Acıyı çektiğim de 2-3 sene önce kendime geldim ve bir daha olmaz sanıyordum.
şimdiyse farklı bir kişi ve yine o acı…
nasıl toparlayacağımı şaşırdım?
Acıyı çektiğim de 2-3 sene önce kendime geldim ve bir daha olmaz sanıyordum.
şimdiyse farklı bir kişi ve yine o acı…
nasıl toparlayacağımı şaşırdım?
Bende yaşadım aynısını. Ama sana tavsiyem şu san sen iyi gelen aktiviteyi yap. Ben tatile çıktım mesela. İş yerimi değiştirdim. Yani hayatına yenilik kat. Zaman herşeyin ilacı gerçekten. Zamanla azalıyor geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsun.
Merhaba, demek ki yine yanlış veya size uygun olmayan bir kişiyle yola çıkmışsınız yani burada yapmanız gereken şey bence daha önce nasıl unuttuysanız yine aynı şeyleri yapmanız olacak ve bu sefer bir dahaki seçeceğiniz kişiyi gerçekten iyi tanımadan bir yola çıkmamanız gerektiğini hiçbir zaman unutmamalısınız.
Bir kişiyi gerçekten bağlanmadan nasıl tanırız?
Zamana yayarak ve adım adım ilerleyerek yani o mesafeyi koruyarak tanıyabilirsiniz aslında. Siz bir kız olarak bunu iyi yapabileceğinizi düşünüyorum.
Acele ettim hep
Evet, tam olarak hata burada olmuş.
Cevap
9Cevap
Kendini sana iyi gelecek ve sana daha fayda sağlayacak şeylerle meşgul et böylelikle o acıyı daha az düşünerek daha kolay atlatırsın 👍
Alışkanlıklardan vazgeçmek zor olan... Oda zaman istiyor
Ben de ayni durumdayim ve kendime kiziyorum neden uzuluyorum diye. hatta bir ara acayip saclarim dokuldu bu yuzden. ondan kendine gel kendinden baska kimseyi merkezine koyma
:((((
Kendini baska seylere ver. kitap oku. sinemaya git. gezmedigin yerleri gez. ikinci bir dil ogren. hobi edin. bos durma. bos durunxa daha cok ozluyor insan. tek ayrilan biz degiliz. bunlari dusun ve kendine moral ver. ben boyle boyle ayakta duruyorum
Teşekkür ederim.. iş yeri bile benim vaktimidolduruyor ama beyin oyunlr oynuyor işte
Biliyorum ben ders anlatirken bile onu dusunuyordum. ama kendimi toparlamak zorunda oldugumu dusununce bu durum azaldi. kafada bitiyor iste. cok seviyorum ama o yalvararak ozur dilemedikce hatalarini telafi etmedikce onu affetmycm. sen de dik durmaya calis hatta mutlu olmaya calis. komik videolar izle gul eglen. o aptllgna doymasin. ne guzel bir sevgi kaybetti
Bir şey diyim mi
Bir daha asla böyle sevildğini hissetmeyecek
Kendini rahatlat bi önce ( mas. tla değil) nefes alıp ver biraz, sonra dışarıyı seyret ve dha önceden nelere dayandığının farkındalığına ulaş.
Yara bandı kullanıcaksın mecbur
Başkasıyla sararak.. ama ciddi olmadan
O da olmuyor yaa
Kimseyi istemiyorum..
Zamana ihtiycın var sadece, bir günde unutamazsın
Çivi çiviyi söker yeni aşk herşeyi siler
Emin misiniz
Terk mi edildin
Ettim
Terk ettiğin biri icin neden acı cekiyorsun
Çünkü mecburen terk ettim….
Özel degilse neydi mecburiyetin