Kendi ayakları üzerinde duramayan bebek erkek.
Bunu yapan erkeklerden nefret ediyorum ve yapmayan tanımadım. siz kızlar?
Kendi ayakları üzerinde duramayan bebek erkek.
Geçen gün restorandaydım, kasada muhabbet ediyordum. İki erkek masalarından kalkmışlar, garson kızın birisinden numara istiyordu. Kız numarasını vermeyince diğer garson kızın yanına gidip numara istedi, o da vermeyince diğerinin yanına gidip ee senden mi alayım artık numarayı dedi. Boyle garip erkeklerde var, kızların ayağına paspas olmaya razılar. Değüşük.
Cevap
6Cevap
Bende hiç biri yok ama seven de yok? gerçi kadınlarla pek konuştuğum söylenemez.
Burada tanımlanan bir erkekle hatalı bir buluşmadan fazla zaman harcayan kadın aklını kaybetmiş demektir.
Ben de zaten görüşmüyorum ondan ilişkim olmuyor bunlar buluşup tanıştığım erkekler piyasa böyle yani leş. Sevgili olacak erkek yok.
Zamanında iyilerinden birisini kapıp evlenmekle doğru yapmışım o zaman. 😂
Benim karşıma hiç iyi çıkamadı
İlk maddedeki "alman hesabı" ibaresi hariç hepsine katılıyorum... Erkekler bankamatik değildir
Bunları yapmasa iyi olur. Ben dikkate alıyorum yazdıklarını. Her görüşe önem veririm.
Kız derdini açmış. Celallenmeyin
Çok haklısın bir madde eksik yanlız
Hangisi
Bunlardan hoşlanan hemcinslerini yazmamissin onlar yüzünden bunlar böyle
Hiçkimsenin hoşlandığı yok çevrelerinde herkes sövüyor kim sevsin bunları.
Ama sen olmasan da bunlarin totosunu kaldiranlar var onlarda bütün kızları böylece basit görüyor o olmazsa öbürü diyor
Evet var nadir sma erkekler değil mi kız bulamıyoruz diye şikayet eden çoğu da yalnız benim flört ettiklerim de hep çok uzun zamandır yalnız tiplerdi demek ki bulamıyorlar. Ben yüz tane erkek bulsam da hepsi bu profilde beş para etmediği için zaten birkaç buluşmada engelliyorum.
Bu devirde herkesin özellikle erkeklerin derdi cinsellik bunun önünü açan da bazı hemcinslerin yoksa çoğu erkek flört edeyim yok evleneyim derdinde değil zaten istediğini alıyor
Evet aynen öyle erkeklerin zaten hep tek derdi cinsellik ama eskiden cinsellik özeldi ulaşılması zordu kıymetli değerliydi kimse öyle eskort gibi ilk günden duygusuz yatmazdı bi flört duygu arkadaşlık ya da evlilik olurdu. Şimdi erkekler of pof uğraşamam direkt fb istiyor yani bedava eskort arıyorlar. Çoğu kadın da mutsuz çünkü biz ilişki istiyoruz ama erkekler ilişki gereklilik ve sorumluluğu istemiyor. Evlense bile kadını hizmetçi yapıyor işlerini yaptırıp seks yapıp yüzüne bakmıyor kadının. Sohbet yok vakit geçirme yok güzel restorana götürme yok. İşte böyle özürlü ayı erkek çok fazla. Ben de yüzlerce erkekle denedim görüştüm konuştum hiçbiriyle bir yakın arkadaşım gibi olmadık tek dertleri kendine bakacak biri ve sevişecek kolay bedava kadın.
Çok haklısın
8/11 im beyler var mı üstü
Hemcinslerin için neler söylemek istersin mesela
%90 ı beş para etmez mutsuzluk kaynağı ve kadına sadece yük.
Burdan erkeklere seslenmek istiyorum ama kim duyacak beni şu kızların g*tunu kaldırmayın bu kadar ilgili olmayın gerekirse evlenmeyin bu dünyaya tek geldiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?