım da tam.
- +1 yıl
hiç bi zaman haklı görmedim kendimi.ben peygamber değilim.zina yapmasam bi yerde patlak veririm.bi insana bağırınca bile onun hakkını üstüne geçiriyosun kul hakkı oluyo.sadece isteklerimin kölesiyim.bana sen o günahı yapıyosun bu günahı yapıyosuna haklısın diye karşılık veririm ama inancıma kimse laf edemez.
- +1 yıl
zina en büyük günahlardan biri inançlı biri yapmaz yeme beni şimdi inancın eksik bence tövbe et dön o yoldan mübarek gün bak belkide bu fırsattır senin için .yanlış yoldasın dön o yoldan o yol yol değil pis erkeklerin isteklerini yerine getiriyorsun sonra yalnız kalırsın sonunda
+1 yılSana dürüst olacağım; erkekler kendilerini mutlu edecek kızları tercih ederler, hem de her anlamda...
Belki de o kaşar dediğin kızlar kimseyle yatıp kalkmadı, kimsenin günahına girme öncelikle... Evlenip çoluk çocuğa karıştılarsa bu da hem onların iyi bir kişiliğe, hem de iyi bir şansa sahip olduğunu gösterir...
Kendini başkalarıyla kıyaslamak, onlara özenmek, kaderine sitem etmek yerine, şuan içinde bulunduğun durumdan nasıl çıkabilirsin sorusuna yoğunlaşman daha doğru olacaktır...
Elbette sen de mutlu bir ilişkiyi hak ediyorsundur... Ama gerek aile baskısı, gerekse senin kendi etrafına ördüğün o soğuk duvarlar buna engel oluyor...
Ciddi anlamda kendinde ve hayatında yapacağın değişiklikler konusunda sana yardımcı olmak isterim...20 Yorumla
+1 yılonların namuslu olmadıkları konusunda nasıl bu kadar eminsin?
'kötü oluncaksa ben alasını olurum güzellik fizik bendede var ama istemiyorum' demişsin kötülük güzellikle fizikle ölçülüyo sanırım senin dünyanda? çekememezlik yapmışsın biraz . başkalarına takılıp kalıcağına kendi önüne baksaydın belki tanışırdın aklındaki insanla ama sen namus bekçiliğini seçmişe benziyosun.27 Yorumla- +1 yıl
seçici olsaydın evde kaldım ayaklarında yakınmazdın buralarda.
- +1 yıl
ben daha okuyorum ve şu önümüzdeki 8 yıl evlenmeyi düşünmüyorum sen yakınmaya başlamışsın herkes evlendi ben evlenmedim diye. istediğini düşünebilirsin hakkımda. umrumda da değil. milleti eleştirmeden önce kafa yapını geliştir. zavallı ha . parmağınla beni işaret etmeden önce bak bakalım ellerin temiz mi
- +1 yıl
Bu kafayla gidersen senin gibi olmayıp senden daha başarılı olan herkese bir kulp takacaksın soran.Kaşarlık erkeklere sıcak veya samimi davranmakla veya giyimle olmaz.Ayrıca yatak odalarına girdin mi ki namus konusunda yorum yapma haddini kendinden gördün? Burnunu indir biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak şimdi sana gerçek bir olay...
kısa geçeceğim... kız oğlanı çok sever. oğlanda kızı tabi. ama kaç sevgili değiştirmişler allah bilir. ikisininde sayamayacak kadar eski sevgilisi vardır. kız kaşardır. oğlan zibidi abazanın teki... aradan günler geçer bir şekilde bunlar yatarlaaar. sonra oldumu namus meselesi... anneye bababya söyleyemezsin... ee ne olacak sevsende sevmesende onunla evlenmeye mecbursun...
gerisi malum zaten evliler ama mutlular mı ?
