Sonradan şaka yapıyorum işte beni tanıdığın için pişman olmazsın falan diyor hiç çapkın biri değil ama farklı bi kişiliği var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
demek var bir şeyler yakinda anlarsin
Çok iyiydi zncjsnxjajs
Oldukça tuhaf. Farklı bir yüzü olmayan biri bunu söylemez ciddiye alır korkusuyla. Net bir şey var
Çapkın biri asla değil benden başka konuştuğu hiç kimse yok o bunu göstermiyor ama ben her türlü görüyorum telefonunda vs ama çok baskın karakterli biri yönetmen duygusu çok ağır ve çok ciddi biri mesela güven problemleri var sinirli biri olduğunu söylüyor ama ben bunların hiçbirini görmedim çok rahat davranıyor yanımda işte flörtüz şu an ama bana seni öpmek sarılmak istiyorum dedi
Asla asla deme kızım neler oluyor hayatta. Söz konusu sadece çapkınlık da olmak zorunda değil belki adam manyak alttan alttan seni yokluyor
Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim sen dikkat et yine de
Kişilik bozukluğu var
O ne demek acaba
Psikolojisi bozuk. birden fazla kişilik barındırıyor içinde. Geçmişte yasadigi bir olay bilinç altında kalmış. Birden fazla kişilik sahibi tek başına kalınca kendi kendine kurar durur kafada bu da sana yansıyor
Başta bana hiç takıntılı değilimdir dedi daha sonra konuşurken yanlışlıkla ağzından kaçırdı bişeyi taktım mı bir hafta düşünürüm dedi sonra daha sevgili olmadık ama bana sevgi yoksunuyum ben dedi bir gün durduk yere öpmek sarılmak istedigini söylüyor
Yaşlar kaç
24-25
Küçükken yasadigi bir olay travma olarak kalmış kendisinde bunu tetikleyen de anne baba ya da çevre de yaşadığı yalnızlık veya dayak olabilir. Bilinç altında bu olaylar kalmış kendisi üstesinden gelememiş ki bilinç altında kendince kişilik oluşturmuş kendi kendine konuşmalar sürekli en basit olayları bile kafaya takıp kurmalar çok sık olur
Dışardan bakınca çok umursamaz duruyor hiçbir kıskançlık belirtsii yok bildiğim kadarı ile 4 yıllık ilişkisinde aldatılmış ve ailesiyle arası cok iyi babasıyla biraz arası açık evde durmayı gerçekten hiç istemiyor ve asla evde durmuyor evle arasında sorun olmasa dışarda durma geregi düşünmez diye düşünüyorum bide hiçbir derdini kimseye anlatmazmış kendi çözümleyene kadar herşeyi içinde yaşayan biri
Valla hanım kızımız aile içerisinde ki ilişkilerimiz hayatımızın her noktasına yansır. Aileden bir kişi ile bile aramız bozuk olsa bu tüm kişileri etkiler. Karşında ki insan da geçmişinde yaşadığı birtakım olaylar travma olarak kalmış ve içine kapanık birisi ayrıca bu tür insanlar da çoklu kişilik olduğu için kendi kendine konuşur soru sorar cevaplar bile o yüzden söylediklerinin tam tersidir aslında en kötüsü de nerde ne yapacağı nasıl karşılık vereceği nasıl tavır alacağı belli olmaz o an içindeki kişilerden hangisi denk geldiyse onu yaşar duruma gelir
Burcu ne
Yengeç burcu
Ooo kaç kaç
Yengeç burcu nasıldır ki
Heryerde farklo şeyler yazıyo
Mesela daha sevgili değiliz bana beni öpüp sarılmak istedigini söylüyo
Önemli olan kişilik çokluğu sıkıntılı bir durum bu yengeç burcu olması da bu sorunu kendi fayda edecek şekilde kullanabilmesini sağlar
Ve bu sorunlari çok iyi gizler aslında ufak tefek konuştuğu ağzından kaçırdığı da oyunun bir parçasıdır bilerek söyler bunları
Bknz; merak uyandirmak için boş yapmak
Kişilik bozukluğu?
O ne oluyor detay verebilir misiniz
Ya ciddi değildim
Ama bir şey var demekki olduğu gibi davranmıyor