Beni ciddi ilişki isteyen olarak mı algılamış da hep o konuya giriyordu? Ki hiç baskı yapmadım sadece sevdiğimi biliyordu. Son ne kadar üzüldüğümü de gördü, aylar geçse de unutamadığımı ama yine orada ds ilişki konusuna kendisi girdi. Anlayamadım ama çok sevdim o adamı. 1.5 sene geçti ve ben hala kimseye bakamıyorum beraber olamıyorum. Dönemsini çok isterim aylar konuşmuyoruz, artık dediğim gibi selam versem direk ilşşki konuşuna girecek o seviyede.
Kullanma vs da kalkmıyor..
Nasıl denk gelebilirim? Bir gun arar mı acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlenseks mi diye mesaj at..
Biraz ciddi olsak mı? Gerçekten duygusal biriyim, uzun zaman sert durmaya denedim, ama bu akşam uyumaya denerken aniden ağlamaya başladım. Yapamıyorum unutamıyorum ve israr da etemem yazmam da öyle biri de değilim.
Unut o gönlüm..
Hayatına birisini almadığın için onu unutamadığını düşünüyorsun aslında öyle değil.
Alamıyorum işte sorun orada. Ne flortleşebiliyorım ne yazılabiliyorum
Seninkisi takıntı olmuş, belki senelerdir kaç kızla görüştü, kaç kızla neler yaptı ama sen hala unutamıyorsun. Bilemeyeceğim biraz aklını başına al kaç yaşında kadınsın.
Evet aynısını düşünüyorum nefret etmeye deniyorum, kim bilir kimlerle yazışıyor yatıyor diyorum, uzak duruyorum sonra aniden unutamadığımı farkedince yıkılıyorum. Hep neden olmadı diyorum neden doğru düzgün denemedik. Kendime de kızıyorum ama bir şey yapamıyorum başka birine karşı bir şey hissedemiyorum
Hayatına başka birisini al kurtul
Bu devirde çoğu insan tek gecelik bir şey ister duygusal birşeye girmezler, ben olmazsan zaren birsürü kadın yazıyorlar, kime bakayim :)
Böyle düşünme, hayatında sadece bir kadının olmasını isteyecek çok erkek var. Ömürlük iyidir.)
Bilmiyorum açıkcası 30+ olanlar artık salmış baya.. belki de konuşmadığım için denk gelmedim ama arkadaşlardan görüyorum. Hepsi ya hemen cins. ister ya da kaybolup gidiyorlar, nasilsa secenek cok. Ben se bir daha birini güzel sevebilir miyim bilmiyorum. Bir daha bu şeyi hissetmek istemiyorum
İki aya 30 olacağım, benide +30 grubuna dahil etme
Seni bilmiyorum genel olarak söyledim. Neden herkes böyle olmuş bilmiyorum, duygusal ve dürüst bir insan olarak bana aşırı fazla geliyor.
Devir değişiyor, artık manevi duygular azalıyor
Ne yapalım? Nasıl ayak uyduralım.. :)
Valla bende 30 yıldır hayatıma birisini almadım, illa almakta gerekmiyor. Kendine zaman ayır en iyisi.
Kendime çok zaman ayırdım ve biri almaya niyetli değildim ama al dedin ya :) bi sorayim dedim..
Al işte birisini reis bu işlerden anlamam hiç.
😃😃😃 Aldım da ne oldu hayatımı b0k ettım. Almayalım artık
Alma turşunu kur reis, hem alsan nolacak ya boş yere stres. Ben rahatıma çok düşkünüm, yapamam.
😂😂😂😂😂 Hiç mi kadınlara yazmıyorsun?
İnternetten üç kere sevgili yaptım üçüde evli çıkmıştı, kocaları beni aramıştı. Dördüncüyü kaldıramam.
Ciddi misin 😆Kaderine tüküre/im 😄😄😄
Gül gül, başına gelsinde gör.
Ay aman zaten atlatamıyorum bide başıma gelmesin aman de
Çekirge bir zıplar iki zıplar derlerdi, ben üç kere zıpladım. Dördüncüde psikopat birisine denk gelsem al başıma sıkıntı, ne gerek var ki.
Haksız değilsin ne diyim.. Ben de o gelir sanmıştım, o da sevdi sanmıştım, özler demiştim, ama olmadı. Boşuna beklemeyelim. Şimdi de gel birine güven bakalım
Berlin’i karısı kendi öz oğluyla aldatınca adam gey olmuştu, bi düşün derim.
Ne düşüneyim 😂😂😂 ne demek istedin
Şey.. Erkeklerden umudu kes, lezboş ol ahaha.
Ya tam dedim bunu düşünüyor olamaz sen de lezboş ol diyorsun 😂😂😂 Bekarlık iyi abi devam 😄😄😄😄
O zaman sana da yol verme düşecek
Nasıl ne demek istediniz
Korkuyorsa sorumluluk almak istemiyorsa yol verin demek istedim
Ayrıldım uzak durmay denedim yapamıyorum, hep unuttum zannetiğim anlarda sonra kendimi ağlarken buluyorum. Çok denedim ama nedense olmuyor