demem o dur ki arkadaşım sen sen ol kendine iyi davran. sevgili için evlilik için kaşar olma. mutlaka seni seven ve senin sevdiğin olacaktır. herşey olacağına varır bu işlerde. kendini kasma. kötülük kazanmış görünür ama iyilik daima kazanır. sende kötü olma iyi ol iyi bul...00 Yorumla
+1 yılO kizlar ilgi gorur konusulur ama mutlu olmazlar, olduklarini sanirlar, gercek sewgi goremezler. Cok konusulmak iyi bisey degildirki hem.. Bi kizin bacaklarinin goguslerinin yada yatak marifetinin dilden dile gezmesimi yoksa mertligiyle olgunluluguyla konusulmasimi daha iyi sen kara wer. Konusulcaksa da bunlarla konusulsun bence. Dikkat cekmeyerek konusulmak herkesin dikkatini ceker
17 Yorumla- +1 yıl
mutlu olamazlar mı :) ben cok bılıyorum valla mutlu olan oyle. guzel seksı ve karakterlı ısen baskalarına bok atmayı mezıyet sanmıyor ısen sen mutlu ınsansındır. baskalarının kötulugunu ısteyıp kıskanan ınsan mtlu olmaz. ben sızın gıbı kızları da bılıyorum, karnınız şişince kocanız rus a gıdınce gorucem ben sızı.:*
- +1 yıl
ya sen erkekler herseyı mübah goren kadınları ıse patlak balon dıye asagılayan bı salaksın. rus a ancak sırf bekaretı ıcın bı kızla evlenen erkek gıder, cunkı onu alınca hevesı kacar.bırını severken secerken krıterler bunlar olmamlı ama sen ve sneın gıbı mal cok oldugu ıcın ülkede aldatma da oluyor halıyle.ayrıca soylıyım ruslardan hıc eksıgım yok genlerım sagolsun, nısanlım cok memnun benden ^ ^
- +1 yıl
ahha görmeden birşey diyemem .burdan at at süper tabi .sen o nişanlınla evlen sonra konuşalım senle gider mi rusa başka biryere .ilerde bunu yüzüne muhakkak vurucak sen bana böle geldin diyecek .her erkek fırsatını bulunca aldatır karısı bakire olsun olmasın ayrıca .birileri seni iyi uyutmuş al genlerini git şimdi rezil oldun burda hai canım hadi .
- +1 yıl
yukarda da 170 yazmıssın ama. senın boyun ne kadar degısken oyle. :) ayrıca erkelerın rusları ısteme sebebını oku bakalım bıraz. sadece gorsellıklerı degıl anlayıslı olmaları cogu konuda. senın gıbı cadıyı kım ne yapsın. ne yalancı kızsın ya. benım boyum 170 hadı bak benı iki cm gecmıssın yalandan da olsa sevın.
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Kadın erkek farketmiyor, efendi erkekler ya da hanım hanımcık kızlar karşı cins tarafından pek tercih edilmiyor genelde. Burada her gün bir adam soru soruyor "Kızlar neden hep serserileri tercih ediyor?" diye. Siz kötü olmayın, sizi beğenen olduğunuz gibi beğensin. Evlenmeyi başaran o dediğiniz insanlar da kendi gibi adamlarla evlenmiştir muhtemelen, siz bekleyin karşınıza sizin gibi birisi çıkacaktır.
18 Yorumla- +1 yıl
O da o efendi adamların salaklığı, tabi kızın durumunu bildiği halde gerçekten sevmiş evlenmiştir ona sözüm yok. Ancak bir de şu durum var ki serseri tipler ve bahsettiğiniz tipteki kızlar rahat olduklarından karşısındakine rahatça yaklaşabiliyor, aşkta ve evlilikte kazanmaları da biraz böyle oluyor aslında.
- +1 yıl
Dediğim gibi bazı insanlar gerçekten de aşık olabiliyor, eğer gerçekten mutlularsa bize de mutluluklar dilemek düşer. Ama çevremden gördüğüm bir de şu var o kızlar erkeklere kolayca yaklaşabildikleri için kapıyorlar adamları. Devir değişti artık kızlar adamları kapar oldular.
Bence hata falan yapmiyorsun. Ille "kotu kiz" olmak ya da onunla bununla lay lay lom yapmaya gerek yok birini bulabilmek icin. Akli basinda davraninca da ona gore birini buluyorsun. Daha uzun surebilir sadece. Sosyal cevreni genislet biraz, seni taniyanlarin sayisi artsin.
