Burada bazı soruları okuyorum kanım donuyor. Hiç buluşmadan, karşılıklı bir araya gelmeden sadece boş boş yazışarak 2-3-4 sene (sözde) ilişki yaşayanlar var. Zamanınıza yazık yav

Burada bazı soruları okuyorum kanım donuyor. Hiç buluşmadan, karşılıklı bir araya gelmeden sadece boş boş yazışarak 2-3-4 sene (sözde) ilişki yaşayanlar var. Zamanınıza yazık yav

Bir araya gelmeme konusuna pek katılmıyorum. Sonuçta belli aralıklarla görüşülebilir. Yani kişinin aradığı insan dibinde olsa uzakta aramaz basitçe aradığını. Zaten evlilik vb. olunca beraber yaşanılıyor. Başta zorlu sürece katlanılabilir bence.
Olmadı. Reel olmayan her şeye karşıyım. Görmem, sesini duymam ve konuşarak mülakata sokmam gerekir. Bence en komiği iki fotoğraf görüp sana aşık oldum diyenler hahahahzzhshshshs
Mülakata mı ahahha sabriye hanım mülakatte ne soruyorsunuz ahahha. d
Daha çok davranışlarına dikkat ediyorum aslında mekana gittiğim de garsona nasıl davrandığı, trafikte nasıl olduğu. Bazen de bilerek sinir eden şeyler söyleyip tepkisini merak ediyorum smkssndn benimle geçirdiği her an mülakatmış aslında sjxjsj
Ahahah yanındaki erkeği planlı bir şekilde test etmeye çalışmayan bir kadın yoktur zaten sabriye hanım :ASD
Nişanlımla sanaldan tanıştık ama buluştuk tabi hiç buluşmadan ilişki kurmak saçmalık
Boş boş 4 sene yazışmak ne güzel işte kahve olmuş 60 lira bedavaya ilişki jdjkxksks
AHahaha aşko tam fiyat performans ilişkisi. 4 sene sinema gezi kahve çay yemek derken 200 binlik olunur. Güzel bakış açısı A:SD
Tabii aşkom jsjxkskks
Cevap
6Cevap
Sanal başlayan bir ilişkim oldu burası aracılığıyla tanıştık bir iki ay içinde buluştuk iki buçuk yıl olacak devam ediyoruz. Uzak mesafe ilişkisi ancak iki ayda bir falan muhakkak imkanlar dahilinde görüşüyoruz
Hayır hiç sanaldan ya da gerçekten ilişkim olmadı.
Oldu tabi ama genelde sexting içindi. Öyle ciddi biri ile ilişki uzaktan olmadı. Uzaktan sanaldan tanışıpta buluştuğum oldu tabi ama senelerce aylarca uzaktan uzağa olmadı.
Yüzyüze başlayıp mesafeye dönüşen ve biten ilişkilerim oldu. Ancak hiç görmediğim biriyle aramda bir ilişki olamaz.
Sanaldan tanışıp sonrasında reele dökülmeyen şeye ilişki denmez. Hele ki iki üç sene çüşş
Az önce bi ruh hastasının sorusuna denk geldim 4 sene internet üzerinden yazışıp hiç buluşmamışlae ndbdhd
Bi an empati yapma gafletinde bulundum shdhd
Tamamıyla sanalda devam eden ya da edecek ilişki bana göre değil.
Sanaldan olmuştu evet
Doğru söylüyor arkadaşıma katılıyorum
Saçma geliyor ya öyle ilişki mi olur
İnstadan olmuştu 1 hafta sürdü bitirdim jfjfj
Oldu da olabilir de her şey güzel ilerliyorsa
oldu ama buluştum
Olmadı
hayir
oldu tabi ki
Olmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?