01 Yorumlaevlenenlerin hepsi senin tabirinle "kaşar" değil.çevrendekiler öyle olabilir tabi.
onların yolundan gitmeyi deneme,terbiyenle ahlakınla kendine layıkını mutlak bulacaksındır.
sadece zamanı gelmedi,kısmet derler ya işte o..
sabırlı ol ama eş seçerken de gözünü dört aç :)01 YorumlaOnlar artık profesyoneller, karşı tarafın psikolojisini çözmüşler. Başkalarıyla çıka çıka artık nasıl davranacaklarını kimi seçeceklerini kavramışlar. Bu bir yetenek halini almış. Üzülme ben de sen gibi büyüdüm ve dua ettim bu masumiyetin pişmanlığa dönmemesi için, dualarım kabul oldu. Allah karşıma tıpkı benim gibi birini çıkardı. Temelleri çok sağlam bir birliktelik oldu. Darısı başına.
01 YorumlaAslında içten içe bu bir gerçektir, geçenlerde Niye aşkta acı çeken taraftayım lan? sorunsalı içimi kapladı daha sonra the vampire diaries den alıntılayark, abi şimdi elena masum saf ev kızı hiç hoşuma gitmiyor, katherina ise böyle kötü kızı oynayan model (yalnız izleyen bilir ikisinide aynı kız oynuyor) beni benden alırken anladımki aynı karakterin bile oynadığı iki farklı rol arasından saf temiz olan hiçbişey ifade etmezken kötü olandan hoşlanıyorum.işte bu yüzden kaybediyorum arkadaş.
02 Yorumlasakın öyle olma anne babanı dinle.. Ayrıca yaptığın şeyler hata değil olması gerekenler. O çevrende gördüğün tipler evvel ahir mutsuz olacak tiplerdir . Çünkü karakterleriyle değil, bedenleriyle popülerler ve insanlar sadece onlara çıtır çerez olarak bakıyor. ;)
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. senin erkek versiyonun da benim herhalde. Nedir bu bizim bahtsızlığımız anlamadım gitti. Nerde serseriler, ayyaşlar, züppeler var hepsinin kolunda hatunlar dışarda boy gösteriyorlar.
Biz ne kadar iyi olursak o kadar çok umuyoruz ama hiç de umduğumuz gibi olmuyor. Benim övünecek bir yanım yok gibi. Ama insan sormadan edemiyor: Neden ?12 Yorumla- +1 yıl
Zaman daima aleyhimize işler... Ben ilerde şunu diyemeyeceğim mesela: Ah gençliğim ah, ne güzel günler yaşadım ben gençliğimde... Zaman; beni tüketmek bir yana, ümitlerimi de alıyor benden. Her geçen gün kendimden birşeyler eksildiğini hissediyorum. Bu durumu kimse anlayamaz. Belki ben de anlatamam ama beni ancak bu durumda olanlar anlayabilir. Diğerleri sadece teselli verip kenara çekilirler. Ellerinden birşey gelmez...
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. milletin kaşarlığına takılmamalısın. ayrıca bu sitede bu soru günde en az 3-5 defa dönüyor ve soruda şu ibarede kesin yer alıyor 'çevremdekiler güzel olduğumu söyler, bende kendimi güzel bulurum, çok bakımlıyımdır da neden olmuyor.'
demekki durum o kadar da basit değil. bir yerlerde eksiklikte aranması gerek.15 Yorumla
+1 yılAsla böyle düşünmemelisin. Ayrıca evlendi fikrinede katılmıyorum bir kaşarla yapılan evlilikten ne kadar mutlu olunur. ? Bir de bunu sor kendine ve sen iyi olmaktan şaşma elbet mutlu olacağın birini bulursun. Ve namusunla ailene layık biri olarak yaşarsın aileninde gözü arkada kalmamış olur.
00 Yorumla
+1 yılHayır hata yapmadın bu dünyada ne yazık ki yazık 4s kuralı geçerli ve tuhafki bende çok şikayetciyim ama elimden bişe gelmez bizde namusumuzu koruyoruz ve bekliyoruz yaş oldu 23 kçtane kşara bulaşıpta yakamı zor kurtardım...ama inanıyorum ve bekliyorum... birgün bizde gülecez...
11 Yorumla
+1 yılMerak etme uzun sürmeyecek, sürsede güzel bir evlilik olmayacak. Evlilik ciddi temeller üzerine atılır. Kaliteli bir erkek bekle hayatına almak için. İşinde bşarılı mutlu bir sanatçıyım o kaşarlar bir dönem benim de hayatımdan geldi geçti ama şimdi ben de arkadaşlarım da kaliteli hanımefendilerin özlemi içindeyiz :(
01 Yorumla- +1 yıl
iyide hepsi evlendi ki gayatte mutlu .bir kız vardı mesela biz deniz kenarında oturuyourz kız gelirdi oraya o bize uzak oturuyordu ailesi görmesin diye gelirdi çocuklarla herşeyi yapardı yani biz utanırdık sokağın ortasında öpüşmeler falan çirkin şeyler .ne oldu gitti evlendi hemde e iyisiyle yani şimdi evinin hanımı nerde adalaet ben anlamadım bu işi
Sevgili arkadaşım, erkek milleti yani biz veya ben, genellikle sex önceliklidir.Bu öncelik bittiiğinde bu sefer diğer özelliklek ön plana çıkmaya başlar.Erkek evleneceği kızda cinselliği ön planda tutar ama öüne gelenede veriyor mu diye kuşku duymaktanda vaz geçmez.O nedenle görünüm olarak; senin tabirinle kaşar ( sexi, çekici, güzel giyinen,biraz açık giyinen vs vs) olman gerekiyor ama başbaşa kaldığın zaman bırak o uğraşsın seni elde etmek için.
01 Yorumla
+1 yılHassas bir kişiliğe sahipsin tabii ki, çevrendeki insanlarda bunu anlamıyor. bu durumda, diğer kaşar olarak nitelendirdiğin insanlar başıboş, yarınını düşünmeyen marjinal tip olduklarından, ilgi çekici bulunuyorlar. son söz olarak şunu söylemeliyim ki: senin gibi kız, arzulanan ve aranan bir kızdır. sen daha şanslısın. belki şuan çevrende sana değer veren biri olmayabilir ama farklı bir ortamda nezih ve düşünceli kişilerle karşılaştığın zaman sana herkes değer verecektir. buna emin ol.
01 YorumlaI-ı hata değilde bende bıktım artık çevreden , evlenmeden önce yatanlar her yerde zınnık umursamadan 2 haftalık sevgilisiyle "yiyşenler" ben de ilk liseye başladığımda kaşar diyordum da (hatta daha kötüsüde silerler şimdi) bir baktım birlikte büyüdüğüm tiplerde öyle dedim tamam bırak namusu evliliği başlarım sizin modern amerikan özentisi toplumunuza :D Da erkekler öyle "cilveli motorlar"ı sevmez, özellikle bazısını çeker özelliklede bazısını iter ama adamına göre
07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl istiyorum ya :D baya yatağa dedi bunu yani :D İyimiş... kim o onu bir rezil etseydi ailene söyleseydin :D Sende kusur yok o adam ona cesaret ettiiğine göre seni takmıyormuş pek diyecem ama artık şimdi normal mi oldu bende bilemiyorum artık karışık heralde geçiş dönemi falan diyorlardı bir yerlerde okumuştum :/
+1 yılUcuz malın alıcısı çok olur diye bir laf var.
Sen bence kendini hiç bozma . Kaliten yerindeyse kalitene uygun insanlarla takıl . Az insan çok huzur diyorum başka da bir şey demiyorum . [ Nerde çokluk orda b*kluk]01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili arkadaşım aynı dertten bende muzdaribim çevremde kızlarda hep şımarık ukala işe yaramaz tiplere değer veriyorlar ne kadar gerçekci efendi ağırbaşlı olursan o kadar itici buluyorlar bence sen hata yapmadın doğru yolundan şaşma ben öyle yapmaya çalışıyorum en son teklif ettiğim kız tabi ki reddedildim şimdi şımarık ciddiyetsiz erkek kaşarı olan biriyle çıkıyor umudunu yitirme sana layık birisini bulacaksındır mutlaka ama ben umudumu yitirmedim kendimi değiştirmedim olduğum gibiyim hiç kötü olma daima çizgini koru
00 YorumlaKötü olmaktan, namustan kastın ne anlayamadım. Onlarda sende olmayan bir sürü özellik var demek ki, yalnızlığının hıncını mutlu olandan niye çıkartıyorsun ki komik...
15 Yorumla- +1 yıl
Değilim de olmam mı gerekiyor? Hayattaki bütün amacın evlenmek mi? Varlığını, rüştünü ancak böyle bir başkasıyla mı ispat edebileceksin?
Evli değilim mutluyum, hayatımı seviyorum, kendimi seviyorum, insan gibi yaşıyorum, kendi ayaklarım üstünde duruyorum evlenmek istersem de hayatımı geçirmek istediğim kişiyle evlenirim sorun yok yani ben tek başıma da varım...
kendini bildiğin sürece insanların seni bilmesinin bir önemi yok. Hayatta ailene layık olacak şekilde yaşa ve kendine layık birini bul. Sadece zamanını bekle.
12 Yorumla
+1 yılKaşar diyerek aşağıladığın hemcinslerine özenmen senin nasıl bir ruh halinde olduğunu açıkça gösteriyor. geçmiş olsun...
55 Yorumla- +1 yıl
soru içeriğinin son cümlelerini yazarken kafan güzelse bilemem..
- +1 yıl
evde kalmışsın üzgünüm. bundan oluyor tüm bunlar.
yaş daha 18-24 arası yazıyor, acelen ne ? tadını çıkar herşey olacağına varır. hiç mi talibin yok ? yoksa talibin varda sen mi namusunu korumak adına dokunmuyorsun ?
01 YorumlaHicbir zaman iki seven birbirini bulmaz iyiyi kotu bulur kotuyu ise iyi bak kasarlarin cevresinde daima iyi bir erkek vardir neden cunku akilli bir erkek kasarla evlenmez
02 YorumlaSeninde inshallah yakin zaman bi kismetin cikar.. Birazcik gez dolas, evde uturarak gelmiyor kismet, yada dugunleri katil davetleri, yada ne biliyim belkide hitc onmadin bi an karsina cikar.
11 Yorumlagerçekten öyle. bir erkek arkadaşımın f*ck olduğu kızla başka bir arkadaşı evlenip bu çocuğu ghostlamışlardı. erkekler hep biraz kırık, hareketli ve kesin olmayan kızlara daha çok çekiliyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılYanılıyorsun evlenenler o tip kızlar olmuyor genelde, o tip kızların ve erkeklerin evlenmeye niyeti olmuyor
07 Yorumla- +1 yıl
O kişiler hakkında ön yargılıda olabilirsin, ama nadirde olsa bende rastladım güzel ve kaşar diye nitelendirilebilecek kız arkadaşlarımdan biri sözlenmişti hiç yanına yakışmayan biriyle akıbetlerini bilmiyorum ama :)
- +1 yıl
Hayırlısı demek gerek.
- +1 yıl
çok irdelememek gerek boş ver bence
+1 yılaynen katılıyorum. eğer birazck fingirdk olursan iyisii kapıyorsun. aklı başında mantıklı olusan da nerde ödük maço ,kıro var onlar gelir. adaletsiz dünya!
11 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi olman çevren tarafından sevilemeyede yeter ilgi görmeyede. Yapmacık olmamalı ınsan asla.
01 Yorumla
+1 yılkasar dedıgın kısıler demekkı senden ıyı onlar evlenmıs sen kalmısın bak
31 Yorumla- +1 yıl
senın sevıyen bellı olduk patlak olmadıgını ıdda edıp emınımkı herseyı yasayan mahluk
+1 yılBende senin tarif ettiğin uslu erkeklerdenim ama karşıma da senin gibi hanım hanımcık kızlar çıkmıyor. Çıkanlarda dediğin gibi nerde kazma adi şerefsiz varsa onlarrı buluyor. Yani yine kaybeden biziz . Bu nasıl iş Ya!
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes layığını bulur o kaşar dediklerin de kendileri gibiyyle evlenmiştir,sen temizsen allah da senin karşına temizini çıkarırı bu çok daha ii, merak etme allah herkes için bişeyler hazırlar geç olsun ama helalinden temiz olsun.
11 YorumlaÖyle düşünme sende evlenmeyiver . öbür tarafta çeker onlar cezalarını
01 YorumlaSen doğru olanı yaptın senı alan kışı çok şanslı ınşallah kıymetını bılır. bu işler nasıp kısmet meselesı kotu kışı karşına çıkacaksa hıc çıkmasın daha ıyı.
011 YorumlaNeden hata yapmış olasınki.Kısmetini bekle okadar beklemişsin.Haayok kötü kız olcam dersende ekle beni.Bende kötü adam olurum^^
02 YorumlaNerde kaldı senin dürüstlüğün onurun gururun, kendini harcarsın gelen vurur giden vurur sana yazık olur.
04 YorumlaKader kısmet işidir.
Herşeyin hayırlısı.Neyin hayır veya şer olacağını sen bilemezsin. Belki daha iyi birine denk gelirsin.03 Yorumlaherkes mutluluğuna bakıyor o anki. ben senin gibi birini isterim ama benim gibiler azınlık.
05 YorumlaAynen dedin gibi oluyor güzelim benim oldugum yerdede öyle oldu cünkü :))))
01 Yorumla
+1 yılmrykate bacı: doğruluk yapanlar asla kaybetmez. tamam elem-keder olabilir lakin bir gün muhakkak karşılığını alırsın.
04 Yorumla- +1 yıl
o kadarda değildir yav. gün ola harman ola. bi bakmışsın 2 ay sonra evlilik hazırlığı yapıyorsun kader kısmet işte.
- +1 yıl
belli olmaz
çok kasılıyosun kimseyi beğenmiyorsun burnun bir karış yukarda sebepleri bunlar.
01 YorumlaDoğru yapıyorsun, iyi olmaya devam etmeli ve Allah'a şükretmelisin. Kısmet bir gün kapını çalar ..
11 Yorumlaboşversene sen.aynısı biz erkekler içinde geçerli.düzgün oldun mu adam yerine konmuyosun.takılma bunlara sen en iyisini yapıyorsun ;)
00 Yorumlabence kısmet demelısın ılerde daha ıyısını bulacagın ıcın belkıde ımtıhandasın...
03 Yorumlabu kafayla çoook ilgi beklersin, millete kaşar diyeseye kadar kendine bak
33 Yorumla
+1 yılbence aşırı ilgi istiyorsun :) İlgi gösteriyorlar ama o ilgiyi tepiyorsun tersliyorsun gibime geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Tanımadan bu yargıyı yapmak ne kadar doğru olur ki :) Kötü olanları at bi kenara sana demiyorum her gelene şans tanı ama belkide isteğinde hata yapıyorsundur her zaman için sadece 1 kişi mi olmalı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gbiilerin hiç bir zaman sevgilisi olmaz, kendini o kadar övme
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkeklere hak veriyorum
+1 yıllink
ekler misin bir şey sorcam da00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence iyi olmak gerekiyor kötülük olmasa iyilik de olmazdı iyilik kötülüğün bir ürünüdür kötülük olmasa iyilik de olmayacaktı aslında olacaktı ama karşılaştıracak bi şey olmadığı için iyi olduğu anlamayacaktık kısaca iyi ol sen :)
00 YorumlaBence sen boynuzları olan bir kadınsın.Ben öyle algıladım.(Benide boynuzlamaa )
04 Yorumla- +1 yıl
:D. Aslında böyle yorum yapmamın sebebi buydu.Baştan aşşağıya yorumlarını okursan kavgacı tartışmaya açık bir yapın olduğunu farkedersin.Belkide sebebi dışarda değilde kendinde aramalısın.Her sınıfın bir manyagı vardır.Eğer etrafta manyak yoksa manyak sensindir gibi bir şey bu.Şahsi görüşüm umarım kızmassın.
bence sende onlar gibi kaşar olman lazım sonucta bak hepsinin sonu evlilik:D
01 YorumlaBeyaz atli prensini bekle sen :) daha mutlu olucaksin ilerde
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sunu anlamiyorum:Bir kızı seviyoruz onlar serseri tipleri bize tercih ediyorlar.Anlamam ki piç tipler niye daha çok ilgi görür.Kızlar bir kerede bizim gibi sessiz ,içine kapanik birini sevsinler:(
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçevrende bu kadar kaşarın olması senin lor peynir olduğun anlamına geliyor :D yada öyle bişe :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam hadi o konuyu geçtim :D fizik mizik sende de varmış anladık da ilgi görmek niye bu kadar önemli? herkesi peşinden koşturanlara kaşar diyorlar bak sen kendi ağzınla söylüyorsun bunu
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem